Ben de Acıbadem Eskişehir'de tüp bebek yaşayanlardanım. Şu an 7 haftalık hamileyim. Allah'a şükür dün kalp atışlarını da duyduk. Süreç hakkında bilgi vereyim. Sizin ve eşinizin testleri yapılıyor ve sorun çerçevesinde bir tedavi planı oluşturuluyor. Mesela bende pco vardı, eşimde sorun yoktu şükür. Tedavim esnasında ve sonrasında neler yapmam ve nasıl beslenmem gerektiği belirtildi sürekli. İlaç takiplerim, yumurta takiplerim neredeyse her gün yapıldı. İlk zamanlar 2 güne bir sona yaklaşınca her gün kan verip E2 değerime baktılar. o değerdeki yükselişe göre ilaçların dozu ayarlandı. Bende 32 tane yumurtz toplandı . ertesi gün aradılar 29'u döllenmiş. bana 3. gün 2 tane emriyo transfer edildi. geriye kalan 5. güne kadar dayanabilen kaliteli 6 yumurtam da donduruldu. 20 agustısta transfer oldum, 31 agustısta kan verdim. beta hcg değeri 97 cıktı, ertesi gün 160, iki gün sonra da yani transferin 14. gününde değerim 475 çıktı. bi hafta sonra kese için gittim, keseden iki hafta sonra yani dün kalp atışı için gittim.
Eskişehir tüp bebek merkezinde doktorundan, hemşiresine, embriyologuna kadar herkesin hem ilgisinden, hem bilgisinden, hem de güleryüzünden memnun kaldım ben. Allah herkese benim yaşadığım gibi bir tüp bebek süreci nasip etsin.