Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

canım tam olarak toplam ne kadar ödediniz tip bebek için
Normalde 5450 lira tup bebek paket fiyati Esim memur oldugu icin %10 indirim yaptilar 4950 verdik ilaclarda asagi yukari ikibucuga yakin tuttu ilaclar eczaneden eczaneye fark ediyo biz biyer bulduk enucuz orasi veriyodu ozdilekavm karsisinda karamel eczanesi tavsiye ederim cunku bu ilaclarda pazarlik payi oluyo ve baya indirim yapiyolar

Normalde 5450 lira tup bebek paket fiyati Esim memur oldugu icin %10 indirim yaptilar 4950 verdik ilaclarda asagi yukari ikibucuga yakin tuttu ilaclar eczaneden eczaneye fark ediyo biz biyer bulduk enucuz orasi veriyodu ozdilekavm karsisinda karamel eczanesi tavsiye ederim cunku bu ilaclarda pazarlik payi oluyo ve baya indirim yapiyolar

Çok teşekkür ederim

Merhaba, bende acibademe tedaviye basladim. Arslan bey e giden var mi siz hangi doktora yaptirdiniz. Bidahaki ay icin hasta olmayı bekliyorum bende. Hala aklimda bir suru cevapsiz soru var. Dogru doktor mu dogru yer mi diye? Embriyolaglar kotu diyorlar.. sizin yorumunuz nedir??

Merhaba, bende acibademe tedaviye basladim. Arslan bey e giden var mi siz hangi doktora yaptirdiniz. Bidahaki ay icin hasta olmayı bekliyorum bende. Hala aklimda bir suru cevapsiz soru var. Dogru doktor mu dogru yer mi diye? Embriyolaglar kotu diyorlar.. sizin yorumunuz nedir??
Ben hikmet hassaya gittim arslan beyi tanimiyorun suanda hamileym sukur tuttu. embriyologlari icin yorum yapamam bazi istisnalar disinda herseyn nasip kismet olduguni dusnuyorum.daha once erzurumda tup bebek yaptirmistm oraya nazaran burayi sevdim Allah yardimciniz olsun ins guzel haberler alirsiniz

Insallah.. ben fatih bye gitmek icin randevu almistim o ist gitti yerine arslan bey bakiyor dediler bende hic arastirmadan gittim acikcasi. E vitamini ve dhea diye bir ilac baslattilar. Acaba hikmet beye gecebilir miyim. Geci arslan beyde cok ilgilendi ama hikmet bey prof mus simdi okudum. Tabiki allahim ol derse hepsinde olur da insan yinede tereddute dusuyor.

Canım Antalyaya ulaşım daha zor geliyo bana yeri gelecek hergün kontrollere gitcem felan eskisehire bir saatte gidiyorum afyon merkezde değilim ilçede oturuyorum

Hmm anladım canım inş bu sefer iyi sonuçlar alırsın..çok yipratici bi dönem Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım 12 yıllık evlilik negatif bir tüp bebek denemesi ve ikinci deneme Acıbadem de, aslında Fatih bey için istemiştim bu merkezi ama Hikmet Bey oldu, fakülteden de biliyordum. 7 Aralıkta tedaviye başladım perşembe yumurta toplama var şimdilik çok memnunum inşallah böyle devam eder, siz orda ne gibi sorunlarla karşılaştınız

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım 12 yıllık evlilik negatif bir tüp bebek denemesi ve ikinci deneme Acıbadem de, aslında Fatih bey için istemiştim bu merkezi ama Hikmet Bey oldu, fakülteden de biliyordum. 7 Aralıkta tedaviye başladım perşembe yumurta toplama var şimdilik çok memnunum inşallah böyle devam eder, siz orda ne gibi sorunlarla karşılaştınız
ben orada yaşadığım problemleri uzun uzun daha önceki sayfalarda yazmıştım
kısaca şöyle diyim prolaktin hormon yüksekkken embryo tutunma ihtimali düşük ve transfer gerçekleşti
embyo kalitesi kötüymüşşş ama transfer ettiler
.......daha birsürü problem

ben orada yaşadığım problemleri uzun uzun daha önceki sayfalarda yazmıştım
kısaca şöyle diyim prolaktin hormon yüksekkken embryo tutunma ihtimali düşük ve transfer gerçekleşti
embyo kalitesi kötüymüşşş ama transfer ettiler
.......daha birsürü problem
Aynısı benim ilk denemede oldu Bursa Tüp Bebek Merkezî Armağan bey yapmıştı. Haklisin doktora ve merkeze güvenmek rahat hissetmek önemli hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar.. ben de yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.. objektif değerlendirmeyi size bırakıyorum..
Eskişehir acıbadem hastanesi ve fatih öğüçle 2014 yılında tanıştık. malum sebep infertilite :( 3 yıllık evliydik ve artık birşeyler yapmalıydık..
Ön görüşmeye gittiğimizde fatih beyin mütevazi saygılı sıcak kanlı bir doktor olduğu kanısına vardık başlıyoruz dedik..bildiğiniz üzere ilaçlar iğneler stresli bir dönem ümitliydik..18 tane yumurta toplandı,15 tanesi olgundu,12 tanesi döllendi..her şeyin çok iyi gittiğini söylediler hemşireler gayet sıcak kanlıydı ne zaman arasak ulaştık sorularımıza cevap aldık..(özellikle hande hemşire).. fazla embriyomuz olduğundan 5. güne gideceğini söylediler bu arada 2. gün 8 embriyo kalmıştı.yine 2. gün arayıp yarın gelin transfer olacak dendi bir sorun olup olmadığını sorduğumuzda rahimde durması daha iyi dediler.. 3. gün heyecanla hastaneye gittik bekleyen herkes; muayene, opu, transfer, herkes girdi bize söylenen fatih bey sizle konuşacak!! neyse bizi aldı içeri 5 tane embriyo kaldığını, hepsininde çok kötü kalitede olduğunu transfer ederse %15 hamile kalacağımı hamile kalsam bile ya düşeceğini yada bebeğin sakat olacağını söyledi yıkıldık.. transfer iptal!! 4450 hastaneye 1500 civarı ilaç için harcadık..transfer yapmadığı için 800 tl iade edildi..

2015 te 2. deneme için yine fatih beye gittik daha ümitle.. artık bizi tanıyordu herşeyin daha iyi olması ümidiyle başladık.. yine bilindik ilaçlar, iğneler, kontroller saatlerce bekleme..21 tane yumurta toplandı,18 olgun yumurta 15 döllendi vs. 3. gün transfer edilecek dediler.. 2 tane transfer edildi transfer işleminden sonra fatih bey kutlarım % 60 hamilesin her şey çok iyi gitti dedi..sevindik haliyle..12 gün sürdü sevincimiz sonuç negatif.. 3 tane embriyoyu dondurdu sigortamız olsun dedi; 1 tanesi orta diğer 2 i daha kötü. neyse neden negatif oldu ne yapabiliriz diye görüşmeye gittik verdiği cevap ''mukedderat'' oldu.. Allah bilir dedi.. dondurulmuşlarla denemeden önce histeroskopi yapacağını söyledi.. histeroskopi sonucunda ufak bi perde olduğunu traşladığını söyledi..bu arada ücretin 4950 tl olduğunu bize 4000 olacağını söyledi 500 histeroskopi 1600 civarı ilaç masrafı 1250 dondurma,2850 dondurulmuşlarla deneme...
3. deneme dondurulmuşlarla oldu..2 ay sonra tranfer gerçekleşti 3 ünü de transfer etti..sabredemeyip 9. gün kan testi yaptırdık sonuç:31.4 evet hamileydim inanamadık sevindik ağladık karmakarışık duygular.. ailelere söylemedik 12. güne kadar test yaptık 31.9 /77,4/210/550 yani herşey yolunda görünüyordu hastaneye bildirdik fatih bey geri dönüş yapıp tebrik etti çok sevindi, sevindik.. 15 gün sonra kese için mutlaka bekliyorum bunu görmek benim hakkım dedi..

1 hafta sonra sinem hanımı aradım randevu için ,hayır fatih bey müsait değil randevu veremem dedi.. afyondan geleceğimi fatih beyin özellikle gelmemi söylediğini ilettim olmaz randevu dolu bakamaz haftaya bile veremem dedi üzüldük.. neyse mecburen kese için başka bi özel hastaneye gittik denizliye.. muayene edelim dedi baktık kese var 5+2 günlük hamilesin dedi muayene ederken kusura bakma biraz bastıracağım dedi görüntü almak için. çubuğu çıkardığında kan vardı sorun değil dedi muayeneden olmuştur.. mutlu mesut ayrıldık hastaneden 2 saat sonra kanamayla birlikte düşük yaptım. acıbademi aradım düşük yaptım diye.. fatih bey yine dönüş yaptı sen neden gelmedin bana dedi ben de kabul etmediniz dedim nasıl o ne demek dedi anlattım sinem hanımın tavrını söylediklerini.. o kim oluyo beni dinleyeceksin sen her ne olursa olsun yarın seni bekliyorum dedi gittik.. gittiğimizde sinem hanım yoktu hemen beni aldı sinemi kovdum benim işime karışamaz benim için sen önemlisin kimse benim adıma karar veremez dedi..şimdi dermotoloji bölümüne geçmiş sinem.. ne kıymeti varsa.. giden gitti :(
Tekrar histeroskopi yapacağını yine deneyeceğini söyledi gerek üzüntümüz gerek maddi manevi yıpranmamız bizi ara vermeye itti hele hele bu kadar yaklaşmışken muayenede kaybetmemiz yıktı bizi.. nasip değilmiş diyelim..

şimdi diyeceksiniz ne düşünüyorsun merkezle doktorla ilgili... hastane elit temiz güzel bir hastane.. saatlerce beklemeyi saymazsak ilgili bir doktor fazla ümitlendirici olması sonucun negatifliğinde fazlaca yıkım sağlıyor..tabiki her merkez gibi maddiyat ön planda.. e2 dışında öncesinde ve sonrasında bana hiçbir tahlil yapmadılar bu da direk tedaviye başlayalım kafası olduğunu gösteriyo.. fatih beyin cep telefonunu ne zaman arasam açmadı ulaşamadım..

temmuz ayında mesaj yazdım fatih beye sizinle denemek istiyorum diye cevap bile yazmadı istanbula geçmiş.. mecburen farklı bir merkez arayışına girdik. antalya memorialde deneme kararı aldık daha az hasta vardı.. oradada test yapılmadı rahim filmi çekti 500 tl 4500 tedavi ücreti 1200 gibi ilaç masrafı.. doktor fatih beye göre daha soğuk daha ciddiydi..22 tane yumurta toplandı 8 tanesi döllenmiş 14 tane yumurta çöp.. nasıl oldu anlamadık 3. gün transfere girdik bana transferden önce dikiş atıyorum daha başladım dedi neden dedim yumurta toplarken rahim yırtıldı dedi.. şok oldum tabi uyuşturmadan dikti transfer yaptı sonuç yine negatif hastaneye bildirdim doktor geri döner dediler ne dönen var ne arayan..
5. deneme düşünüyoruz nerde yaparız nasıl olur bilmiyoruz... daha ümitsiziz daha yorgun.. :( :(
umarım hikayemi anlatıp bir nebze rahatlamam dışında size de fikir verebilmişimdir.. Allah hepinizin gönlüne göre versin bu yolda eğlemesin.. uzun oldu kusura bakmayın....

Arkadaşlar yumurta toplandıktan sonra 5.gunde dondurulup sonra rahim kalınlaşması için tedavi olan var mı aranızda ?? Artık hemen transfer olmuyormuş 1 ay dinlendirme yapıyorlarmıs bu protokolle devam eden varmı aranızda

Ben hic duymadim ama doktorum bana da ayni seyi dun soyledi. Endometrium kalin 17 mm galiba 1 ay bekleyecegiz dedi. Benim duyunca çok moralim bozuldu ama bu iyi bisey mi kotu bisey mi anlamadim. Siz kime gidiyorsunuz?

Back
X