Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir tıp fakültesi

tşk ediyorum adacıgım inş.benimde yüzüm güler hepimize allah hayırlı evlatlar versin.cinsiyeti ne bebegini önrenmişsinizdir artık hihoyyyt.bende bülent beyin hastası olucam 16 ekim cuma günü gidecez ankaraya allahtan bir mani olmazsa:)

canım insallah dualarım senınle...bebege önce erkek demıstı son kontrolde kız olabılır dedı 19 ekımde kesın bellı olacak...bana 4 tane 1 kalıte yumurta transferı yapıldı 2 tanesı tuttu bırı gelısmedı bır tanesı sorunsuz gıdıyor şükür ıkılı üçlü test te normal geldı rahatladık....

oh ohh ne güzel bak cinsiyetini paylaşmayı unutma emi.yaff bu arada sen hangi şehirdesin diger denilen yer neresi oluyo:):içelim:1 tane olsun saglıklı olsun.cuma günü bir türlü gelmiyor ya çatlıycam valla:))

kızlar benimde prolaktinim yüksek çıktı. bilecikteki doktorlara güvenemedim. eskişehirde bir doktora gideyim diyorum ama benim gibi biri tavsiyede bulunmamış.

acaba banada birini tavsiye etseniz, tavsiyeler genellikle tüp bebek için ama benim prolaktinim yüksek düşünce olurmuş, turgay bey gebelik takibi için iyi demiş bi arkadaş ama hamile değilim ki

şimdi hangisini tavsiye edersiniz

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

5,5 cm kistim var.

kütahyadaki doktor beni eskişehir tıp a yönlendirdi ve laparaskopi dedi

doktor ismi olarak da hikmet hassa dedi.

açık mı kapalımı yapsak

yada gönül rahatlığı içinde nereye ameliyat olabiliriz

Arkadaşlar içinizde Dr.Hikmet Hassa'nın cep telefon numarasını bilen varmı?Bana msjla ulaştırabilirmisiniz?Durum biraz acil,bulamıyorum.
Teşekkürler...

Merhaba arkadaslar, bu ay için Prof Dr Hikmet Hassadan randevu aldım ama kararsız kaldım eski yorumlardan. Tedavi sürecinde olanlar var mı?

Merhaba arkadaslar, bu ay için Prof Dr Hikmet Hassadan randevu aldım ama kararsız kaldım eski yorumlardan. Tedavi sürecinde olanlar var mı?
mrb maşallah bebişinzi bekliyosunz Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin bzlerede bu duyguyu tez zamnda yaşatsın hikmet hassaya gttnz mi bn tedaviye başlıcamda tecrübelerinzden yarrlanmak istiyorum ???? lütfn cvplarsanz sevnrm

mrb maşallah bebişinzi bekliyosunz Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin bzlerede bu duyguyu tez zamnda yaşatsın hikmet hassaya gttnz mi bn tedaviye başlıcamda tecrübelerinzden yarrlanmak istiyorum ???? lütfn cvplarsanz sevnrm
Teşekkürler darısı basınıza. Ben Hikmet Hassadan randevu aldığımda şansıma surekli randevularım ileri bi tarihe attı. Bende gitmedim daha sonra Acıbadem de tedaviye başladım

Teşekkürler darısı basınıza. Ben Hikmet Hassadan randevu aldığımda şansıma surekli randevularım ileri bi tarihe attı. Bende gitmedim daha sonra Acıbadem de tedaviye başladım
cevpladğınz içn teşekkr edrm inşaalah darısı bzlerin başıuna acıbademde mi aşılaam oldunz ?

cevpladğınz içn teşekkr edrm inşaalah darısı bzlerin başıuna acıbademde mi aşılaam oldunz ?
Isteyen herkes bebek sahibi olsun gercekten zor zamanlar geçiriyoruz bebeklerimize kavusuncaya kadar. Acıbadem de tup bebek tedavisine başladım ilk transferde bebisim bana tutundu. Sormak istediğin birsey olursa cevaplarım

Isteyen herkes bebek sahibi olsun gercekten zor zamanlar geçiriyoruz bebeklerimize kavusuncaya kadar. Acıbadem de tup bebek tedavisine başladım ilk transferde bebisim bana tutundu. Sormak istediğin birsey olursa cevaplarım
bır kac ay deneyıp olmazsa ben de fatıh beye gıtmeyı dusunuyorum ne kadara mal oldu size tüp bebek

bır kac ay deneyıp olmazsa ben de fatıh beye gıtmeyı dusunuyorum ne kadara mal oldu size tüp bebek
Umarım hemen bebisiniz size tutunur. Bizim biraz masraflı oldu esim tese ameliyatı oldu. Ama benim icin ilaçlar vetedavi yaklaşık 6000 civarı tuttu. Sonra fazla olan embriyolar donduruldu onlar icin dondurma parası falan ayrı bi masraf oldu.

Umarım hemen bebisiniz size tutunur. Bizim biraz masraflı oldu esim tese ameliyatı oldu. Ama benim icin ilaçlar vetedavi yaklaşık 6000 civarı tuttu. Sonra fazla olan embriyolar donduruldu onlar icin dondurma parası falan ayrı bi masraf oldu.
anladım tşk ederım benım esımde hazıranda varıkosel amelıyatı oldu eylulde test yaptırıcaz bakalım duruma gore ondan sonra olmazsa ben de önce aşılama deneyıp ardından balıycam tüp bebek işlemlerine

anladım tşk ederım benım esımde hazıranda varıkosel amelıyatı oldu eylulde test yaptırıcaz bakalım duruma gore ondan sonra olmazsa ben de önce aşılama deneyıp ardından balıycam tüp bebek işlemlerine
Hayırlısı ile bir an once bebeğine kavuşursun insallah.

Back
X