Eskişehir kadın Doğum uzmanı

KalpsizBen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
26
8
88
35
Merhabalar
Eskişehir de kadın Doğum uzmanı Önerilerinizi almak istiyorum.
ÖZel hastanelerdeki ücret ve süreç hakkında bilgisi olanlar da paylaşırsa çok sevinirim :)) şimdiden teşekkürler

Merhabalar
ÖZel hastanelerdeki ücret ve süreç hakkında bilgisi olanlar da paylaşırsa çok sevinirim :)) şimdiden teşekkürler
Doktorların internetten yorumlarına bak canım. ben mavi hastanede tamer erdeme gidiyorum ama çok kalabalık sıra beklemek beni bunalttı.

Merhabalar
Acıbadem ramazan bayırlı, SGK anlaşmalı 100 TL muayene ücreti.

acıbadem meliha kovancı bayraktaroğlu doktorumdu, gayet ilgili ve iyi bir doktor ama doğum pahalı evet.

eskişehirde ara fiyatlarda bi özel hastane yok heralde. zaten çok az sayıda özel hastane var. fiyatları da hep birbirine yakın sanki.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir bucuk yıllık evliyim bir yıla yakındır eşimle bebek düşünüyoruz korunmuyoruz maalesef olmuyor geçtiğimiz ay vişnelik ümit hastanesinde talat beye muayene oldum yeterince ilgilendi klomen verdi onun haricinde yumurtlama döneminde iki günde bir ultrasonda kontrol etti çatlatma iğnesi vuruldum.Şimdi de progestan kullanıyorum yarın son günüm yarın adet günüm ama okuduklarıma göre progestan adet gecikmesi yapıyormuş hayırlısı artık bekliyorum.lütfen benim için dua edin inşallah hamileyimdir.

Amin. İnşallah rabbim gönlüne göre versin. Kucağını boş bırakmasın kimsenin

inşallah en kısa sürede bebeğin olur canım. pozitif düşünmeye ve stres yapmamaya çalış. burda ne mucize hikayeler var, inşallah sen de onlardan biri olursun en kısa sürede:)

Ümit vişnelik Sabahattin Akyıl a gidiyorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim muayene ücretide 80 lira

Ben de Meliha hanima basladim ama yuzde yuz guvenemedim henuz :) Siz memnun kaldiniz mi tam olarak? Bir sıkıntı yasadiniz mi?
Pardon yeni gördüm, memnun kaldım çok şükür hamileliğim de pek sorunlu değildi, normal doğum istiyordum Meliha hanım da normal doğum yanlısıydı ama bizim ufaklık o şekilde gelmek istemedi :) iyiydi yani memnun kaldım.

Ümit vişnelikte Talat beye gidiyorum ama devam etmeli miyim kararsızım sert bir mizacı var sanki. Sorularıma cevap veriyor bilgilendiriyor açıklayıcı bir şekilde. Ama son gidişimde şeker yükleme testini yaptırmak konusunda kararsızlığımı dile getirdim canan karatayın söylemlerinden dolayı. Testin yapılmasının zararlı olduğunu söyleyen tek kişinin o doktor olduğunu, ayrıca kadın doğum doktoru bile olmadığını insanları çok yanlış yönlendirdiğini ve daha bir sürü şey söyledi ama o doktora olan sitemini bana yansıttı gibi hissettim. Canım sıkıldı biraz daha sakin anlatamaz mıydı diye düşündüm, bu konuda daha fazla soru soramadım. Şu anda kararsızım Talat beye devam etmeli miyim yoksa ümit hastanesinde perihan Sözer var ona mı devam etmeliyim diye. Perihan doktordan memnun olan arkadaşlarım var ne yapmalı sizce

Bende kendisine gidiyorum. Ümit hastanesin de çalışmış bi ebe yakınımla görüştüğümde Ümit'in en iyi kadın Doğumcusu demişti bana. Sonuna kadar normal doğumu destekleyen bi doktormuş. Biraz yapısı sert ama ben kendisini sevdim şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…