- 23 Ocak 2012
- 75
- 17
- 48
tıbbi açidan hiç bi problem yok canım daha dogrusu varsada haberimiz yok biz 1 yıllık evliyiz bi kaç doktora gittikbir problem yok denildi biri kist var dedi endometriosis dedi laparos kopi ameliyat dedi sonra kafalar karısınca acıbademe ve fatih beye gittik ilk görüşmede tüp bebek için çok erken en az bir yıl bekle dedi ilaç verdi bir ay sonra görüşelim dedi bir ay sonra gittik muayenede hadi tedaviye başlayalım dedi ilaçları alın gelin dedi tabi biz şok olduk ama kabul ettik çünkü ben teşhis aşamalrındaki zorlu dönemi yaşamak istemedim tedaviye başladık ve opu da 24 yumurta toplandı transfer dönemine 12 embriyo 5. güne ulaştı ve çogunluğu 1. kalite dediler transfer öncesi rahim kalınlığı ile ilgili bi sorun gözükmüyordu hatta tranferdaki embriyoloklar emriyolar çok kaliteli iyi bi sonuçolacak falan dediler sonra tabi sonuç nagatif çıkınca östrojen seviyesi dedi doktor bey şimdi biraz zamana bıraktım inş allahım sabır verir hepimize
Âmin canım aslın da ewet 5.gun embriyosu cok iyi oluşmuş bebek demek ama nasip kısmet bende ikiz koydurdurdum bir tanesi tutunmuş ona da Şükürler olsun ama oluyor iste allahım isteyen herkese versin aratmasın kimseye evlat kokusunu inşallah dua katında olacaksın inşallah her seyde hayır vardır Rabbim veriri inşallah hazinesinde cok onun kimseyi dua sinı bos çevirmez