Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

aynı şeyleri banada söyledi canım sadece çay kahve kola gazoz ve ananastan uzak dedi o kadar. Benimde bugün 6. Günüm yaklaştıkça korkularım artıyor Allah pozitif görmeyi sonrada kucağımıza almayı nasipnetsin inşallah
Son zamanlarda pozitif aonuc alan arkadaslar deneyim ve tecrubeleeinizi bizimle paylasirmisiniz hem bizede umut verirsiniz :KK15::KK15:
kızlar son durum nedir??

aynı şeyleri banada söyledi canım sadece çay kahve kola gazoz ve ananastan uzak dedi o kadar. Benimde bugün 6. Günüm yaklaştıkça korkularım artıyor Allah pozitif görmeyi sonrada kucağımıza almayı nasipnetsin inşallah

Canim bugun test gunun ins guzel haberler verirsin bize bende pzartesi gunu yapicam 4 gun kaldi giderek heycanlanmaya basladim allahim bu mubarek gunlerin hurmetine yuzumuzu guldursun ins hepimizin

kızlar son durum nedir??

Canim bugun test gunun ins guzel haberler verirsin bize bende pzartesi gunu yapicam 4 gun kaldi giderek heycanlanmaya basladim allahim bu mubarek gunlerin hurmetine yuzumuzu guldursun ins hepimizin
Allah gönlünüze göre versin inşallah ben 10.gün kan testi yaptırdım ben negatifti bugün acıbademe de kan verdim sonuç ortada ama ısrar ettiler tlf da ben onlarda emin olsunlar diye verdim. İnşallah sizin pozitif olsun

Allah gönlünüze göre versin inşallah ben 10.gün kan testi yaptırdım ben negatifti bugün acıbademe de kan verdim sonuç ortada ama ısrar ettiler tlf da ben onlarda emin olsunlar diye verdim. İnşallah sizin pozitif olsun

Canim hayirlisi olsun hic uzulme tekrar denersiniz sonuc geldi mi hastaneden bi degisiklik var mi belkde gec tutunma olmus olabilir

Canim hayirlisi olsun hic uzulme tekrar denersiniz sonuc geldi mi hastaneden bi degisiklik var mi belkde gec tutunma olmus olabilir
geldi canım bi değişiklik yok rahîme çeltik atıp tekrar deneyelim dedi doktor tamam dedim ama kim bilir ne zaman yakınlarda düşünmüyorum ruhen çok yorgunum. İnşallah siz hayırlı haberle alırsınız

geldi canım bi değişiklik yok rahîme çeltik atıp tekrar deneyelim dedi doktor tamam dedim ama kim bilir ne zaman yakınlarda düşünmüyorum ruhen çok yorgunum. İnşallah siz hayırlı haberle alırsınız

hayırlısı olsun canım bana pztsi yapmamı söylediler ama ben haftasonu yapmayı düşünüyorum bugün 10.gün bakalım hakkımızda hayırlısı artık

canım nerelerdesîn sınucun nasıl sevinçten bize haber vermeyi unuttun sanırım

Keske oyle olsaydi canim malesef benimkide negatif fatih bey histerekopi ve ciaik atmayi onerdi sana dedigi gibi bende hemen dusunmuyorum cunku bu 3. Denememizdi buda negatif olunca baya husrana ugradim ama tabi herseyin hayirlisi bi gun anne olacagima inaniyorum allah herkese yasatsin bu duyguyu bakalim belkide istanbulda deneriz bu kez daha farkli yontemlerle ama once bu zorlu sureci atlatmak lazim

Keske oyle olsaydi canim malesef benimkide negatif fatih bey histerekopi ve ciaik atmayi onerdi sana dedigi gibi bende hemen dusunmuyorum cunku bu 3. Denememizdi buda negatif olunca baya husrana ugradim ama tabi herseyin hayirlisi bi gun anne olacagima inaniyorum allah herkese yasatsin bu duyguyu bakalim belkide istanbulda deneriz bu kez daha farkli yontemlerle ama once bu zorlu sureci atlatmak lazim
off ya gerçekten ben pozitif olduğu için nete girememiştir heyecandan diye düşündüm. Tabiki Allahın izniyle en kısa zamanda anne olacaksın. 2 ankara 2 istanbul denemesinden sonra 5. Tüpü fatih beyle deneyip doğum yapan biriyle tanıştım. Tüpe başkamadan önce onada çentik atmış fatih bey. Bende bir iki ay ot çöp deniyim o sırada maddi manevi toparlanırım diye düşündüm Allah büyük olur inşallah

Her keze merhaba. Bize de 3-cü kez tüp bebek yolu gözüktü. benim size sorum olacak. Eskişehir Acıbadem de tüpbebek fiyatı ne kadar dır ve memnün kaldınızmı? her keze bol sağlıklı bebişler.

Her keze merhaba. Bize de 3-cü kez tüp bebek yolu gözüktü. benim size sorum olacak. Eskişehir Acıbadem de tüpbebek fiyatı ne kadar dır ve memnün kaldınızmı? her keze bol sağlıklı bebişler.
merhaba canım ben martta denedim ilaçlarla birlikte yaklaşık 5500 tuttu diye hatırlıyorum. Benimle birlikte deneyen bir sürü insanın tuttu bana kısmet olmadı ama ben herşeyden çok memnundum ilgi alaka mükemmeldi. İnşallah senin bu sefer olur canım

merhaba canım şuan 4700 gibi bir rakam olmuş ilaçlarda raporsuz 1000-2000 arası tutuyor...fatih hoca ve ekibi ilgililer...benim transferim olmadı daha sonucu alamadım ama umarım bende pozitifi görürürm

İlginiz için teşekkür ederim. Allah bebek isteyen herkeze versin. Ben ilkende ankara maya da yaptırmıştım, maalesef kimyasal oldu. 2 ankara başkent hastan. değerlerim 945 kadar çıktı, kesemizi de gördum, ama gelişmedi durdu. aradan 3 yıl geçti maddi manevi kendimizi toparlamaya çalıştık. şimdi 2 hastane arasında kaldım, başkentmi, acıbademmi? başkentte iyi, Hulusi bey çok ilgili, fiyatta uygun 3200 tl, ama git gel çok yoruyor insanı. Eşim kolay yolu seçti, kararı bana bıraktı.

Hanımlar merhaba 1.5yıllık evlıyim 1senedır korunmuyorum devlet hastanesındeki Teoman beye gittim rahim filmi esimin sperm testi temiz cıktı Dr aşılama yapalım dedi bn ıstemedım biraz daha bekleyım die ama sımdı yaptırmaya karar verdim tayınımız cıktı bn eskde ailemleyım esim gitti Ekim gibi bnde gidicem Süreci anlatırmısınız eşim olmadığı için gidemiyorum Dr veya aşılama Sürecini yasayan varmı

Hanımlar merhaba Ankara da tüp bebek merkezi ile Görüşmeye gidecem fakat gidince neler sormam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olup özelden Cvp yazarsanız sevinirim birde Görüşmeye giderken eş ile mi gitmek gerekir

Merhaba canım ilk basta dileğin olur kavuşursun bebeğine ben gecen sene kasımda yaptım ve tuttu benim bebeğim dünyaya geldi şükürler olsun allahım isteyen herkese versin hastaneye 4500 verdik ilaçlar da senin durumuna göre 1500--2000 arası tutuyor Fatih bey ve ekibi mukammel tavsiye ederim maddi den önce manevi olarak tanımasalar tüm ekip hatta 10ekim toplantı var gel istersen aklına yakılanları sorarsın tüp benek yapanlar gelicek inşallah dileğin okur Can'ım

Merhaba canım ilk basta dileğin olur kavuşursun bebeğine ben gecen sene kasımda yaptım ve tuttu benim bebeğim dünyaya geldi şükürler olsun allahım isteyen herkese versin hastaneye 4500 verdik ilaçlar da senin durumuna göre 1500--2000 arası tutuyor Fatih bey ve ekibi mukammel tavsiye ederim maddi den önce manevi olarak tanımasalar tüm ekip hatta 10ekim toplantı var gel istersen aklına yakılanları sorarsın tüp benek yapanlar gelicek inşallah dileğin okur Can'ım
hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah ilk denemede mi tuttu acaba senin

Back
X