Bende de aynı şey oldu canım transferden önce kaçtı e2 değerin benim 7700 e çıktı ondan birkaç gün önce bakıldığında 2200 dü ki o da yüksekti ama ilaçlarıma aynen devam ettirdi düşürmedi dozlarını ve tabii çok yükseldi ilaçları bıraktırdı 7000 e düştü toplandı 32 yumurtadan 4 tane döllendi. 2 tanesi koyuldu tutmadı bana da aynısını dedi bende biliyordum tutmama ihtimalini ama bir umut diyorsunuz oysa ki bu çocuk oyuncağı değil dr un yumurtayı toplamadan e2 değerine baktığında tedaviyi iptal etmesi gerekir madem bu nedenle tutmayacak neden yumurta toplama, transfer ve 12 günlük umut sürecinden geçiyoruz boşuna değil mi Fatih bey maalesef pco hastalarının tedavisini yönetemiyor e2 yükselmelerinde dozları ayarlayamıyor. Bir sorun yok herşey güzel derken tutmayınca zaten bekleniyordu ne demek hepsi para almak için işte. Başka arkadaşımın başka hastanede 3500 çıkınca alıp dondurup sonra transfer ettiler çünkü yüksek e2 de rahim etkileniyor en azından öyle yapılmalıydı ayrıca yumurta kalitesi de etkileniyor. Normal yumurtlaması olan e2 sorunu olmayan birini tüple hamile bırakmak zaten kolay. Biz dosyamızı almaya gittik dondurulmuşlarda denendi olmayınca bizi bir kovmadığı kaldı dosyayı verdi ama nasıl verdi hakkım oysa ki o dosyayı almak benim. Sonra tabii yanlış tedavi uyguladığını biliyor, başka hast. göstereceğimi de biliyor ilk tüpün negatifinden sonra dondurulmuş denemesine kadar bir kere aramayan, dondurulmuş denemesinden sonra da bir kere aramayan dr dosyayı alınca hemşiresi aracılığıyla 10 kere aradı ve tabii ki yanlış tedavi uygulanmış. Memnun kalan hamile olan çok bayan var ben oradayken de vardı ama ben memnun kalmadım hani gören köy kılavuz istemez demişler bile bile lades öyle olmasa asla kızmazdım illa tutacak diye bir kaide yok sunuçta ancak ya tutarsa mantığıyla iş yapılmaz dünyanın parasını veriyoruz.