• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskişehir özel doğum fiyatları?

teacherlife

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
185
95
13
kızlar şu an eskişehirde anadolu hastanesine takipliyim, sanırım anadolu ümitle aynı fiyat bandında ilerliyor, henüz doğum fiyatını sormadım ama duyduğuma göre 39.900 tl gibi bir fiyat veriliyormuş. aranızda bilgisi olan var mı?

kızlar şu an eskişehirde anadolu hastanesine takipliyim, sanırım anadolu ümitle aynı fiyat bandında ilerliyor, henüz doğum fiyatını sormadım ama duyduğuma göre 39.900 tl gibi bir fiyat veriliyormuş. aranızda bilgisi olan var mı?
merhaba evet o aralıkta 35-40 arası acıbademde en son 70 ti tabi heran zam yapılabiliyor ama aldıgınız fiyat dogru

Bende anadoluya gidiyorum. Geçen burak beye sordum 39600tl dedi. Siz kime takiplisiniz?

Back
X