Bende 29 yasindayim 20 yasinda evlendim iki yil dusunmedik daha sonra istedik bir yil da boyle gecti dra gittim hicbir sorun yok dedi pco oldugum icin adet duzensiLiginden olabikir dedi ve iki yil boyunca ilac tedavisiyle her ay umitlendim tabi bu arada rahim filmi falan hepsi temizdi esimde zaten cok sujur bi problem yok daha sonra dr degistirmeye karar verdim gittigim dr muayne ettikten sonra tuplerimin tukali ve sis oldugunu hemen ameliyat olmam gerektigini ve sadece tup bebekle anne olabilecegimi soyledi o anda yikildim resmen ama hic yilmadim ankarada taninmis bi prof gittik oda ayni seyleri soyledi cektirdigim rahim filmininden hicbirsey anlamadigini soyledi boyle rahim filmi olur mu diye kizdi neyse daha sonra ameliyat oldum 25 yasinda tuplerim alindi 6 ay daha ara vermek zorunda kaldik daha sonra tup bebek icin denemelerimiz basladi ilk denedigimde cok umutluydum her denemede buraz daha umudum kayboluyor sanki ama allah cok buyuk mucizelerinden birinide bize yasaticak ins herkese cok dua ediyorum isteyen herkese allah dualarimizi kabul etsin ins