ESKİŞEHİR TÜP BEBEK YAPTIRANLAR TOPLANALIM MI ?

İnşallah güzel haberler alırsınız çok sevindim ☺️☺️ aman 5.26 eşimde sorun yok benim yumurtlama sorunum var umarım güzel olur nicel beyle ☺️ şimdi ilk adette mi gitmeliyiz görüşme için
İnşallah 😊İlk görüşme için randevu alıyorsunuz. Test raporlarınıza göre süreç hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Başlamak isterseniz de size evrak listesini veriyorlar . Regl 2. Veya 3.günü randevu oluşturarak sürece başlıyorsunuz. 😊 yani eğer şehir dışından gitmeyeceksiniz önceden ön görüşmeye gidebilirsiniz randevu alıp.

İnşallah 😊İlk görüşme için randevu alıyorsunuz. Test raporlarınıza göre süreç hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Başlamak isterseniz de size evrak listesini veriyorlar . Regl 2. Veya 3.günü randevu oluşturarak sürece başlıyorsunuz. 😊 yani eğer şehir dışından gitmeyeceksiniz önceden ön görüşmeye gidebilirsiniz randevu alıp.
Şehir dışından gelicem ben yol biraz yorucak ama nicel beye güveniyorum inşallah olumlu olur çok teşekkür ederim ☺️

İnsanları yanlış yönlendirmek gibi kötü niyetim yok da siz neden bu kadar kabasınız anlamadım.Bende araştırıyorum ve iyi dediklerini okudum kötü diyeninde duydum herkes mükemmel olacak değil ya…Anlamsız haykırmalarınıza anlamayamadım.ki ben uydurmuyorum duyduğumu söylüyorum Teoman beyi daha görmedim bile
Kabamıyım? Gülünçsünüz. Zaten size muhakkak ulaşılacaktır resmi kurumlar. Bahsettiğiniz hemşireyi(!) Bana değil resmi kurumlar size ulaştığında onlara bildirirsiniz çünkü bu yapılan şey ahlak dışı. Birim sayesinde hamile kaldığımı, baştan savılmadığımı, Ankara'ya falan yönlendirilmediğimi, 32 yaşına kadar tek gebelik elde edememişken burada doktorların ve birimin başarısı sayesinde mucizeme kavuştuğumu söyledim. Sizin regl zamanı galiba alınganlığınızı anlayamadım . Birimi öyle uydurma bilgilerle karalayamazsınız aslı varsa da hemşire kesinlikle görevden alınmalı.

Kabamıyım? Gülünçsünüz. Zaten size muhakkak ulaşılacaktır resmi kurumlar. Bahsettiğiniz hemşireyi(!) Bana değil resmi kurumlar size ulaştığında onlara bildirirsiniz çünkü bu yapılan şey ahlak dışı. Birim sayesinde hamile kaldığımı, baştan savılmadığımı, Ankara'ya falan yönlendirilmediğimi, 32 yaşına kadar tek gebelik elde edememişken burada doktorların ve birimin başarısı sayesinde mucizeme kavuştuğumu söyledim. Sizin regl zamanı galiba alınganlığınızı anlayamadım . Birimi öyle uydurma bilgilerle karalayamazsınız aslı varsa da hemşire kesinlikle görevden alınmalı.
Tamam tatlı kız öyledir mutlaka 🤓😅 egonu tatmin edecek bir yer değil

........ Teoman beyi daha görmedim bile

görmediniz ama çok net bilgilere sahipsiniz.

lütfen şikayetinizi yapın böyle bir hemşire varsa onun hakkında işlem yapılsın böyle bir hemşire yok ise bu üye hakkında işlem yapsınlar.

Tamam tatlı kız öyledir mutlaka 🤓😅 egonu tatmin edecek bir yer değil

ne kadar eğlenceli değil mi?

görmediniz ama çok net bilgilere sahipsiniz.

lütfen şikayetinizi yapın böyle bir hemşire varsa onun hakkında işlem yapılsın böyle bir hemşire yok ise bu üye hakkında işlem yapsınlar.

ne kadar eğlenceli değil mi?
Müdahaleniz için teşekkür ederim sevgili Kazen. Cimer'e ekran görüntüleri ve üyenin profil linki ile başvuruları oluşturdum. Şayet bahsettiği gibi bir hemşire var ise bizler gibi hastane sistemi üzerinde bir vasıfa sahip olmayan insanlara böyle şeyler söylemek yerine kesinlikle başhekim yahut sağlık bakanlığına başvurularda bulunarak durumu bildirmeli ve çözüme kavuşturmalı fakat asla aslı yok bahsi geçen olayın.
Daha salı günü birimin 5. Yıl kutlaması vardı harika bir konferans düzenlendi. 480 canlı doğum elde edilmiş 5 yıllık süreçte birim sayesinde.
İnanın gerçekten süreç yıpratıcı, asla kolay diyemem yeri geldi hüngür hüngür ağladığım günler çok oldu. Fakat birim hem embriyologlarıyla, hem doktorların kullandığı ekipmanlar ve elektronik cihazlarıyla tüm durumlarda yeterliler ve ulaştıkları sonuçlar çok başarılı. Dış laboratuvara dahi ihtiyaç duymadan sperm wash, embriyo oluşturma gibi işlemleri birim içerisinde gerçekleştiriyorlar tüm süreçte de şeffaflar.
İnsanlar umutlarını ararlarken aslı olmayan şeyleri söyleyerek insanları yanlış yönlendirmek kesinlikle çok ahlak dışı bir tutum. Her birimizin özel kliniklere bütçesi yetmeyebilir benimde yetmedi fakat şu tür bir yorum çok umut kırıcı ve çok inciltici.

Merhabalar hanımlar. Ben Esk.Yunusemre D.H- Teoman Beye gidiyorum. Bende pcos var 2 aşilama yaptırdım şuan tüp bebek surecindeyim. Devlet desteğinden faydalanıyorum ve aşağı yukarı fiyatlar hakkında bilgilendirmek istedim. Mayis-Haziran civarında aşılamalarimi oldum o zamanlar raporlu ilaçlarıma 1800 küsür ödemistim.( 5 gonalf300, ovitrelle, 2 progestan). Raporsuz almaya kalksanız zaten 1 tane gonal f300: 1500 TL falandı. Tüp bebekte çıkan raporumda 6250 gibi bir fiyat tutmuştu. Bunun içinde de 10 gonalf, 7cetrotide,2 gonatropin,1 ovitrelle,2 progestan var. Yine raporsuz almak isteseniz 1 cetrotide 1300 TL. Zaten doza bağlı kullanım gidiyor. Fiyatlar bu yüzden 70-80 bin civarı tutar deniliyor :) Transfer zamanı da ödeme yapacağım. Devlet yüzde 30unu alıyormus bu da 8000 falan sanırım. Yani ücretli yaptırmak isteseniz transfer ücreti 30bin civarı, e dondurulsa 1178 TL dondurma ücreti var yani siz hesaplayın o kadar tutar mı tutmaz mi :)

Back
X