Canııım benim dönmem mii umut olabildiysem ne mutlu bana
Öncelikle iki yavrun içinde çok üzgünüm başın sağolsun. Kimyasal gebelik bende yaşadım, 1. Aşılamam pozitifti ve bende bebeğimi 5+2 de kaybetmiştim.
Yani şu anlattıkların çok yara verici ama cevabım bunlar için tamda bahsettiğim yer senin derdine derman olacak yer. Hamile kalmış olman değil doğum yapmış olman gerekiyor başarılı bir gebelik için ki 2.3. evladını kucağına alma umuduyla dolu nice anne baba orada umudunun peşinde tedavi görüyor. Bahsettiğin tüm hormon takipleri, rahim filmin, tüplerinin açıklığı, rahim şeklin, var ise miyom kistlerin takibi ve riski (gebeliğe engel/engel değil)belirleniyor. Elinde aynı şekilde spermiyogram testine tabii tutuluyor herşey o kadar hızlı ve o kadar harika ilerliyor ki bilgileniyor ve herşey hakkında istediğin herşeyi danışabiliyorsun. Eşinin sonuçları, senin hormonların, muayenenin sonuçları doğrultusunda ise size uygun tedavi yolu belirleniyor ve sürece başlıyorsun. Kesinlikle uğrayıp bilgi almalısın
Özelden elbette yazabilirsin ve ben eminim aynı yer ve aynı doktor kurum ismi A ile başlıyor.