Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
İstanbul da tup bebek tedavisinde hamile kaldım.. 2 gün once Eskisehire taşındık gebelik surecimi güzel bir şekilde ilerletebilmek icin onereceginiz doktor var mı? Eskisehirde ki hastaneler ve doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok. Teşekkürler şimdiden..
Merhaba, Osmangazi üniversitesi , tıp fakültesinde prof Dr Ahmet Başar Tekin hocaya gidiyorum . Kendisi zaten üreme sağlığı bölümünde. Doktorlar CD de özel muayenehanesi de var. Güzel ilgileniyor. İsterseniz bir deneyin .
Kesinlikle Metin Acu diyorum kendisi çok ilgili bir Dr .doğum yapalı 10 ay oldu çok çok memnunum kendisinden.ayrica 5 yıldir başka Dr a gitmem :) özel kliniği var hastanede çalışmıyor ..
Merhaba
İstanbul da tup bebek tedavisinde hamile kaldım.. 2 gün once Eskisehire taşındık gebelik surecimi güzel bir şekilde ilerletebilmek icin onereceginiz doktor var mı? Eskisehirde ki hastaneler ve doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok. Teşekkürler şimdiden..