Merhaba. Konuyla ilgili degl ama acıbadem de mi tedavi gördünüz acabaMerhaba,
Elimde bazı ilaçlar var, bunları kullanmama gerek kalmadı. Eskişehir'de ihtiyacı olan varsa ücretsiz vermek istiyorum. Kargoya maalesef gidemiyorum pandemiden dolayı. Soğuk zincir olanlar buzdolabından hiç çıkmadı. İlgilenen olursa mesaj gönderebilir.
Ovitrelle 250 mcg
Gonapeptyl
Crinone Jel (20 adet)
Folbiol (x2)
Premesis
Prilam DR
Sonucunuz ne oldu acaba. Bende orda tedavi görüyorum pazartesi transferim varMerhaba bende Acıbadem de tedavi gördüm aynı sizin gibi elimde bir sürü jel ve iğne kalmıştı hepsini götürdüm danışma da ki bayanlara bıraktım ihtiyacı olanlara vermeleri için şimdi elimde gene oksapar iğne kalacak transfer döneminde karşılanmadığı için çok pahalı tutuyor onlarında vereceğim gene ihtiyacı olan birisine verirler en azından bizim gibi çok ilaç parası ödemez :)
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba, ben elimde kalan ilaçları ihtiyacı olan hastalara verilmek üzere hemşirelere bıraktım. Aynı yerde tedavi gördük. Eğer ulaşan olmadıysa bi kontrole gittiğinizde buz kalıbıyla götürürseniz orda ihtiyaç duyanlara veriyorlar.
Sonucum pozitif çok şükür 10 gün sonra doğumum var. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah transferden sonra kalkmamaya çalışın zaten nicel hoca kaldırmıyor hemen amaSo
Sonucunuz ne oldu acaba. Bende orda tedavi görüyorum pazartesi transferim var
Yaa harika maşallah boule haberler duyunca çok mutlu oluyorum. Bütün güzellikler sizinle olsun. ❤ nasip bakalım inşallah bende güzel haberler alırımSonucum pozitif çok şükür 10 gün sonra doğumum var. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah transferden sonra kalkmamaya çalışın zaten nicel hoca kaldırmıyor hemen ama
İnşallah hiç umudunuzu kaybetmeyin benim 3. Denemem de oldu ama çok şükür bu günlere Rabbim sizlere de en yakın zaman da tattırsın bu duygularıYa
Yaa harika maşallah boule haberler duyunca çok mutlu oluyorum. Bütün güzellikler sizinle olsun. ❤ nasip bakalım inşallah bende güzel haberler alırım
Inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah hiç umudunuzu kaybetmeyin benim 3. Denemem de oldu ama çok şükür bu günlere Rabbim sizlere de en yakın zaman da tattırsın bu duyguları
Teşekkür ederim sağolunInşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinsize de bebisinizle mutluluklar şimdiden
Sonucunuz ne oldu acaba
Yaa öyle mi. Kusura bakmayın o zaman artık her konuştuğumuz kişiden güzel biseyler duymak istiyorum.merhaba geçende konuşmuştuk,rahim dinlendirme sürecindeyim.
İnşallah hepimiz birbirimizden güzel şeyler duyarızYaa
Yaa öyle mi. Kusura bakmayın o zaman artık her konuştuğumuz kişiden güzel biseyler duymak istiyorum.
Merhaba,
Elimde bazı ilaçlar var, bunları kullanmama gerek kalmadı. Eskişehir'de ihtiyacı olan varsa ücretsiz vermek istiyorum. Kargoya maalesef gidemiyorum pandemiden dolayı. Soğuk zincir olanlar buzdolabından hiç çıkmadı. İlgilenen olursa mesaj gönderebilir.
Ovitrelle 250 mcg
Gonapeptyl
Lucrin
Crinone Jel (20 adet)
Folbiol (x2)
Premesis
Prilam DR
Merhaba, elimden değil maalesef. İlaçları buradan bir arkadaşa verdim.Merhabalar ilaçlarını halen elinizde bulunuyormu acaba benim crinone jele ihtiyacım var transferim yapıldı iğneleri sonrası jel dediler fakat İstanbul dahil bulamadık şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?