Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Çevresi BakımıEskisehir guzel kas alan yerler nereler ?
Arkadaslarr siteyi bilmiyorum konuyu yanlis yere acmis olabilirim ama eskisehirde guzel kas alan yerler nereler ?? Suna hanimi oneriyolar yerini bilen varmi ???
Arkadaslarr siteyi bilmiyorum konuyu yanlis yere acmis olabilirim ama eskisehirde guzel kas alan yerler nereler ?? Suna hanimi oneriyolar yerini bilen varmi ???
Tavsiye verebilirim, Aynur hanım var kaş müşterisi çok fazla biz ailecek ona aldırıyorduk Eskişehirdeyken, çok memnundum. Doğal ve simetrik şekilde alıyordu.Yeri Vişnelik tarafına yakın. Özelden yardımcı olabilirim merak edersen.
Tavsiye verebilirim, Aynur hanım var kaş müşterisi çok fazla biz ailecek ona aldırıyorduk Eskişehirdeyken, çok memnundum. Doğal ve simetrik şekilde alıyordu.Yeri Vişnelik tarafına yakın. Özelden yardımcı olabilirim merak edersen.
canım collezionenin o arada femix güzellik salonu var ordaki kıvırcık saçlı bayan (adı şirin) çok özenli güzel kaş alıyor biz ona gidiyoruz bi deneyebilirsin :)
Suna ablanın yeri doktorlar caddesinde kanatlının karsısında ilayda guzellik salonu gercekten kaşları harika alıyor herkese tavsiye ederim ben inanilmaz memnunum herkes cok begeniyor. Ayrıca salon da cok guzel tertemiz ve bakımlı kaş dışında ;lazer epilasyon kontur kas brezilya fonu gibi bir cok işlemi daha yapıyor suna abla. Guvenle gidebilirsiniz