ESKİŞEHİR kadın doğum uzmanı tavsiyesi verebilecek olan?

kesinlikle sebahattin akyılı tavsiye ederim onvak hastanesinde. çok ilgili babacan insanı müthiş rahatlatıyo.kasımda doğum yaptım hastaneye uğradığımızda mutlaka ziyaret ediyoruz hemşireside çok ilgili güler yüzlü

merhaba kemal bey muayene ücreti 100tl demişti, acaba herhangi bir tahlil yaptığında ayrıca bir ücret ödüyor muyuz, örneğin smear testi ne kadar?:26:

tunusu bende sebahattin beye gidiyorum ama doğumla ilgili bazı korkularım var sen normal mi yaptın ben doktora sordum doğum şeklini daha belirlemek için erken dedi beni istemediğim bi doğum şekline zorlarmı seçimi banamı bırakır

Arkadaşlar herkese merhaba.ben de eskişehirde yaşayan ve daha yeni bebişini kucağına alan annelerden biriyim. :)) darısı tüm isteyenlerin başına..bir çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde herkesin olduğu gibi iyi bir kadındoğum uzmanı aramaya başladım... Tabii herkesten değişik isimler duymaya başladım. Yukarıda sayılan doktorlarla ilgili hem iyi hem de kötü yorumlar aldım.kötü yorumlar alınca da ister istemez ya benim de başıma gelir diye bu doktorları eledim.şunu da belirtmek isterim bu işte herkesin olmazsa olmazları ve doktorunda neler aradığı çok önemli.netice biz anne adayların çok hassas olduğu ve sadece bebeğe endeksli olduğun bir süreç oluyor bu 9 ay.bir kere en önemlisi mesleki konuda bilgisinin tam olması.bitirdiği okul,uzmanlığını nerede yaptığı vs. Ikinci olarak bu hassas dönemde seni gerçekten anlayacak bir doktor, yeri geldiğinde bir arkadaş gibi paylaşabileceğin biri olması.üçüncüsü de aradığımda ulaşabileceğim, ve çekinmeden sorularımı sorabileceğim birisi.ve tabiki insan gibi bir insan olan hekim.işta benim önceliklerim bunlardı arkadaşlar.bu doğrultuda iş arkadaşlarımdan kütahya bağlantılı olanlardan orada devlet hastanesinde çalışıp yaklaşık 6 ay önce eskişehir acıbademe transfer olan dr.meliha kovancı hanım.kütahyada doğum yapan 2 arkadaşım anlata anlata bitiremediler.ben de eşimle beraber kütahyaya gitmeye karar verdim.zaten 3-4 ay sonrada acıbademe geçti.kendisi mükemmel bir insan.sıkıntılı bir gebelik geçirdim ancak meliha hanım hep yanımızdaydı bebeğimle benim.kendisi işinde gerçekten çok iyi.istanbul tıp fakültesinden mezun , yine istanbul okmeydanı gibi türkiyenin dör bir yanından hastaların akın akın geldiği bir yerde uzmanlığını yapmış.her türlü vakayı orada gördüklerinden tecrübe konusunda hiçbir eksikliği yoktu bence.gerçekten bir gebenin halinden anlayan ,anlayışlı,güleryüzlüğü,ve gerçekten fedakar bir insan.ne zaman ihityacım olursa çekinmeden arayabildim.kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.sonuç olarak ben herkese dr.meliha kovancı hanımı tavsiye ediyorum.ben çok memnun kaldım.umarım her isteyen sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağını alır arkadaşlar.sevgilerimle... :)

merhabalar
Ben de Eskişehir de iyi bir kadım doğum doktoru arıyorum.
Aklımda olanlar Sakarya HAstanesi-Rabia KAragöz
Medline Hastanesi-Emine Elmas Etiz
Acıbadem Hastanesi_Özlem Gürsoy

Bu Dr.lara gidenler var mı yenilerde aramızda.
Fikirlerinizi payşalabilirseniz çok sevinirim.
İlk aşamada rutin bir kontrol için gitmeyi düşünüyorum.
İlerde muhtemel bir gebelik te olursa o zaman da devam edebileceğim bir dr. olsun istiyorum.
Hastanelerin yeni doğan yoğum bakım ünitesi olması şart tabi bu arada.
Sakarya da ve Acıbademde varmış ama medline dan henüz emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…