Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Histeroakopi yapip rahim icine bakalm bi sorun mu var acaba dediler madem niye en basta var mi yokmu bakilmadi anlamiyorum. Neyse onu da yaptirdim carsamba gunu onda da bisey cikmadi. Histeroskopi sonrasinda rahme cizik atmislar sozde tutunmayi kolaylastiriyormus. Dondurulmus iki embriyomuz var kaliteleri önceki transfer edilen embriyolarin kalitesinden dusuk. 2 ay sonra onlari transfer edwlim dediler. Ama ben ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Hem maddi hem manevi vok yoruldum. Ikinci bir olumsuzlugu kaldiramam gibi geliyor.aranizda rahmine cizik atilan var mi??
Benimde rahimde sıvı var diye iptal etti Hikmet Hoca histeroskopi yapicam gerek görürsem parça alicam dedi salı gidicem tekrar transfer için çok hazırlanmıştım ama hayırlısı, histeroskopi nasıldı ve ne kadar ödeme yaptınız

Histeroskopi yumurta toplama islemi gibi 1 saatte cikiyosunz basit.. 550 tl aldilar benden ama.ocakta fiyat degismis olabilir ben odemeyi aralikta yapmistim.

Histeroskopi yumurta toplama islemi gibi 1 saatte cikiyosunz basit.. 550 tl aldilar benden ama.ocakta fiyat degismis olabilir ben odemeyi aralikta yapmistim.
Teşekkürler ben internette Acıbadem de 10.000 TL gibi uçuk rakamlar duydum şok oldum yarın gidicem inşallah bakalım hayırlı haberlerle dönerim umarım

Merhaba bende Hikmet hocaya cikolata kisti ameliyatı oldum. Sag yumurtaligimin yüzde 80ini alindi. Simdi 2 3 ay gecici menopoza sokucaklar. Sonrasında tüp bebek inşallah

Dondurulmus embriyolarla hamile kalaniniz var mi? Embriyo kalitelerinizi biliyorsanız yazar misiniz. Benim dondurulmuslar orta kaliteli ve cok kararsizim.

Merhaba kızlar ben hikmet Hassa'ya gidiyorum dün transferim oldu.artık bekliyoruz sonucu hayırlısıyla pozitifi görürüz ins. Genel olarak memnun kaldım.ama fazla test falan yapmadılar normal mi bilemiyorum tabi.bende bi sorun yoktu eşimde azospermi vardı. Eşim ürologun verdiği bi ilacı kullandı 3ay .normal yolla alındı sperm .benim yumurta toplama çok rahattı .zaten hafif anestezi veriyorlar. 20 dk da uyanmistim odadaydim.transferde de çok korkuyodum çok dayanıklı dilidir acıya ama acı duyulmuyo sadece idrara sıkışık olduğundan baskı gibi şeyler hissediliyo.buarada bazı diyetler verdiler bana.aşama aşama farklı diyetler.merak edenler için biraz yazmak istedim bende çok meraklı ve endiseliydim hep çünkü. Birde benim en çok korktuklarim ignelerdi.okadar çok igne yaptım ama hiç biri açıtmiıyor emin olun ben hayatımda ilk defa igne yaptırdım rahat geçti çok şükür.

Canım haftaya hikmet beyden randevum var biraz durumlar pek hoş değil bizde eğer tüp derse yumurta toplama işleminden falan cok korkuyorum cünkü bayıltıyolarmış ben hiç ameliyat olmadım cokmu zor tedavi süreci

Canım haftaya hikmet beyden randevum var biraz durumlar pek hoş değil bizde eğer tüp derse yumurta toplama işleminden falan cok korkuyorum cünkü bayıltıyolarmış ben hiç ameliyat olmadım cokmu zor tedavi süreci
Canim bende ilk defa yaşadım anestezi falan.ama sanırım hafif dozda veriyorlar hiç korkma.hiçbişey anlamıyosun kolunda bi soğukluk hissi oluyo bayılıyosun hemen.ayilincada odada oluyorsun zaten az bi sersemlik oluyo 15 dk filan.gerçekten hiç korkmaya gerek yok ağrıda olmuyo sonrasında. İnş rahatlıkla atlatirsin hepsinde güzel sonuclar alırsın.

Canim bende ilk defa yaşadım anestezi falan.ama sanırım hafif dozda veriyorlar hiç korkma.hiçbişey anlamıyosun kolunda bi soğukluk hissi oluyo bayılıyosun hemen.ayilincada odada oluyorsun zaten az bi sersemlik oluyo 15 dk filan.gerçekten hiç korkmaya gerek yok ağrıda olmuyo sonrasında. İnş rahatlıkla atlatirsin hepsinde güzel sonuclar alırsın.

Cok sağol canım

Hiç korkma canım zaten anlamıyorsun ben de hiç ameliyat olmamistim hiç korkma çok rahat geçiyor

Hiç korkma canım zaten anlamıyorsun ben de hiç ameliyat olmamistim hiç korkma çok rahat geçiyor

Inşallah rahattır canım ben hikmet beyin biraz ücreti yüksek diye iptal etmek zorunda kaldım biraz akışına bırakıyorum cok bunalttım krndımı

Ben her kontrole gittiğimde pozitif alanları görüyorum ama forumda hiç yazan yok arkadaşlar, haftaya nasip olursa transferim var transfer öncesi tavsiyesi olan var mı idrara sıkışık olma sorun yaratıyor mu, transfer ne kadar suruyorişehir'de kalacak yer tavsiye eder misiniz arkadaşlar

Ben her kontrole gittiğimde pozitif alanları görüyorum ama forumda hiç yazan yok arkadaşlar, haftaya nasip olursa transferim var transfer öncesi tavsiyesi olan var mı idrara sıkışık olma sorun yaratıyor mu, transfer ne kadar suruyorişehir'de kalacak yer tavsiye eder misiniz arkadaşlar
canım inşallah olumlu olur ama ben be benimle birlikte 2 arkadaşımda yaptırdı olumsuz üstüne bir dünya problem keşke başka merkez tercih etseydin çok sorumsuz ve işlerini tam anlamıyla yaptıkları yok

canım bende 2015 martta denedim o hastanede olmadı ama bir sürü insanın oldu.o dönem sadece fatih bey vardi simdi bir süru hekim var özellikle hikmet hassa cok aranan bir hekim.moralini yüksek tut.kalacak yer demissin hastanenin misafirhanesi vardı sanırım

canım bende 2015 martta denedim o hastanede olmadı ama bir sürü insanın oldu.o dönem sadece fatih bey vardi simdi bir süru hekim var özellikle hikmet hassa cok aranan bir hekim.moralini yüksek tut.kalacak yer demissin hastanenin misafirhanesi vardı sanırım
evet benimde hekimim Fatih Öğüçtü o ve embryolog Merve zaten sıkıntılı diğerleri belki iyidir

Back
X