kızlar merhaba ben de geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim cumartesi günü acıbademde meliha hanıma randevu aldım. kan testi yaptı değerin düşük dedi.kanaman başlayabilir dedi.nitekim pazar günü kanamam başladı hala devam ediyor. kimyasal gebelik mi geçirdim şimdi bilmiyorum hiç bir açıklama yapmadı. iki ay korun sonra gel dedi.kafam çok karıştı.kan değerimi pazartesi ölçtürdüm 19 çıktı daha normale dönmemiş.takip falan istemedi.bilgisi olan var mı?
eskşehirli değilim ama eskişehirde sakarya hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.. bir arkadaşım safiye hanım dan çok memnun olduğunu söylemişti o olabilir diye düşünüyorum ama inşallah son zamanlarda ona gideceğim şimdilik rutin kontrolleri devlet hastanesinde yaptırıyorum
ben gecen hafta ikili test için tavsiye üzerine, Ümit Hastanesi Tanser Şenses'e gittim. önceki doktoruma göre çok ilgiliydi. hiçbir detayı atlamadı. önceki doktorum o kadar az tutuyordu ki muayenede, ne soracağımı unutuyordum ve daha ben giyinmeden 2. hasta alınıyordu içeri.bu sefer hem 15-20 dk muayene sürdü, hem de uzun uzun izledim bebişimi:)
Slm kızlar bende 9haftalık hamişim acıbadem ahmet cantug bey gidiyorum ve çok memnunum
memnun musunuz rabia hanımdan? rutin kontrollerde neler yapıyor? mesela tansiyon vs. ölçülüyor mu? ortalama bir muayene ne kadar sürüyor? ben fatih öğüç'e gidiyorum ama sanırım değiştireceğim, bir muayene 5 dk ancak sürüyor. tüm doktorlar mı böyle merak ediyorum...
bn hulusi bey e gidiyorum.her kontrlde kan değerlerime..tansiyonuma kiloma baktı..15 dk boyuncada bnmle ilgilendiiği oldu..örneğin bebişim yüzünü göstermedi uzun bi süre..yüzünü bize gösterebilmek için çok çaba sarfetti..o yüzden sabırlı ve ilgili bi dr.
bu zmna kdr normal gözüküyordu.ama yarın kontrlm var.alttan muayene olucam.o zmn dahada netleşicek doğum şeklim.az kaldı ama bnde doğurcam gibi bi his yok.ağrım olsun diye bekler oldum artık..insanların doğurmadınmı daha diye sormaları da beni çok sinirlendiriyor.İNŞALLAH yarın sancım fln çıkar da nst de.suni sancı fln doğururm artık napayım..
nisanbu senin bebeğin cinsiyet belli olmuştur kaçıncı haftada söylüyo Hulusi bey illa 4 ayı bekliyormu garanti olsun diye ?
Belli oldu canım oğluşum olacak inşaallah,16. haftada söylemişti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?