Canım bildiğim kadarı ile Anadolu hastanesinde Tansel bey var . Birde devlet hastanesinde kıymet hanım var bide Oya hanım üçününde methini duydumArkadaşlar Eskişehir için memnun kaldığınız doktor ve hastane adı önerebilir misiniz?
Acıbadem doğum ücretini öğrenemedim ama pahalı olduğu söyleniyor.UMİT hastanesi iyi diyorlar fakat doktor tanımıyorum hiç.
Yardımcı olacak birileri var mi
a canım başka hiç duymadım popüler olarak yani ben hamile değilim ben hariç çevremde her kes hamile onlardan duyuyorum . Bende çok istiyorum çocuk nasip olursa ciddi araştırmaya girerim .Çok teşekkür ederim canım.erkek doktor tercih sebebim değil:) ayrıca devlet hastanesine normalde de gitmek istemem orası ile kötü anılarım var
Bugün acıbadem standart doğum fiyatının 5400 olduğunu söyledi.umit ve Anadolu hastanesi 3000 demiş.
Ayrıca normal doğumu destekleyen doktor arıyorum
Çok teşekkürlerÜmit Hastanesi'nde Murat Şenol'a gidiyorum ben. O da iyi ve ilgili. Tavsiye ederim.
Muayene ücreti 81 lira. Tahliller dahil değil, onlara ayrı para alıyorlar. Ama uçuk rakamlar değil. En son ikili teste 50 civarı vermiştim sanırım.Lutfen muayene ucretlerini ve tahlillerin dahil olup olmadiginida yazar misiniz
Muayene ücreti 81 lira. Tahliller dahil değil, onlara ayrı para alıyorlar. Ama uçuk rakamlar değil. En son ikili teste 50 civarı vermiştim sanırım.
Merhaba murat şenol hakkında bilgi alabılır mıyım ? Sizin dr unuz o mı ? Dogumu kendisimi yaptırıyor ,her an ulasabılıyor mutuz,muayene için cok sıra beklıyor muyuz,herşeyı açıklıyor mu uzun uzun ,cok tesekkurler . Tüp bebek ile pozıtıf aldım çokşükür.şimdi dr arayısındayım . Ahmet cantug bey le murat şenol arasında kararsızımÖzel sigortam var o yüzden 15 tl ödüyorum muayene için. Fiyatlar konusunda pel bilgim yok ama eskişehirde ümit hastanesi ve anadolu hastanesi daha uygun acıbademe göre doğum fiyatları. Ümit hastanesinde murat şenol ve anadolu hastanesinde tansel beye iyi diyorlar
evet acıbadem normal doğum ücretlerinin 8 milyar civarı olduğu söyleniyor.ben ümit hastanesinde seda deniz hanım var ona gidiyorum..ilk çocugumun doktoru da o memnunum.düşünebilirsiniz.gerçi ümit hastanesinde de doğum ücretlerinin çok uygun olduğu söylenemez..Arkadaşlar Eskişehir için memnun kaldığınız doktor ve hastane adı önerebilir misiniz?
Acıbadem doğum ücretini öğrenemedim ama pahalı olduğu söyleniyor.UMİT hastanesi iyi diyorlar fakat doktor tanımıyorum hiç.
Yardımcı olacak birileri var mi
ben bu ücretlerde olduğunu kesinlikle düşünmüyorum..3 sene öncesi bu fiyatlardı çünkü..Çok teşekkür ederim canım.erkek doktor tercih sebebim değil:) ayrıca devlet hastanesine normalde de gitmek istemem orası ile kötü anılarım var
Bugün acıbadem standart doğum fiyatının 5400 olduğunu söyledi.umit ve Anadolu hastanesi 3000 demiş.
Ayrıca normal doğumu destekleyen doktor arıyorum
o da geçen sene yazmış muhtemelen doğum yapmıştır. Bende Anadolu'da Tanser bey'e gidiyorum ama güncel doğum fiyatlarından hiç haberim yokben bu ücretlerde olduğunu kesinlikle düşünmüyorum..3 sene öncesi bu fiyatlardı çünkü..
doğrudur..hiç dikkat etmedim açıkcası..o da geçen sene yazmış muhtemelen doğum yapmıştır. Bende Anadolu'da Tanser bey'e gidiyorum ama güncel doğum fiyatlarından hiç haberim yok
Güncel doğum ücretlerini öğrenirseniz yazın lütfen buraya dadoğrudur..hiç dikkat etmedim açıkcası..
acıbademi bilemiycem ama yaklaşık 3 hafta sonra ümit de doğum yapıcam onun hakkında bilgi verebilirim..Güncel doğum ücretlerini öğrenirseniz yazın lütfen buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?