Selam kızlar. Ben de Anadolu'da Tanser Şenses'e gidiyorum. Doğumum kesin sezaryan olacak. Doğum için hastane imkanlarıyla ilgili kafam cok karışık. Hepimize ve bebişlerimize sağlıklı, güzel doğum diliyorum. Ancak herhangi bir aksilikte Anadolu Hastanesi acil müdahale için ekipman ve deneyim olarak hazır mı acaba ? İlk hamileliğim ve çok da iyi bilmiyorum, bu yüzden de tedirginliğim var açıkçası. Bir akşam kasıklarıma giren ağrıdan dolayı acile gitmek zorunda kaldım. Ultrason yok, kadın doğum doktoru yok ( acil durumda doktorumun gelebileceğini söylediler bu arada ).
Ama o korkuyla bebeğimi görmek istememe rağmen ultrason olmadığı için göremeden çıktım hastaneden. Daha sonra yunus emreyle gittim ve kalp atışını duydum bebeğimi gördüm öyle eve döndüm. Evet o gün için çok acil bir durum değilmiş, muhtamelen gaz sancısı vs bir durumdu. Ama 2-3 saat süren ve korkutan bir ağrıyla karşılaştığımda sadece enfeksiyon bakılıp gönderilmek istemezdim.
Bu arada doktorumdan ve şu ana kadar acil dışında hastaneden memnunum. Ama şüphelerim bunlar işte, biraz pimpirikli bir hamişim. Bazen şehir hastanesine falan mı gitsem diyorum, planlı sezaryan olacak nasılsa. Orada da Hüseyin Oğuz Yutanç a gidiyorum arada bir kontrole. Onun da çok iyi olduğunu duydum. İmkanları çok daha fazladır diye düşünüyorum şehir hastanesinin ama işte ilgi alaka, doğum öncesi ve sonrasında psikolojik olarak oradan memnun kalır mıyım bilmiyorum. Beni duyan ve anlayan var mı

sizin böyle kaygılarınız varsa nasıl bir yol izliyorsunuz ya da izlediniz?