ESKİŞEHİR TÜP BEBEK YAPTIRANLAR TOPLANALIM MI ?

Evet net fiyat söylemediler ücretsiz görüşmeye gittiğimizde dediler

ama ilaçlarla birlikte bu fiyatı bulur dediler
Acıbademde mümkün değil bu ücrete yaptıramazsın onlar dondurmaya çözmeye bile $ istiyor bilgin olsun. Muayeneleri 1.200₺ kan tahlilleri 200-300 olsa ki her gittiğinde en az 2 kan değerine bakacaklar 2güne bir gideceksin falan Rahat 300ü bulur.
Benim bahssttiğim rakamlar raporlu tüp bebek ücreti hemde devlette.

Son düzenleme:
Ben evleneli 1.5 yıl şu onun için acaba normal ucrtle nasıl yapılır diye sormak istemiştim oraya ve aradım.ordaki görevli kadın öyle dedi başka da çarem yok ki benim 🥺bu aydan sonra zaten artık olmamasina alıştırmaya caliscam kendimi başka bir yol bilmiyorum bunun disinda

İlaçlar hariç dememiştir diye düşünüyorum. Devlet hastanesi orası evet özel değil. Raporlu da sadece tüp bebek transfer ücreti 9.500 ödeyeceksin + ilaçlar. 35 yaşındasın kuzum 40 yaşa kadar rapor hakkın var. 3 yıl resmi evlilik, son 5 yıl içerisinde 900 günlük SGK dökümü, 2 başarısız aşılama (canlı doğum gerçekleşmemiş) şartı var. Halbuki belirli yaş üzerinde bu 3 yıl evlilik şartı epey can sıkıcı.
Aşılama neden denemiyorsunuz canım? Benim 3 aşılama oldu 1. Pozitif ama 5+2 biyokimyasal düşük oldu 2. Negatif 3. De şuan 12+3 gebeyim. Tüp bebek raporu hazırlarken denemiştim 3. Aşılamamı.
Banada tüp bebek olmadan olmaz dediler olumsuz baktılar sağ yumurtalığımda menopoz başlangıcı başladığı için ben ısrar ettim ve denemek istediğimi söyledim raporu almam çok uzun sürecekti çünkü boş geçirmek istememiştim vaktimi, negatif olsaydı yine 4. Ye aşılama yine denerdim. Tüp bebek raporu öyle hemen alınmıyor 2.5-3 ayı buluyor.
(Mesajıma yanıt vererek cevaplarsan bildirim gelir canım göremeyebilirim diğer türlü)
Özelde zaten iki kez denedik olmadi ve zaten doktorun bilgilendirmeyenine denk geldik biz de güvendik haliyle bilmeden bu işe girince 😑O zatenikinci de tutmazsa tüpe yönlendiririz demişti ben tutmayınca gitmedim çünkü aşırı derecede moralim bozuldu başka kürler de denedim ama olmayınca olmuyor.Ben de burdaki fiyat yorumlarını falan görünce teyit etme amaçlı aradım Yunus Emre'yi bana öyle dediler raporsuz 78 bin TL ,zaten rapor için de 3 yıldir evli olma şartı varmış ben henüz 1.5 yıl oldu okumaktan koşturmaktan nasip olmadı evlilik de napalim kısmet,ama bu kriteri koymaları da çok saçma o yüzden vazgeçtim bu işlerden de bebek hayali kurmaktan da bilmiyorum pskolim hiç iyi olmuyor her ay umutlaninca.

Özelde zaten iki kez denedik olmadi ve zaten doktorun bilgilendirmeyenine denk geldik biz de güvendik haliyle bilmeden bu işe girince 😑O zatenikinci de tutmazsa tüpe yönlendiririz demişti ben tutmayınca gitmedim çünkü aşırı derecede moralim bozuldu başka kürler de denedim ama olmayınca olmuyor.Ben de burdaki fiyat yorumlarını falan görünce teyit etme amaçlı aradım Yunus Emre'yi bana öyle dediler raporsuz 78 bin TL ,zaten rapor için de 3 yıldir evli olma şartı varmış ben henüz 1.5 yıl oldu okumaktan koşturmaktan nasip olmadı evlilik de napalim kısmet,ama bu kriteri koymaları da çok saçma o yüzden vazgeçtim bu işlerden de bebek hayali kurmaktan da bilmiyorum pskolim hiç iyi olmuyor her ay umutlaninca.
Gerçekten bu kadar uçuk bi rakam mı verdiler devlet hastanesi bile böyleyle eyvah halimize 😩😩

Çanakkale'de en son raporsuz ilaç hariç 40 bin TL idi 1 yıl önce 19 verilmişti fiyat.ilaclarla 60 falan sanırım.malesef devlette olsa raporsuz olunca yüksek çıkıyor fiyatlar.eskisehirde merdan bey çok iyi diye biliyorum arkadaşımın ikizleri oldu sayesinde ama bana uzak gidip gelemiyorum her zaman.rapor içinde 6 ayım var hala.sonrasida uzun süreç asilamalar vs bende vazgeçmek üzereyim artık çok yoruldum yaş geciyor

Malesef ben boyle görünce başlamadan bırakmış oldum ben Allah'a bıraktım olursa nasip diyeceğim çünkü elimden gelenleri yaptım 😑🥺

Kızlar merhaba bende tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama kime gideceğimi bilmiyorum. Yunus emre de başlasam diye düşünüyorum ama raporsuz fiyatla ilgili bilgisi olan var mı ? Birde hangi doktoru önerirsiniz merdan ali bey mi yoksa teoman bey mi ?

Kızlar merhaba bende tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama kime gideceğimi bilmiyorum. Yunus emre de başlasam diye düşünüyorum ama raporsuz fiyatla ilgili bilgisi olan var mı ? Birde hangi doktoru önerirsiniz merdan ali bey mi yoksa teoman bey mi ?
Canım sekreterlik 80 bin diyor. Ama burda ki arkadaslar yorumlarda o kdar tutmadığını belirtmiş

raporsuz fiyatla ilgili bilgisi olan var mı ? Birde hangi doktoru önerirsiniz merdan ali bey mi yoksa teoman bey mi ?
Canım sekreterlik 80 bin diyor. Ama burda ki arkadaslar yorumlarda o kdar tutmadığını belirtmiş

Kızlar Merhaba,

Eskişehir de yasıyorum. Tüp bebek yaptıracağım. Devlette rapor cıkmıyor 3 yıllık evli olmadığım için o yüzden devlet hastanesinde ücretli yapılacak ve devlet olmasına ramen ilaçlarla birlikte 80.000 tl civarı buluyor. Eskişehir için özel veya devlet doktor tavsiyeniz var mı ? Teoman Minsin bey ile devam ediyorum şuan..
Acıbadem Nicel Taşdemir ile bir görüşebilirsiniz. Biz çok memnunuz süreçten. Hem hoca bilgili deneyimli hem de lab süreçleri iyi.

Acıbadem Nicel Taşdemir ile bir görüşebilirsiniz. Biz çok memnunuz süreçten. Hem hoca bilgili deneyimli hem de lab süreçleri iyi.
Canım suan transfere hazırlanıyorum doğal siklus olacak transferim bu sefer de bunu takıyorum kafama herkes ilaçlı benm ki doğal yaplım dedi doktorum. İlla ki doğru olanı secmiştir ama yöntemi ilk defa duydugum için telaş yapıyorum braz

Burada çok okumuştum bu şekilde olan transferleri 😊 demek ki doğal şekilde rahim uygun hale geliyor. Kafanıza takmayın bence olumlu bişey. Baktığınız doğal yolla gebelik elde edenlerinde süreçleri tamamen doğal geçiyor 😊 doktorunuz en iyisini düşünmüştür stres yapmayın

İspat edemeyeceğimiz cümleler yazmanın anlamı yok değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz şuna tedavi oluyorsunuz değil mi bende nicel beye gitmeye karar verdim ☺️ fiyat konusunda herkes çok farklı söylüyorlar kafam çok karıştı

Canım 32 yaşındasın ve tüp bebek raporu için hakkın 40 yaşa kadar devam ediyor.
Her ikiside harika hekimlerdir. Tüp bebek için güncel fiyatı (0222) 211 95 95 Tüp bebek birimine aktarım sağlayarak öğrenebilirsin. 80.000₺ dendiğini ben duymadım demiyorlarda. İlaç fiyatları dahil derlerse, ilaç fiyatlarını sekreterler bilemez 80.000 gibi bir rakam yok.
Direkt tüp bebeğe geçmeyi istemenden ziyade sorunun ne olduğu öğrenilmeli doktor tarafından doğru tedavi uygulanmalı.
Ben 1. Aşılama Teoman beyden pozitif sonuç aldım.
3. Aşılama Merdan beyden pozitif sonuç aldım şuan 15+6 gebeyim.

Umarım bu yazınızı sağlık bakanlığı görürde bir yaptırımı olur size karşı.
Oradaki hiç bir hemşire böyle birşeyi söylemez. 2 kere tüp bebek biriminden gebelik elde ettim. İlki Teoman bey 2. Si ise şuan hala devam etmekte olan 15+6 gebeliğimin tedavisini yapan Merdan beyden.
Ne Ankara'ya yönlendirildim nede baştan savıldım. GEBEYİM ŞUAN . Hemde 32 yaşına kadar tek bir biyokimyasal gebeliğim olmamasına rağmem. Ben yinede herşeye karşın sizin bu yorumunuzu Cimer'e bildirdim umarım insanlar böyle hadlerinden büyük yalanları konuşmamayı öğrenirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım bu yazınızı sağlık bakanlığı görürde bir yaptırımı olur size karşı.
Oradaki hiç bir hemşire böyle birşeyi söylemez. 2 kere tüp bebek biriminden gebelik elde ettim. İlki Teoman bey 2. Si ise şuan hala devam etmekte olan 15+6 gebeliğimin tedavisini yapan Merdan beyden.
Ne Ankara'ya yönlendirildim nede baştan savıldım. GEBEYİM ŞUAN . Hemde 32 yaşına kadar tek bir biyokimyasal gebeliğim olmamasına rağmem. Ben yinede herşeye karşın sizin bu yorumunuzu Cimer'e bildirdim umarım insanlar böyle hadlerinden büyük yalanları konuşmamayı öğrenirler.
İnsanları yanlış yönlendirmek gibi kötü niyetim yok da siz neden bu kadar kabasınız anlamadım.Bende araştırıyorum ve iyi dediklerini okudum kötü diyeninde duydum herkes mükemmel olacak değil ya…Anlamsız haykırmalarınıza anlamayamadım.ki ben uydurmuyorum duyduğumu söylüyorum Teoman beyi daha görmedim bile

İnsanları yanlış yönlendirmek gibi kötü niyetim yok da siz neden bu kadar kabasınız anlamadım.Bende araştırıyorum ve iyi dediklerini okudum kötü diyeninde duydum herkes mükemmel olacak değil ya…Anlamsız haykırmalarınıza anlamayamadım.ki ben uydurmuyorum duyduğumu söylüyorum Teoman beyi daha görmedim bile
Ki o doktora gideceğimi söyledim artı çok şaşırdığımı da belirttim.İstediğini yap kaba üslupsuz insanlarla muhatap olamam

Siz şuna tedavi oluyorsunuz değil mi bende nicel beye gitmeye karar verdim ☺️ fiyat konusunda herkes çok farklı söylüyorlar kafam çok karıştı
Evet Nicel bey ile devam ediyoruz 😊 fiyat konusunda bişey demek doğru değil çünkü eşinizde ve sizde farklı sorunlar olunca fiyat değişebilir çift taraflı operasyon gerektiren süreciniz olabilir veya sadece sizde ki soruna göre de fiyat değişiyor. Sizin probleminiz tek taraflı ve kolaydır tek deneme de çözülür uygun olur maliyeti . Mesela benim amh çok düşük çok uğraşıyoruz ilaç kullanımı vs diğer hastalara göre farklı. Fiyat olayı biraz da tedavi sürecinde gerekli işlemlere bağlı . Soruna göre test sonuçlarınızla gidip görüşürseniz daha sağlıklı bilgi alırsınz 😊😊 tabi ki bu işin maliyeti önemli ama lab konusu ve doktorun deneyimi de önemli. Nicel beyden önce herkes sen uğraşma asla olmaz derken şimdi önemli ve güzel sonuçlar almaya başladık. Umarım içinize sinen yeri bulursunuz 😊

İnsanları yanlış yönlendirmek gibi kötü niyetim yok da siz neden bu kadar kabasınız anlamadım.Bende araştırıyorum ve iyi dediklerini okudum kötü diyeninde duydum herkes mükemmel olacak değil ya…Anlamsız haykırmalarınıza anlamayamadım.ki ben uydurmuyorum duyduğumu söylüyorum Teoman beyi daha görmedim

Evet Nicel bey ile devam ediyoruz 😊 fiyat konusunda bişey demek doğru değil çünkü eşinizde ve sizde farklı sorunlar olunca fiyat değişebilir çift taraflı operasyon gerektiren süreciniz olabilir veya sadece sizde ki soruna göre de fiyat değişiyor. Sizin probleminiz tek taraflı ve kolaydır tek deneme de çözülür uygun olur maliyeti . Mesela benim amh çok düşük çok uğraşıyoruz ilaç kullanımı vs diğer hastalara göre farklı. Fiyat olayı biraz da tedavi sürecinde gerekli işlemlere bağlı . Soruna göre test sonuçlarınızla gidip görüşürseniz daha sağlıklı bilgi alırsınz 😊😊 tabi ki bu işin maliyeti önemli ama lab konusu ve doktorun deneyimi de önemli. Nicel beyden önce herkes sen uğraşma asla olmaz derken şimdi önemli ve güzel sonuçlar almaya başladık. Umarım içinize sinen yinşallah sevinçli haberler alırsınız ☺️

Evet Nicel bey ile devam ediyoruz 😊 fiyat konusunda bişey demek doğru değil çünkü eşinizde ve sizde farklı sorunlar olunca fiyat değişebilir çift taraflı operasyon gerektiren süreciniz olabilir veya sadece sizde ki soruna göre de fiyat değişiyor. Sizin probleminiz tek taraflı ve kolaydır tek deneme de çözülür uygun olur maliyeti . Mesela benim amh çok düşük çok uğraşıyoruz ilaç kullanımı vs diğer hastalara göre farklı. Fiyat olayı biraz da tedavi sürecinde gerekli işlemlere bağlı . Soruna göre test sonuçlarınızla gidip görüşürseniz daha sağlıklı bilgi alırsınz 😊😊 tabi ki bu işin maliyeti önemli ama lab konusu ve doktorun deneyimi de önemli. Nicel beyden önce herkes sen uğraşma asla olmaz derken şimdi önemli ve güzel sonuçlar almaya başladık. Umarım içinize sinen yeri bulursunuz 😊
İnşallah güzel haberler alırsınız çok sevindim ☺️☺️ aman 5.26 eşimde sorun yok benim yumurtlama sorunum var umarım güzel olur nicel beyle ☺️ şimdi ilk adette mi gitmeliyiz görüşme için

Back
X