Milana ama geçen sene kış pek de olmadı. Sen bu seneyi bekleEskisehir soğuk falan değil, kim uyduruyorsa yalan söylüyor
Bir senedir yaşıyorum doğru dürüst mont giydiğim gün sayısı bir elin parmağını geçmez
Havası tuhaf , dengesiz , ne olacağı belirsiz , aşırı saçma ama kesinlikle soğuk değil
Geldiğim günden beri bunu duyuyorum , geçen sene martta tasindigimda herkes ay sen bi kışı gör deyip durdu, kış geldi geçti soğuk falan gormedim
Şehre baharlar getirdiniz sevgili Milana :)Eskisehir soğuk falan değil, kim uyduruyorsa yalan söylüyor
Bir senedir yaşıyorum doğru dürüst mont giydiğim gün sayısı bir elin parmağını geçmez
Havası tuhaf , dengesiz , ne olacağı belirsiz , aşırı saçma ama kesinlikle soğuk değil
Geldiğim günden beri bunu duyuyorum , geçen sene martta tasindigimda herkes ay sen bi kışı gör deyip durdu, kış geldi geçti soğuk falan gormedim
Nereden geldiniz de sıcak buldunuz Eskişehir'iEskisehir soğuk falan değil, kim uyduruyorsa yalan söylüyor
Bak hala bekle diyor yaMilana ama geçen sene kış pek de olmadı. Sen bu seneyi bekle
Çok naziksinizŞehre baharlar getirdiniz sevgili Milana :)
Bodrum'danNereden geldiniz de sıcak buldunuz Eskişehir'i
Ama doğru bu sene kış olmadı geçen senelere göre sıcaktı.
İzmir'den gelen komşum var asla kombi falan açmazlar sürekli cam kapı açık sıcak memleketten gelince Eskişehir soğuk gelmiyor demek kiBodrum'dan
Kis mevsiminde kullandigim mont millet marka. Fransadan aldim. Dagcilar kisin evereste tirmanirken kullaniyormus. Eksi 25 dereceye kadar soguk hissettirmiyor.Eskisehir soğuk falan değil, kim uyduruyorsa yalan söylüyor
Bu sene tüm türkiyede kis olmadigi gibi eskisehirdede kis olmadi bir sene once burada olsaydiniz bahsettigimizi anlardiniz sadece bu sene icin yorum yapmayin benceEskisehir soğuk falan değil, kim uyduruyorsa yalan söylüyor
Hayir ege daha soğuk da o yüzdenİzmir'den gelen komşum var asla kombi falan açmazlar sürekli cam kapı açık sıcak memleketten gelince Eskişehir soğuk gelmiyor demek ki
Ahhaa evet o benim aynenKis mevsiminde kullandigim mont millet marka. Fransadan aldim. Dagcilar kisin evereste tirmanirken kullaniyormus. Eksi 25 dereceye kadar soguk hissettirmiyor.
Dogru soyle bak ben kisin dagci montuyla gezerken gobegi acik tisort ve şort ile gezebilen o kiz senmisin yoksa
O kesin dogru. Kat kay giydirildigim icin ben hala üşüyorum.kizimi giydirmedim hic o ben kadar usumuyor.Ahhaa evet o benim aynen
Buranın yerlisinin soğuk algısı gerçekten çok farklı , bi kere anneden çocuğa geçen birsey olduğuna yüzde yüz eminim , anneler hava soğuk deyip çocukları aşırı giydiriyorlar , çocukların soğuğa direnci yok , o çocuk büyüyünce kendisi de sürekli üşüyor
Valla benim bulabildiğim tek mantık bu oldu , benim oğlum tshirt üstüne ince mont giyerken arkadaşı geliyor bi bakıyorum icinde kapkalin kazak üstünde dağ montu , anlayabilmem mümkün değil benim bunu
O kesin dogru. Kat kay giydirildigim icin ben hala üşüyorum.kizimi giydirmedim hic o ben kadar usumuyor.
Ama eskisehir gercekten soguk bir sehir. Bu kis yagis ve soguk fazla olmadi. Gerci ulke genelinde asiri soguk olmadi ama gecen kis telef olmustuk mesela.
Insallah kavusmayiz yavO zaman inşallah önümüzdeki kış kavuşuruz o soğuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?