• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özelde hsg fiyatları ne kadar?

nurk150k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
15
-10
1
31
Arkadaşlar aksarayda yaşıyorum buranın araştırma hastanesi çekmiyormuş kayseri konya araştırdım 3 ay sonraya gün veriyorlamış bende özelde anestezi altında çektirmeye karar verdim, normalde anestezi olmadan istiyordum ama eşim istemiyor bilinçsiz kalmak korkutuyor sanırım her neyse ortalama fiyat bilgisi söyler misiniz kafamda netlik canlansın?

Arkadaşlar aksarayda yaşıyorum buranın araştırma hastanesi çekmiyormuş kayseri konya araştırdım 3 ay sonraya gün veriyorlamış bende özelde anestezi altında çektirmeye karar verdim, normalde anestezi olmadan istiyordum ama eşim istemiyor bilinçsiz kalmak korkutuyor sanırım her neyse ortalama fiyat bilgisi söyler misiniz kafamda netlik canlansın?
Merhaba ben Artvin'de yaşıyorum sizin söylediğiniz yerlere çok uzak biliyorum ama fikir olur diye yinede yazmak istedim😊 bende çektirmek istiyorum ve Trabzonda bi özel hastaneyi aradım 12.000 dediler sonra Rizede bir özel kliniğe sordum 15.000 dedi. Daha sonra orası da özel ama Rize Şar hastanesine sordum muayene 1.600 hsg 4.300 dedi

Ben görevim nedeniyle şu anda Ağrı' da yaşiyorum. Burda geçen mart ayında yaptırmıştım. 10 bin TL tutmustu.

Back
X