Bende 23 haftalık hamileyim RAMAZAN BAYIRLI'ya gidiyorum. Özel bir doktora gittim bütün organlarına baktırmak iiçin bir sorun çıkmadı Doktorlar caddesinde TURGAY ŞENER BEY baktı
eskişehirli tatlı hamişler ben ümit hastanesinde TANSER ŞENSES e gidiyorum dr um ayrıntılı yani 4 boyutlu ultarasona gerek görmediğini söyledi herhalde hastanede yok öle bi cihaz ama ben yinede 4 boyutlu ultrasona girmek istiyorum bebeğimi çok merak ediyorum sizler kaçıncı haftalarda ve nerde baktırdınız yaklaşık olarak fiyatları ne kadar bilgilendiriseniz çok sevinirima.s.
ben onvak hastanesi sabahattin akyıla gidiyorum 29muayene ücreti veriyorum 4boyutlu ultrason orda var 1hafta önceden randevu alıyosun 50tl ücreti muhakkak yaptır birebire yakın bir görüntü gördüm ben aynı kocamı karnımda gördüm resmen bebeişim kız ama neyse
canım, ben de sebahattin akyıla gittim ve 4 boyutlu cekildi. ama eminim ümitte de vardır. orası teknik anlamda oldukça iyi bir hastane. tansel bey gerek duymamıstır. isteğini iletirsen orada da halledebilrisin diye düşünüyorum
ben de onvakta mesut beye gidiyorum. ayrıntılı için 50 tl fark verdim 22. haftamda onvakta ayrıntılı yapıldı ama bebeğim yüzünü hiç göstermedi ve daha sonraki haftalarda üç kere daha girdim yüzünü görebilmek için ve ayrıca ücret talep etmediler. bir de cd'ye çekip veriyorlar o çok güzel oluyor.
tabi bu arada ben bir de turgay şenerin özeline gittim 23.haftamda. onu fiyatı da 150 tl idi.
ben eskişehirden değilim ama ben de onvak sebahattin beye gidiyorum. cuma günü görcem ben de kızımı inşallah herşey yolundadır. bana da 50 tl dediler ama dışardan gidiyorsan yani muayene olmadan direk ayrıntılı istersen 125 tl dediler.
ben de ümit hastanesine Abdurrahman akçaya gidiyorum.ama ben ümitte 4 boyutlu usg'ye girdim.sana orda olmadığını kim söylediki. bütüm organlarına tek tek bakıldı bebişimin.abdurrahman hoca değil başka bi dr. baktı.labaratuvarın olduğu zemin katta radyoloji bölümü var ordan randevu alıyorsun ne kadar ücret ödendiğini bilmiyorum eşim halletti onu.bi araştır bence ümitte var çünkü.[/QUO
bende tanser beye gidiyorum ama o gerek yok dedi öyle deyince bende hastanede yok dandım ctesi rutin kontrolum var o zaamn bi daha sorayım saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?