Eskişehir Ya Da Ankara'DA Burun Estetiği

kansevde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
12
8
1
35
SELAM KIZLAR :KK36:

Geç olsun güç olmasın dedim ve 4. köprülü büyük burnumu minnoşlaştırmaya karar verdim . Araştırma yaptım fakat çok zıt yorumlar var kafam karıştı. 7 bin civarı bütçem var ve tek atışla güzel bir burna sahip olmak istiyorum .
Eskişehir ve Ankara 'da ( Ankara üst tercihim) ameliyat olup memnun kaldığınız isimleri merakla bekliyorum :KK5:

Gürcan Aslan ile Nebil Bozdoğan arasında kaldım.
Gürcan Hocayla görüşme fırsatı bulamadım. Nebil hoca ile görüştüm çok sempatik ,güven veren bi doktor.
Bu isimlere ameliyat olan arkadaşlar lütfen yardım edin :işsiz:

Geçen sene mayıs ayında, meslek hastanesindeki doktorumun adı Vildan Baştürk tü. Burun eti ameliyatı oldum ve doktor için gelen vardı benden önce ameliyat olan kız 2 yıldır ona gittim. Kesinlikle devlet hastanesini öneririm, bende SSK haricinde ayrı bir para vermedim, hem öğrenci olduğum için borçları sildirmiştim hemde babam emekli olduğu için sonra çıkar dediler ama herhangi toplu bir para ödemedik, 150 200 gibi bir miktar parayı ilaç alırken vermişler borç çıkmıyor şu anda. Aslında hem kolay hem zor 1 süreç estetik daha çok zor geçmiş olsun asla ihmal etmeyin. Vildan Baştürk ü bulmanızı tavsiye ederim.

Şu anda Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy devlet hastanesinde ymiş, güzel bir kadın, bayağı ilgili Vildan Baştürk Tutar tam adıyla

Kararımı verdim Haftaya Nebil hocaya burnumu yaptırıyorum 🥳 çok heyecanlıyım güzel dilek ve dualarınızı bekliyorum

3/4 ay önce kardeşim eskişehirde dr melih demirbükene burun estetiği oldu cok doğal ve memnun bende 5 gün öncr oldum memnunum ama daha yeni ve istanbulda :)

ne mutlu size :) ikinize de güzel günler diliyorum . İnşallah haftaya ben de sorun sıkıntı yaşamadan güzel minnoş burnuma kavuşacağım :)

Gürcan Aslan ile Nebil Bozdoğan arasında kaldım.
Gürcan Hocayla görüşme fırsatı bulamadım. Nebil hoca ile görüştüm çok sempatik ,güven veren bi doktor.
Bu isimlere ameliyat olan arkadaşlar lütfen yardım edin :işsiz:
Bende Ünal Şahin i düşünüyorum ama yaşım ileri 58 korkuyorum Ünal beyle de bir görüşün derim varsa bu dr hak yorumları alabilir miyim

Ameliyat oldum arkadaşlar çok mutlu olmakla birlikte ağrılarım ve morluklarım devam ediyor .
doktorum her şeyin yolunda olduğunu söylüyor. şişlikler morluklar geçince before after ımı paylaşacağım sizinle . Çok heyecanlıyım :):):):)

Ameliyat oldum arkadaşlar çok mutlu olmakla birlikte ağrılarım ve morluklarım devam ediyor .
doktorum her şeyin yolunda olduğunu söylüyor. şişlikler morluklar geçince before after ımı paylaşacağım sizinle . Çok heyecanlıyım :):):):)
Geçmiş olsun umarım herşey yolunda olur, benim karamsar mesajlarımı görmekten sıkıldım demişsiniz, bu site niye var o zaman insanlar memnuniyetliklerinin yanısıra kötü tecrübelerini de paylaşmak zorunda, umarım bir ümit masaj, dolgu iğne vb şeylere başlamak zorunda kalmazsınız çünkü onlar sadece teselli ve hiçbir işe yaramıyor, şişlikler inince doktorun gerçek başarısı ortaya çıkıyor. Ve umarım haklı çıkmam yoksa çok zor bir süreç sizi bekliyor demektir, tüm revizyon adayları gibi.

Herşey yolunda ağrıdan morluktan eser yok . BAŞARILI doktorum NEBİL Bozdoğan”a son bir kontrolüm var . Allah razı olsun ondan zorlu süreçte hiç yalnız bırakmadı her sorumu cevapladı. Kendimi çok iyi hissediyorum 😊

Geçmiş olsun umarım herşey yolunda olur, benim karamsar mesajlarımı görmekten sıkıldım demişsiniz, bu site niye var o zaman insanlar memnuniyetliklerinin yanısıra kötü tecrübelerini de paylaşmak zorunda, umarım bir ümit masaj, dolgu iğne vb şeylere başlamak zorunda kalmazsınız çünkü onlar sadece teselli ve hiçbir işe yaramıyor, şişlikler inince doktorun gerçek başarısı ortaya çıkıyor. Ve umarım haklı çıkmam yoksa çok zor bir süreç sizi bekliyor demektir, tüm revizyon adayları gibi.

Yani ameliyatınız kötü de geçse Nebil Bozdoğan'ı alkışlamaya devam etmeliyiz sanırım :)) Ben de bi gözlemimi paylaşayım ama içi kararanlar okumasın lütfen. Konu hakkında uyarı ve tavsiyeleri dikkate alan arkadaşlar okuyabilirler :)

Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız AMELİYATI BEDAVAYA YAPSA BİLE KESİNLİKLE Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın! Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da KESİNLİKLE UZAK DURUN derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız AMELİYATI BEDAVAYA YAPSA BİLE KESİNLİKLE Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın! Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da KESİNLİKLE UZAK DURUN derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.
Kesinlikle katılıyorum, kişilik olarak iyi bir insan ancak burun estetiği asla. Burnumu mahvetti , neyseki eren beyle hayata tekrar döndüm

Aslında bu başarısız estetik doktorlarının önünü kesecek bir kanun lazım,
İnsanların hayatlarını daha fazla mahvetmesinler,
Kardeşim beceremiyorsan yapma, bir kurul olacak atıyorum 10 ameliyatın 3 ü başarısızsa kurul karar verip bu doktorun estetik ameliyat yapmasına izin vermeyecek

Herşey yolunda ağrıdan morluktan eser yok . BAŞARILI doktorum NEBİL Bozdoğan”a son bir kontrolüm var . Allah razı olsun ondan zorlu süreçte hiç yalnız bırakmadı her sorumu cevapladı. Kendimi çok iyi hissediyorum 😊
Kansevde hanım sesiniz soluğunuz çıkmıyor, before after fotolarınızı bekliyoruz uzun zamandır hani öve öve bitiremediğiniz nebil beyin eserini. Gerçi hesabı pasif yapıp üzgün moduna geçmişsiniz, şaşırmadım nebil bey sizin burnuda mahvetti tabi ortalıkta yoksunuz, keşke ameliyat öncesi benim sizi uyardığım gibi beni uyaran olsaydı, sorgulamadsn direk vaz geçerdim

Back
X