Erkek İnfertilitesi Eskişehirde Varikosel Mikrocerrahi ve Kaan AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kuldur

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
30
0
16
Eskişehir
Bayanlar Eskişehir'de bu ameliyatı yapmak mümkünmü, bilgi sahibi olan varmı, osmangazi üniversitesi tıp fakültesi bölümünde bunla ilgili bir ibare göremiyorum, ankarada Kaan AYDOS bu ameliyat konusunda uzmanmı? bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin..

Bayanlar Eskişehir'de bu ameliyatı yapmak mümkünmü, bilgi sahibi olan varmı, osmangazi üniversitesi tıp fakültesi bölümünde bunla ilgili bir ibare göremiyorum, ankarada Kaan AYDOS bu ameliyat konusunda uzmanmı? bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin..

merhaba arkadaşım varikosel çok basit bir ameliyat...tıp fakültesinde yada bir devlet hastanesinde bir ürolog bu ameliyatı çok rahat yapar...
kaan aydos bu işin uzmanı.ama ona ameliyat olmak pahalı ..önemli bir işlem değil çünkü...
kaan hocaya gidip muayene olup varikosel teşhisini kesin koydurup ameliyatını herhangi bir yerde yaptırabilirsin bence....

Ameliyat basitmiş korkumuz ameliyat için değil ama mikrocerrahi diyor herkes eskişehirde sanırım yapılmıyor mikro. o yüzden kaan aydos diye düşünüyoruz, aslında tam ne yapacağımızıda bilmiyoruz..

Back
X