- 7 Mayıs 2023
- 203
- 143
- 23
Kalabalik yapiyorlarDepremi falan düşününce memleketime de yakınlık açısından bir de hayat görüşü vs. derken Eskişehir çıkıyor karşıma. Ama oralılar göç sevmiyorlar, sanki mülteciymişiz gibiBen hiç Ankara’ya gelen Türkiyeliden rahatsız olmuyorum oysa sjsjjs
camlica mahallesi nasil ? : D tesekkurlerMental olarak asla zorluk yaşamayacağın bir şehir. Ayrıca güvenli de bir şehirdir, akşam çık dolaş herkes sokaktadır, sosyal olarak imkanları güzel her yere yürüyerek gidebilirsin.
Ev kiraları malum her yerde ne yazık ki artış gösterdi. Semtine göre kiralar değişiyor.
Muhit olarak nereleri düşünüyorsun bilmiyorum ama Kuyubaşı, Fevzi Çakmak, Emek mahallesinden ev seçimi yapmamanı öneririm.
Uluönder, Batıkent tercih edebilirsin
Rica ederimcamlica mahallesi nasil ? : D tesekkurler
Aaa ok o zaman kalabalık sevmiyorsunuz diye o ile göç yasaklansın :/ biz de Ankara’da sevmiyoruz ama gelen geleneKalabalik yapiyorlarkalabalik sevmiyoruz biz.
Ee biz istiyoruz diye yasaklamiyorlar zaten. O yuzden gelelim mi diyene gelme diyoruz sadece.Aaa ok o zaman kalabalık sevmiyorsunuz diye o ile göç yasaklansın :/ biz de Ankara’da sevmiyoruz ama gelen gelene
Ankarada 13 sene yaşamış bir eskişehirli olarak diyorum. Eskişehir göç kaldırmıyor. Ankara’nın onda biri kadar bir merkeze sığmaya çalışıyoruz. Sokaklar her gün Ankara’nın on katı kalabalık. Gerçekten artık bende göç almasından illalah ettim. Kendi kapımın önüne arabayı park edemeyiz diye cuma cumartesi her yere araçsız gider hale geldik.Aaa ok o zaman kalabalık sevmiyorsunuz diye o ile göç yasaklansın :/ biz de Ankara’da sevmiyoruz ama gelen gelene
Ee biz istiyoruz diye yasaklamiyorlar zaten. O yuzden gelelim mi diyene gelme diyoruz sadece.
Tamam tamam gelmedim, özür…Ankarada 13 sene yaşamış bir eskişehirli olarak diyorum. Eskişehir göç kaldırmıyor. Ankara’nın onda biri kadar bir merkeze sığmaya çalışıyoruz. Sokaklar her gün Ankara’nın on katı kalabalık. Gerçekten artık bende göç almasından illalah ettim. Kendi kapımın önüne arabayı park edemeyiz diye cuma cumartesi her yere araçsız gider hale geldik.
Biz istanbul'da nefes alamaz hale geldikAnkarada 13 sene yaşamış bir eskişehirli olarak diyorum. Eskişehir göç kaldırmıyor. Ankara’nın onda biri kadar bir merkeze sığmaya çalışıyoruz. Sokaklar her gün Ankara’nın on katı kalabalık. Gerçekten artık bende göç almasından illalah ettim. Kendi kapımın önüne arabayı park edemeyiz diye cuma cumartesi her yere araçsız gider hale geldik.
cok tesekkurler. zafer mahallesine de kotu demislerdi daha evvel sanirim. sehri bilmeyince zor oluyor, benim eskisehirin en sevdigim yani , nereye gideceksem gideyim yuruyerek 20 dakikada ulasabiliyor olmak : )Çamlıca mahallesi de olabilir orası da güzel.
Gültepe, Yıldıztepe, Zafer mahallesi de iyidir daha merkezidir fakat Çamlıca'ya göre kira fiyatları biraz yüksek olabilir tam bir fikrim yok
Zafer mahallesi şöyle bir tarafı Kuyubaşı bir tarafı Tunalı o yüzden önermemişlerdir ama bence zararsız bir mahalle şimdilerde tramvay falan da geldi oralara. Taktir sizin tabi bütçenize ve içinize neresi uygunsaBiz istanbul'da nefes alamaz hale geldikaracla 1 yerden 1 yere gitmek zaten imkansiz, 7/24 trafik saati artik.. taksiler de durmuyor, dursa gidecegimiz yeri begenmiyorlar. biz napalim , olelim mi
cok tesekkurler. zafer mahallesine de kotu demislerdi daha evvel sanirim. sehri bilmeyince zor oluyor, benim eskisehirin en sevdigim yani , nereye gideceksem gideyim yuruyerek 20 dakikada ulasabiliyor olmak : )
cok tesekkur ediyorum amin sizin de insallah, eksik olmayin.Zafer mahallesi şöyle bir tarafı Kuyubaşı bir tarafı Tunalı o yüzden önermemişlerdir ama bence zararsız bir mahalle şimdilerde tramvay falan da geldi oralara. Taktir sizin tabi bütçenize ve içinize neresi uygunsaher şey gönlünüzce olsun
Çamlıca Mahallesi'nde şuan annem oturuyor kendi eviRica ederim
Çamlıca mahallesi de olabilir orası da güzel.
Gültepe, Yıldıztepe, Zafer mahallesi de iyidir daha merkezidir fakat Çamlıca'ya göre kira fiyatları biraz yüksek olabilir tam bir fikrim yok
Aynı eskisehir değil galiba bahsettiğimiz şehir.benim eskisehirin en sevdigim yani , nereye gideceksem gideyim yuruyerek 20 dakikada ulasabiliyor olmak : )
Çankaya'da oturuyor en yeni bina 20 senelik.Vadişehir ve Çankaya. Maraş depreminde sağlam kalan tokilerden sonra Vadişehir tokiye rağbet büyük özellikle. Yeni tokiler de oraya yapılıyormuş zaten. Onun dibindeki sitelerde fiyatlar uçuyor.
Siz nereyi önerirsiniz, merak ettim.Çamlıca Mahallesi'nde şuan annem oturuyor kendi evi
Kiralar Çamlıca-batikent tarafı daha yüksek önceki yorumumda da yazmıştim.
Genellikle yüksek gelirli kesim o tarafta.
Yıldıztepe mahallesi de çocukluğum geçti aşırı bağımlılık var madde çok kullanılıyor çocuk için önermem.
Yıldıztepe çok farklı kesimin yaşadığı yer.
Gültepe oraya bakarak daha iyi şartlarda ama kiralar normal değil.
Deprem riski biraz daha az diye ihlamurkent öneririm.Siz nereyi önerirsiniz, merak ettim.
Anladım.Deprem riski biraz daha az diye ihlamurkent öneririm.
Maddi durum iyiyse sümer öneririm.
Uygun kira ve biraz daha temiz muhit Yenikent civarı öneririm.
Genel düşüncem odunpazarı ilçesi.
eskişehire gidin gerisini merak etmeyin inanılmaz bir yer.Eskişehire tayin olmayı düşünüyorum. Yaklaşık 15 bin civarı bir maaşım var. Benim için çocuğumun iyi bir eğitim alması ve güzel bir ortamda büyümesi önemli. Eskişehiri bu yönde değerlendirebilir misiniz? Özel okula veremem tabi bu maaşla. Devlet okulu olarak en iyi diyebileceğimiz okullar hangi ilçede? Kiralar ne düzeyde? Yaşanılabilir bir şehir mi? Çocuklar için yüzme piyano gibi kurs imkânları oluyo4 mu? Boşanmış bir kadın tek başına yaşamakta zorlanır mı? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. Eskişehir yerine Kocaeli de alternatif olarak duruyor onu da değerlendirebilirsiniz fikri olan varsa?
Eskişehirliyim ve izmir de okumama rağmen buraya geri döndümEskişehire tayin olmayı düşünüyorum. Yaklaşık 15 bin civarı bir maaşım var. Benim için çocuğumun iyi bir eğitim alması ve güzel bir ortamda büyümesi önemli. Eskişehiri bu yönde değerlendirebilir misiniz? Özel okula veremem tabi bu maaşla. Devlet okulu olarak en iyi diyebileceğimiz okullar hangi ilçede? Kiralar ne düzeyde? Yaşanılabilir bir şehir mi? Çocuklar için yüzme piyano gibi kurs imkânları oluyo4 mu? Boşanmış bir kadın tek başına yaşamakta zorlanır mı? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. Eskişehir yerine Kocaeli de alternatif olarak duruyor onu da değerlendirebilirsiniz fikri olan varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?