Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Merhaba kızlar bende eskisehir acıbademde aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat ve ilaçlar Hakkı'nda bilgisi olan var mı acaba. Birde hangi doktoru önerirsiniz. Ben Prof olduğu icin Hikmet beye gitmeyi düşünüyorum ama. Sizin tecrübeleriniz benim icin cok önemli.

Merhaba kızlar bende eskisehir acıbademde aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat ve ilaçlar Hakkı'nda bilgisi olan var mı acaba. Birde hangi doktoru önerirsiniz. Ben Prof olduğu icin Hikmet beye gitmeyi düşünüyorum ama. Sizin tecrübeleriniz benim icin cok önemli.
Biz ilk fatih bey icin gittk ama fatih bey orda haftanin bazi gunleri bulunuyo sonra hikmet hassayi sectik memnunda kaldik .ben asilama deil tup bebek yaptrdim oyuzden asilama fiyatlari hakkinda bilgim yok

Kızlar Meraba ben geçen yıl acibadem de aşılama yaptırdim negatif sonuç aldım doktorum meliha hanımdi şimdide tüp bebeğe başladım allahin izniyle doktorum hulusi bey ilkkez gidiyorum ona bana birazda olsa tüp bebek hakkında bilgi verir misiniz yada doktoru hulusi bey olan var mı aranızda bilmiyorum ama içimde sanki tutacak gibi bi his var ya heycandan böyle düşünüyorum yada psikolojik olarak bana yardımcı olursanız sevinirim allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Ben geçen yıl yaptırdım aşılama tahminen 2bin yada 2.5 civarında harcamam olmuştu ama suan fiyatlar ne bilmiyorum bence eğer durumun müsaitse tüp bebek dene aşılamada tutma oranı çok düşük ben pişman oldum keşke direk tüp bebek yaptırsaydım diye ama senin için en hayırlısı neyse o olsun allah yardımcımiz olsun inşallah hayırlı haberler alırsın

Kızlar Meraba ben geçen yıl acibadem de aşılama yaptırdim negatif sonuç aldım doktorum meliha hanımdi şimdide tüp bebeğe başladım allahin izniyle doktorum hulusi bey ilkkez gidiyorum ona bana birazda olsa tüp bebek hakkında bilgi verir misiniz yada doktoru hulusi bey olan var mı aranızda bilmiyorum ama içimde sanki tutacak gibi bi his var ya heycandan böyle düşünüyorum yada psikolojik olarak bana yardımcı olursanız sevinirim allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Merhaba benim zamanımda tek fatih hoca vardı tüp bebek bölümünde. .. ama doğum için hulusi beye gitmiştim. Ben çok memnun kaldım. Bazı arkadaşlarım soğuk falan demişti ama bence çok iyi ve işini severek yapan bir doktor. Hatta benim doğumumda anestezi de bir sorun olmuştu o benim moralimi düzeltmişti espriliydi yani:) hem fatih hocayı hemde hulusi hocayı tavsiye ederim. ..

3 kez aşılama 5 kezde tüp bebek denemiş ,2 histereskopi yaptırmış ve sonunda Allah ın izniyle bebeğine fatih hoca ve ekibiyle kavuşmuş biri olarak hepinize Allah sabır, dayanma gücü, moral ..... versin .... sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince hepiniz için dua ediyorum

3 kez aşılama 5 kezde tüp bebek denemiş ,2 histereskopi yaptırmış ve sonunda Allah ın izniyle bebeğine fatih hoca ve ekibiyle kavuşmuş biri olarak hepinize Allah sabır, dayanma gücü, moral ..... versin .... sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince hepiniz için dua ediyorum
cok şeyler atlatmışsınız sonundada mutlulukla sonuclanmış .darısı bizim gibi olmayanların basına inşallah.

Bu arada moral çok önemli biliyorum boşa konuşma diyorsunuz ama bende çoook ağladıö çok uykusuZ gece geçirdim. Yolda her çocuk gördüğümde içim cız ederdi... etrafımdaki eş dost " ee kaç yıl oldu evleneli hadi artık çocuk yokmu" dediğinde sinir olurdum. Arkadaş istiyoruz ama olmuyo işte ..... dememek için kendimi zor tutardım. Sonra birgün o mutlu haber geldiii vay be dedim tamda ümidimi kesmişken tamam artık başka denemiycem olmıycak demekki dediğim tedavide oldu hemde .... ne olur moralinizi yüksek tıtun herşeye rağmen kendinizi sevinnnnn

2 aşılama 8 tüp bebek 2 histeroskopi olmuş biri olarak fatih hoca ve ekibi sayesinde kızıma kavuştum çok şükür şimdi 8 aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin

Biz ilk fatih bey icin gittk ama fatih bey orda haftanin bazi gunleri bulunuyo sonra hikmet hassayi sectik memnunda kaldik .ben asilama deil tup bebek yaptrdim oyuzden asilama fiyatlari hakkinda bilgim yok
Fatih bey orayla ilişkisini tamamen kesti diye düşünmüştüm acaba hangi günler geliyor eskisehire ziyaretine kızımıda alıp gitmek istiyorum da

Fatih bey orayla ilişkisini tamamen kesti diye düşünmüştüm acaba hangi günler geliyor eskisehire ziyaretine kızımıda alıp gitmek istiyorum da
Inan bilmiyorum canim ama biz sadece bir sefer gorduk sonra gormedik belkide tamamen kesmistr iliskisini hastaneyi ara ogren istersen

maşallah sag salim dogmuş ne güzel Allah saglıklı uzun ömürler versin inşallah
Seni hatırlıyorum canım forumlardan tedavi aşamasındaydin o zaman sende. şimdi hamile olma na çok sevindim hemde kendiliğinden hamile kalmissin rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin

Seni hatırlıyorum canım forumlardan tedavi aşamasındaydin o zaman sende. şimdi hamile olma na çok sevindim hemde kendiliğinden hamile kalmissin rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin
amin canım Allah razı olsun

Geçtiğimiz pazar anemonda toplantı vardı bende şehir dışında olduğumdan gidemedim orda görürdünuz aslında

Geçtiğimiz pazar anemonda toplantı vardı bende şehir dışında olduğumdan gidemedim orda görürdünuz aslında
Ben gittim hatta kızımla beni kapak yapmışlar gazetede 2 kıta 700 bebek yazınca görselde biz çıkıyoruz. güzel bir etkinlik oldu fatih bey yakından ilgilendi herkesle bizde hediyemizi aldık teşekkür ümüzü ettik

Back
X