Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarEskişehir'de keratin saç bakımını güzel ve uygun yapan bir yer biliyor musunuz?
Keratin bakım yaptırmak istiyorum, arkadaşım Suadiye'de bi kuaför önermişti, çok güzel yapmış saçlarını. Baştan yenilenmiş. Eskişehir'de de böyle güvenilir bir yer bilen var mı?
Ben Nas'a sordum 4o tl dedi, bir de Küçük Cem'e sordum 30 tl dedi ama anlamadım çok ucuz geldi bana fiyatları. Fakat Küçük Cem bilinen bi kuaför çoğu beğeniyor kalitesiz kullanmaz diye tahmin ediyorum ama bilemiyorum. Ben de yaptırıcam ama kafam çok karışık :/
Canım bence sen de bi feysten mesaj atıp sor bakalım ne diyecekler. Ben Küçük Cem'in internet sayfasına baktım resimlerde kapıda davines marka kullandıklarını gördüm ama keratinde de kullanıyorlar mı bilmiyorum. Ben de sorucam bi ara tekrardan haber ederim sanada. Sen sorarsan bana da haber et
Okullar başladığında gidebileceğim anca canım Eylül sonu yani:) Küçük Cem'in metini çok duydum bende bir araştırmak lazım Tamamdır canım haberleşiriz o zaman :)