Gelinbaşı ve Gelin Tacı Eskişehirde gelin saçı için kuaför.....

seyyah2806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2.629
369
198
arkadaşlar eskişehirde gelin saçı ve makyajı için kuaför arıyorum. yardımcı olur musunuz lütfen?

sanırım ben de doğandan alacam daha iyisini bulamadım. mehmet tatlının fiyatları çok yüksek geldi canım.

doğandan hiç memnun kalmadım..çoook kötüydü saçım.yıkamadılar bile gerek yok dediler beklettiler beklettiler makyaj güzeldi ona bişey diyemem ama geç kalmıştım zaten makyözü beklediğimiz için.
saçımı 5 dk da tepeye toplayıverdi. dağnık topuz yap bari dedim sen bana bırak die die başladı iğrençtii.
bak yine sinirlendim ya vakit yoktu bozdurup tekrar yaptırmak için. neyse artık çıktım öle.150 TL aldı. gitmeden 100 diyo. gidince makyaj porselen olunca 150 dedi.bide zaten sinirliyim eşimin de morali bozuldu beni öle görüce üstüne üstlük çırak kapıda bahşiş die tutturmasın.kavga çıkıyodu..oofff yine gerildiim..kesinlikle gitmeyin doğana

hadi ya ben h&h den aldım doğandan vazgeçtik bana da görüştüğümüzde sen bana bırakacaksın sacını beğenmezsen değiştirrim demişti. en mutlu gunumuzde böyle şeyler olması çok üzücü :2: bakalım benım kısmetıme nasıl bişey olacak eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…