Eskişehir'de hangi kadın doğum uzmanını tavsiye edersiniz ?

merhabalar siteye yeni uye oldum.5 aylik hamisim:) oglumuz olucak nasipse insallah.esk sakarya hast.op.dr.rabia karagoze gidiyorum ve cok memnunum umarim hersey hep yolunda gider ve dogumumuda orda yaparim.fikir olsun dedim saygilaryerimseniben

slm kızlar ben haftalık hamileyim ve abrurrahman akçay a gidiyorum gerçekten çok iyi bir dr ama randevuları çok geçe veriyorlar ben bugun aradım kasım a verdiler randevuyu yani neredeyse gün sonrasına napsam karar veremedim başka dr mı gitsem?....

acıbadem'e giden yok mu?oradaki fatih bey hakkında yorum yapabilecek arkadaş varsa çok sevinirim...

canım ben özel yerınden berı gıdıyorm, ben gayet memnunum sımdıde gıdıyorum kendısı hem cok ılgılenıyo hemde pozıtıf işini seven bir insan.zaten kendıne sıra bulmak zor,yogun çalışıyor.

arkadaşlar ben de 7 haftalık hamileyim..onvak hastanesinde sabahattin akyıla gidiyorum..tanıyan bilen varmı nasıl bi doktor..aslında ümit hastanesindeki tansel beye gidiyodum ama çok yoğun olduğu için bıraktım..bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…