Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

fsh için hiç çok yorum yapamayacağım, çünkü ben sınırdayım, bizim yaşımıza göre 10'u geçmemeli diye biliyorum. çok kg almışsınız ama bence evliliğin verdiği birşey, ben de aynı şekilde kg aldım çünkü evlendikten sonra. fsh değerine aklınız takılmasın çünkü çok sabit bir oran değil, sürekli değişiyor. amh değerini de sabit bilirdik ama başkent. üni deki doktorum normal kg ye gelirsem amh'ın biraz daha yüksek çıkacağını söyledi. sizin için asıl oran amh, onda sıkıntı yoksa fsh için çözüm var diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim.

cuma gunu alıcam sonucu özlem hanımda ona göre hareket ederız dedı eşimdede spermde hareketsızlık sorunu var biraz bize özlem hanım kesın tüp bebek diycek bakalım canım ya cok streslı bır donem eskışehır acıbademde mı tüp bebek yaptırdın canım

cuma gunu alıcam sonucu özlem hanımda ona göre hareket ederız dedı eşimdede spermde hareketsızlık sorunu var biraz bize özlem hanım kesın tüp bebek diycek bakalım canım ya cok streslı bır donem eskışehır acıbademde mı tüp bebek yaptırdın canım

tüp bebeğe başlamadan normal yollardan kaldım, üstteki uzun mesajımın son paragrafından okuyabilirsin.

Merhaba arkadaşlar ben eskisehir acıbademde tüp bebek yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz doktor varmi

Merhaba arkadaşlar ben eskisehir acıbademde tüp bebek yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz doktor varmi

Ben Hikmet Hassa'ya gidiyorum memnunum inşallah 25 ocak transferim olacak bugün kontrolüm vardi ilaçlardan kist olusmuş onu aldılar , genel anlamda iyi tavsiye ederim

Ben Hikmet Hassa'ya gidiyorum memnunum inşallah 25 ocak transferim olacak bugün kontrolüm vardi ilaçlardan kist olusmuş onu aldılar , genel anlamda iyi tavsiye ederim
Geçmiş olsun cnm bende hikmet beyin hastasıyım çarşamba yada perşembe yumurta toplanicak.senin toplanmismiydi yumurtalarin

Transfer sonrasında benim gibi Eskişehir dışından gelip Acıbadem in misafirhanesinde kalan var mi

Merhaba kızlar ben hikmet Hassa'ya gidiyorum dün transferim oldu.artık bekliyoruz sonucu hayırlısıyla pozitifi görürüz ins. Genel olarak memnun kaldım.ama fazla test falan yapmadılar normal mi bilemiyorum tabi.bende bi sorun yoktu eşimde azospermi vardı. Eşim ürologun verdiği bi ilacı kullandı 3ay .normal yolla alındı sperm .benim yumurta toplama çok rahattı .zaten hafif anestezi veriyorlar. 20 dk da uyanmistim odadaydim.transferde de çok korkuyodum çok dayanıklı dilidir acıya ama acı duyulmuyo sadece idrara sıkışık olduğundan baskı gibi şeyler hissediliyo.buarada bazı diyetler verdiler bana.aşama aşama farklı diyetler.merak edenler için biraz yazmak istedim bende çok meraklı ve endiseliydim hep çünkü. Birde benim en çok korktuklarim ignelerdi.okadar çok igne yaptım ama hiç biri açıtmiıyor emin olun ben hayatımda ilk defa igne yaptırdım rahat geçti çok şükür.

Merhaba kızlar ben hikmet Hassa'ya gidiyorum dün transferim oldu.artık bekliyoruz sonucu hayırlısıyla pozitifi görürüz ins. Genel olarak memnun kaldım.ama fazla test falan yapmadılar normal mi bilemiyorum tabi.bende bi sorun yoktu eşimde azospermi vardı. Eşim ürologun verdiği bi ilacı kullandı 3ay .normal yolla alındı sperm .benim yumurta toplama çok rahattı .zaten hafif anestezi veriyorlar. 20 dk da uyanmistim odadaydim.transferde de çok korkuyodum çok dayanıklı dilidir acıya ama acı duyulmuyo sadece idrara sıkışık olduğundan baskı gibi şeyler hissediliyo.buarada bazı diyetler verdiler bana.aşama aşama farklı diyetler.merak edenler için biraz yazmak istedim bende çok meraklı ve endiseliydim hep çünkü. Birde benim en çok korktuklarim ignelerdi.okadar çok igne yaptım ama hiç biri açıtmiıyor emin olun ben hayatımda ilk defa igne yaptırdım rahat geçti çok şükür.
İnşallah senin için hayırlısı neyse o olsun canım

Insallah, kafam allak bullak ne yapacagimi hic bilmiyorum. Insallah sizin iyi olur.
Herşeyin hayırlısı üzülme diyemem ben de yaşadım aynı şeyleri ama yine de önüne bak bundan sonra ne yapacağına odaklan ve tabii tevekkül etmeye çalış

Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Histeroakopi yapip rahim icine bakalm bi sorun mu var acaba dediler madem niye en basta var mi yokmu bakilmadi anlamiyorum. Neyse onu da yaptirdim carsamba gunu onda da bisey cikmadi. Histeroskopi sonrasinda rahme cizik atmislar sozde tutunmayi kolaylastiriyormus. Dondurulmus iki embriyomuz var kaliteleri önceki transfer edilen embriyolarin kalitesinden dusuk. 2 ay sonra onlari transfer edwlim dediler. Ama ben ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Hem maddi hem manevi vok yoruldum. Ikinci bir olumsuzlugu kaldiramam gibi geliyor.aranizda rahmine cizik atilan var mi??

Back
X