Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar eskisehirde burun estetik ameliyati olan var mi? ankara ya da gidebilirim, ama zor olacak ameliyatli iken donmek, eskisehirde ameliyat olan var mi, fikir verebilecek ?
Arkadaslar eskisehirde burun estetik ameliyati olan var mi? ankara ya da gidebilirim, ama zor olacak ameliyatli iken donmek, eskisehirde ameliyat olan var mi, fikir verebilecek ?
eskişehir osmangazi üniv. hast. prof. c. c.ye oldum yamuk çıkıntılı bi burun yaptı bana, halbuki eski burnum bu burnumdan çok daha güzeldi en azından birazcık genişti, problemli değildi, yaklaşık bir yıl olacak hala kanamam var hayatımı mahvetti ve şuan bu burunla yaşamak zorundayım imkanlarım kısıtlı ve artık cesaret edebilirmiyim bilmiyorum belki benim gibi adına ünvanına güvenip gitmeye kalkanlara yardımım dokunur.
arkadaşlar eskişehir tıp fakültesi hastanesinde bu ayın 23 ünde prof. dr. cengiz çetin e burun estetiği olacağım cengiz beye daha önce ameliay olan yada etrafında cengiz beye ameliyat olmuş biri olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bana doktordan memnun kalıp kalmadıkları konusunda lütfen
arkadaşlar nasıldı ameliyatlarınız ,bende olmak istiyorum tıp fakultesınde ama doktora karar veremedım,ayrıca ameliyattan ne kadar zaman onceden doktorla gorusmek gerekiyor
Bende hem estetik olmak istiyorum hemde kemiğim yamuk nefes almakta sorun yasıyorum. Mehmet sezgin cok iyi diye duydum ancak estetik doktoru, iç düzelmeyi de yapabilir mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olur mı lütfen