ESKİŞEHİR ANADOLU HASTANESİNDE ÖNERİLE BİLCEK DOKTOR TAVSIYESI OLAN VARMI??

Ne için doktor. Ben kadın doğuma murat boyluya gidiyoru. Ücret 60 lira

Ne için doktor. Ben kadın doğuma murat boyluya gidiyoru. Ücret 60 lira

bende murat boyluya gidiyorum doktorumdan çok memnunum da hastaneden hiç memnun değilim
devlet hastanesi havasında çalışanları pek bi insanı tedirgin ediyor hayattan bezmiş gibi bi enerji yayıyolar etrafa sanki :D yada bana öyle geliyor
önericeğiniz uyarabileceğiniz bişeyler yada tecrğbe ettiğiniz paylaşa bilecekleriniz var mı

bende murat boyluya gidiyorum doktorumdan çok memnunum da hastaneden hiç memnun değilim
devlet hastanesi havasında çalışanları pek bi insanı tedirgin ediyor hayattan bezmiş gibi bi enerji yayıyolar etrafa sanki :KK70: yada bana öyle geliyor
önericeğiniz uyarabileceğiniz bişeyler yada tecrğbe ettiğiniz paylaşa bilecekleriniz var mı
Ben bi kere gittim canım ya. Gitmiyorum oraya şimdi devlette başka bi doktora gidecem. Hamile kalırsamda devlete gidecem. Tanıdığım bütün özele giden arkadaşlarım sezeryanla doğum yaptı

Ben bi kere gittim canım ya. Gitmiyorum oraya şimdi devlette başka bi doktora gidecem. Hamile kalırsamda devlete gidecem. Tanıdığım bütün özele giden arkadaşlarım sezeryanla doğum yaptı
umarım ben normal yaparım bi aksilik olmazsa sezeryan olsun istemiyorum mecbur kalıyor devamlı insan
benimde bi arkadaşım devlette yusuf beye gitmişti çok memnundu o hemşiresine rağmen :D ama doğumu cok istemesine rağmen orda yapamadı başkaşehirde yaptı
eşimin işi ve oranın cok yogun olmasından dolayı ben tercih etmedim malesef
ama bilemiyorum tedirgin olmaya başladım artık özel hastaneden ki doktoru değiştiremeyecek duruma gelmek üzereyim umarım bi aksilik cıkmaz hayır o değil damarıma basılınca cok fena oluyorum inş hastane ile ters düşmem :D

umarım ben normal yaparım bi aksilik olmazsa sezeryan olsun istemiyorum mecbur kalıyor devamlı insan
benimde bi arkadaşım devlette yusuf beye gitmişti çok memnundu o hemşiresine rağmen :KK70: ama doğumu cok istemesine rağmen orda yapamadı başkaşehirde yaptı
eşimin işi ve oranın cok yogun olmasından dolayı ben tercih etmedim malesef
ama bilemiyorum tedirgin olmaya başladım artık özel hastaneden ki doktoru değiştiremeyecek duruma gelmek üzereyim umarım bi aksilik cıkmaz hayır o değil damarıma basılınca cok fena oluyorum inş hastane ile ters düşmem :KK70:
İnşallah herşey yolunda gider canım. Yani özele gidenlerden hiç mi normal doğum yapan olmaz hiç yok. O yüzden istemiyorum. Ama devlette sıra beklemek beni öldürüyo.

İnşallah herşey yolunda gider canım. Yani özele gidenlerden hiç mi normal doğum yapan olmaz hiç yok. O yüzden istemiyorum. Ama devlette sıra beklemek beni öldürüyo.
Bimüyenin yazısını okumuştum bırda en son saati alıyorum rahat rahat tenha oluyor diye yazmıştı Bence denemeye değer

Back
X