Doğuma Hazırlık Eskişehir de kadın doğumcu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Feridekc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
68
46
3
36
Arkadaşlar Eskişehir için memnun kaldığınız doktor ve hastane adı önerebilir misiniz?

Acıbadem doğum ücretini öğrenemedim ama pahalı olduğu söyleniyor.UMİT hastanesi iyi diyorlar fakat doktor tanımıyorum hiç.

Yardımcı olacak birileri var mi

Canım bildiğim kadarı ile Anadolu hastanesinde Tansel bey var . Birde devlet hastanesinde kıymet hanım var bide Oya hanım üçününde methini duydum

Çok teşekkür ederim canım.erkek doktor tercih sebebim değil:) ayrıca devlet hastanesine normalde de gitmek istemem orası ile kötü anılarım var

Bugün acıbadem standart doğum fiyatının 5400 olduğunu söyledi.umit ve Anadolu hastanesi 3000 demiş.

Ayrıca normal doğumu destekleyen doktor arıyorum

Valah
a canım başka hiç duymadım popüler olarak yani ben hamile değilim ben hariç çevremde her kes hamile onlardan duyuyorum . Bende çok istiyorum çocuk nasip olursa ciddi araştırmaya girerim .

Ümit Hastanesi'nde Murat Şenol'a gidiyorum ben. O da iyi ve ilgili. Tavsiye ederim.

murat şenola gidiyorum doğum yapmadım ama ilgisi güzel konuşuyor anlatıyor. devletten geçmiş oraya devletteyken de çok tercih edilen bir doktormuş sanırım.

Lutfen muayene ucretlerini ve tahlillerin dahil olup olmadiginida yazar misiniz

Muayene ücreti 81 lira. Tahliller dahil değil, onlara ayrı para alıyorlar. Ama uçuk rakamlar değil. En son ikili teste 50 civarı vermiştim sanırım.
Merhaba murat şenol hakkında bilgi alabılır mıyım ? Sizin dr unuz o mı ? Dogumu kendisimi yaptırıyor ,her an ulasabılıyor mutuz,muayene için cok sıra beklıyor muyuz,herşeyı açıklıyor mu uzun uzun ,cok tesekkurler . Tüp bebek ile pozıtıf aldım çokşükür.şimdi dr arayısındayım . Ahmet cantug bey le murat şenol arasında kararsızım

Ben ramazan bayırlıya gidiyorum. Kendisi devletten geçme yılların kadın doğum uzmanı o yüzden gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

evet acıbadem normal doğum ücretlerinin 8 milyar civarı olduğu söyleniyor.ben ümit hastanesinde seda deniz hanım var ona gidiyorum..ilk çocugumun doktoru da o memnunum.düşünebilirsiniz.gerçi ümit hastanesinde de doğum ücretlerinin çok uygun olduğu söylenemez..

ümitte herhangi bir sağlık sigortanız yoksa muayane ücreti 110tl. tahliller vs.hariç.onlar için de kan idrar vs.50 tl. bir ücret ödüyorsunuz..doğum ücretlerinin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum..ama tahminim sezeryan 6 civarı imiş.çok yakında dogum yapıcam ben bile daha ücretleri öğrenmedim.bu hafta öğrenirsem bilgi veririm.

ben bu ücretlerde olduğunu kesinlikle düşünmüyorum..3 sene öncesi bu fiyatlardı çünkü..

ben bu ücretlerde olduğunu kesinlikle düşünmüyorum..3 sene öncesi bu fiyatlardı çünkü..
o da geçen sene yazmış muhtemelen doğum yapmıştır. Bende Anadolu'da Tanser bey'e gidiyorum ama güncel doğum fiyatlarından hiç haberim yok

Meliha Kovancı var Eskişehir de. Kütahya da doktorumdu. Çok iyi bir doktordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…