Tüp Bebek Merkezleri ESKİŞEHİRDE TÜP BEBEK ??

eskshr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
16
1
1
Selam arkadaşlar, daha önce bu konuda başlık açılmış ama yazdığım konu başlıklarından dönüş olmadı..Ben de karar verme aşamasındayım ve oldukça streslendim..
Eskişehirde iki yer tüp bebek tedavisi yapıyor bildiğim kadarıyla. Biri ESOGÜ diğeri Acıbadem. ESOGÜ hakkında pek yorum duymadım hiç bir fikrim yok o yüzden. Acıbadem Eskişehir tüp bebek merkezine gidenlerin memnun olduğunu duydum..Acıbademde Fatih hoca ekibin başında sanırım ancak işlemleri takip eden eskişehirdeki doktorlar bildiğim kadarıyla. Burdaki acıbadem tüp bebek merkezinde işlemleri takip eden doktorlardan önereceğiniz doktor var mı? Yanlış bilmiyorsam iki dr duydum, Aslan Bey ve Güçlü Bey. Güçlü Bey yeni gelmiş Eskişehir Acıbademe diye duydum. Önereceğiniz dr var mıdır arkadaşlar tüp bebek takibinde?? Ayrıca Güçlü beyde tüp bebek tedavisine başlayan var mı? Ya da bilgisi olan var mı bu dr'la ilgili..Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Umarım bilgisi olan vardır. Kafam iyice karıştı çünkü..

Bende güçlü beyi duydum ama henüz gitmedim giden varsa bilgi verebilir mi lutfennnn

Ddsen tek şikayetiniz kalabalık olması mi bende bu ay aşılama yaptircam esogude Basar tekin in özel muayenehanesine gidiyorum asistanlar ilgilenmesin direk hoca ilgilensin diye ama siz de böle yazınca kararsız kaldım nasıl işledi süreciniz hangi doktor yaptı takibinizi biraz Bilgi verirseniz cok mutlu olurum kimse yazmıyor aylardır hiç esoguye giden yok heralde

Esogü'ye gittim ancak yaşım 43 olduğu için benle ilgilenmediler bile... Yüzüme dahi bakmadı doktor, isterseniz yapın size kalmış dedi. hemşire pahalı olacak çünkü rapor çıkmayacak dedi. Ben de vazgeçtim. Başar beye gelince, duyumlar, biraz paraya önem verdiği, ayrıca doğumu başka hastanede yaptırmaya çalışabilir (özel hastane) bu da size ekstra paraya sebep olabilir. Ayrıca kendisi hastanede çok bulunmuyor, hastaları saatlerce kendisini beklemek zorunda da kalabiliyor.

Kızlar yok mu tüp bebek tedavisi olan eskisehirdeee
Ben farkli bi sehirde tup yaptirmistim.sehir dışında oldugum icin eskisehir acibademde kontrole gitmistim.nicel bey var su an.kendisi iyi bi dr evet ama acibadem devlet hastanesinden beter.saatlerce bekliyorsunuz randevulu olmaniza ragmen.sizi kimse onemsemiyor.kaldi ki ozel hastaneye gitmenin sebebi bunlari yasamamak..ben hsg cekimi yaptirmaya gittim tup negatif olunca.hemsireye antibiyotik alerjim var diyorum.dr bana 2 antibiyotik yaziyor.kasiklarimda agri var diyorum.baska zmn gel bi daha.o zmn konusalim diyor bunlari.kadin doguma gidiyosunuz o kdr para verip ama ayni bolum dr sinin ilgilenecegi baska saglik probleminizi soramiyorsunuz.yine hsg cekimi oncesi ameliyat oldum diyorum.anestezi dr geliyor ameliyat oldugumu bilmiyor,okumamis formu.gordugum en laçka kurum.kesinlikle uzak durun.ist ankara falan gidin.ben ikinci tup icin bursadan ist e gidicem bu ay.umarim yardimci olabilmisimdir

Ddsen tek şikayetiniz kalabalık olması mi bende bu ay aşılama yaptircam esogude Basar tekin in özel muayenehanesine gidiyorum asistanlar ilgilenmesin direk hoca ilgilensin diye ama siz de böle yazınca kararsız kaldım nasıl işledi süreciniz hangi doktor yaptı takibinizi biraz Bilgi verirseniz cok mutlu olurum kimse yazmıyor aylardır hiç esoguye giden yok heralde
[/QUOT
takibimi yavuz bey yaptı tanıdıktı üstelik.ilgilenmiyolarlar benim progesteronum yüksekti.başarlada konuştuk yumurta toplamayı başar yaptı hatta ama iletişim sıfır.çok bişey bekleme yani bi tavsiye fln.şansın varsa olur.bana sonunda açıklama bile yapmadılar üstelik baya yakın oldugumuz halde.hemşireler zaten işimizi yapıp gidelim havasında bıkmışlar.neyse sen yinede yaptır moralini bozma bakarsın tutar.ama para verip tüp yapmanı önermem sen bilirsin

Osmangazi üniversitesinde bugün 3 kişi kan verdik ve üçümüzde pozitif sonuç aldık. İlgi alaka belki yok ama sonuç önemli benim için. Daha önce özele gittim ilgililerdi ama olmadı.

Merhaba
Osmangazi üniversitesinde bugün 3 kişi kan verdik ve üçümüzde pozitif sonuç aldık. İlgi alaka belki yok ama sonuç önemli benim için. Daha önce özele gittim ilgililerdi ama olmadı.
merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba?Başar hıcamı yaptı anlatabilirmisiniz başvuru için

Merhaba
merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba?Başar hıcamı yaptı anlatabilirmisiniz başvuru için
Önce genel muayene sonra tüp ameliyatı oldum Yavuz hoca yaptı. 2 ay sonra ilaçlara başladık. Yavuz hoca ve Başar hoca ikiside bakıyor hangisi olursa. İlk denemede 2 embriyo tuttu ama sonra birisi gelişmedi. Şu an hamileyim.

Önce genel muayene sonra tüp ameliyatı oldum Yavuz hoca yaptı. 2 ay sonra ilaçlara başladık. Yavuz hoca ve Başar hoca ikiside bakıyor hangisi olursa. İlk denemede 2 embriyo tuttu ama sonra birisi gelişmedi. Şu an hamileyim.
Merhaba esogüde tüp yaptırmışsınız memnun kaldınız mı bide raporlamı yaptırdınız tüp bebeği bende orayı araştırıyorumda

Kızlar bugün yunusemrede Merdan beye gittim çok ilgili ve çok iyi bir doktor ofis histereskopi yaptı smear aldı herşeye baktı çok memnun kaldım ama aşılama yapmadan tüp bebek yapmayalım dedi

Back
X