Eskişehirli hamişler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DBK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bende 38+4 oldum gün sayıyorum artık bende acı badem fatih öğüçe gidiyorum ve çok memnunum biraz yazılanları okudumda gerçekten acıbademdeki özlem hanım benimde arkadaşıma 3lü sonuçlarında kötü şeyler söyledi ama çok şüükür iyimiş :)) hulusi beyde bigün acil gitmiştim kendi doktorum yokmuş mecbur hulusi beye gittim bütün taramalarımda risk bile olmadığı halde bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi ve haftalarca kabuslarla yaşamak zorunda kaldık kendi doktorum defalarca öle bişey olmadığını bebişimizin gayet sağlıklı olduğunu anlattı haftam dolunca ayrıntılı ultrasonada girdim çok şükür oda temiz çıktı :)) allah korusun kötü bi sonuç dediklerinde kendinizi üzmeden bi kaç doktora daha danışın bence kızlar allah hepimizin evladlarını sağ salim kucaklarımıza almak nasip etsin hepimizin allah yardımcısı olsun hamişlerin duası kabul olurmuş kızlar birbirimize dua edelim :))) inşallah doğumumuzda sular seller gibi geçerrrrr :)))

Selam kizlar ben de 33.Haftamdayim. Devlet hastansine nigar hanima gidiyorum tepebasi semt polikliniginde ve cok da memnunum. Devlet hastanesi de olsa doktorum çok guzel ilgileniyo çok guleryuzlu hamileligimin bsindan beri ona gittim ve onda tamamlicam insallah.

acibadem ozlem hanıma gidiyodum hamile kalmadan once kontrol amacli.. Tiroidim oldugunu ve asla hamile kalamayacagimi soyledi.. Ve bana kabus gibi gunler yasatti.. Özlem hanimin ve acibademin adini dahi duymak istemiyorum.. Psikolojik olarak mahvetti beni. Dahiliyesinde de kayinvalidem icin sıkıntı yasamistik.. Hemen öldürdü bitirdi kadincagizi.. Bidaha da gitmem oraya..

eskşehirli değilim ama eskişehirde sakarya hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.. bir arkadaşım safiye hanım dan çok memnun olduğunu söylemişti o olabilir diye düşünüyorum ama inşallah son zamanlarda ona gideceğim şimdilik rutin kontrolleri devlet hastanesinde yaptırıyorum

bahsettiklerinizi bende 2011 haziranında yaşadım.adetim gecikince hemen doktora gittim.kan testinde 52 çıktı.2 gün sonra yine ölçüldü 20 çıktı.dr düşüyor dedi yukılmıştım.bu değerin 0-5 arasına inmesi gerekir,takibini yap dedi.muhtemelen adetle atmışsınızdır.ben adetten sonra yine ölçtürdüm inmişti.dr bana bunu aslında birçok bayanın yaşadığını fakat adet gecikmesi sandıklarını söyledi. zaten böyle bir gebeliğin devam etmesi sağlıklı olmazdı,iyiki vücut atmış dedi.en azındn gebe kalabildiğini anlamış oldun dedi.
şu an 8 aylık bir oğlum var.ona hamile kaldığımda uzun süre doktora gitmedm.kan testi ile uğraşmamak için.oğlumuda ultrasonda gördüm ilk.kan testi yıprattı beni çünkü.moralinizi bozmayın her kadında olan birşeymiş...

sakarya hastanesi biraz devlet hastanesi gibi olmaya başlasada ben kaldığım odadan hizmetten memnun kaldım.doktorum ramazan bayırlı. ense ölçümünde doktorum seminerde olduğu için özlem hanıma ve safiye hanımada gittim.safiye hanım çok tatlı dilli bir bayan.annesi diye diye konuştu kalbimi fethetmişti:)) ah biz kadınlar:) özlem hanımda çok iyi bir bayan.hatta onla daha çok zaman geçirmiştim o gün.sadece irfan dikdereden memnun kalmadım.ramazan beye sıra bulamayınca ilk muayeneme ona gitmiştim.ilk heyecanımı 5 dkda bitirmişti.kısacık muayenemi olur ramazan bey yarım saatten aşağı bırakmaz.gerçi dışarda bekliyorsunuz sıranız gecikebiliyor ama ramazan beyin bilgisinden eşim ve ben çok eminiz!!!aradığınız sağlam bilgi birikimiyse tavsiye ederim.tabi arada atışmalarınızda olabilir:)

ben gecen hafta ikili test için tavsiye üzerine, Ümit Hastanesi Tanser Şenses'e gittim. önceki doktoruma göre çok ilgiliydi. hiçbir detayı atlamadı. önceki doktorum o kadar az tutuyordu ki muayenede, ne soracağımı unutuyordum ve daha ben giyinmeden 2. hasta alınıyordu içeri.bu sefer hem 15-20 dk muayene sürdü, hem de uzun uzun izledim bebişimi:)

meraba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim.acıbadem meliha hanıma gidiyorum.şimdilik memnunum.3 hafta sonra yine randevum var bu gidişte 2li tarama ister heralde diye düşünüyorum.

kusura bakma, meraktan soruyorum. önceki doktorun fatih öğüç müydü?

Slm kızlar bende 9haftalık hamişim acıbadem ahmet cantug bey gidiyorum ve çok memnunum

Arkadasim hala ahmet cantuga devam ediyor musunuz? Ben de 20 haftalik hamileyim normal dogum taraftari bir doktor mu? Ben normal dogum istiyorum doktor hakkinda biraz daha bilgi verirsen sevinirim. Simdiden tesekkurler.

ben de bilecikte oturuyorum.eskişehir e acıbademe geliyorum kontrol için.dr um hulusi göktuğ gürer..bu zmna kdr bir sorun yaşamadık..dr umuz kim olursa olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin ALLAH ım hepimize..

bn hulusi bey e gidiyorum.her kontrlde kan değerlerime..tansiyonuma kiloma baktı..15 dk boyuncada bnmle ilgilendiiği oldu..örneğin bebişim yüzünü göstermedi uzun bi süre..yüzünü bize gösterebilmek için çok çaba sarfetti..o yüzden sabırlı ve ilgili bi dr.

Bende hulusi beye gidiyorum,senin doğumada az kalmış sağlıkla bi nefeste kurtulursun inşaalah bu arada nasıl olacak doğum belli oldu mu?

bu zmna kdr normal gözüküyordu.ama yarın kontrlm var.alttan muayene olucam.o zmn dahada netleşicek doğum şeklim.az kaldı ama bnde doğurcam gibi bi his yok.ağrım olsun diye bekler oldum artık..insanların doğurmadınmı daha diye sormaları da beni çok sinirlendiriyor.İNŞALLAH yarın sancım fln çıkar da nst de.suni sancı fln doğururm artık napayım..

İnsanlarda bi garip yahu doğursam duyardınız de sende Vardır vakti saati sıkma canını bol yürü evde hadi inşaallah güzel haberlerle gel

bende 11. hafta içindeyim acıbadem hulusi bey gidiyorum su ana kadar çok memnun kaldım umarım doguma kadar da böyle devam eder

nisanbu senin bebeğin cinsiyet belli olmuştur kaçıncı haftada söylüyo Hulusi bey illa 4 ayı bekliyormu garanti olsun diye ?

nisanbu senin bebeğin cinsiyet belli olmuştur kaçıncı haftada söylüyo Hulusi bey illa 4 ayı bekliyormu garanti olsun diye ?

Belli oldu canım oğluşum olacak inşaallah,16. haftada söylemişti bana.

Belli oldu canım oğluşum olacak inşaallah,16. haftada söylemişti bana.

banda 16. da söyleyeceğii söyledi daha 1 ay var demekki :) aynı hastane ve doktora gitmemiz iyi oldu artık sana danısırım her şeyi ne de olsa tecrübeli oluyosun bana göre :) pek iyi oldu

Son düzenleme:
selam kızlar ben de eskşehir sakarya hastanesi safiye hanıma gidiyorum..önceki gittiğimde çok sıcak kanlıydı ama bugünki gidişimde çok kısa baktı moralim bozuldu.. doktorlarla ilgili çok fazla beklentiye girmiceksin bunu öğrendim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…