• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskisevgili+hediye

Kimisi iade eder, kimisi atar, kimisi saklar...

İade edilmesi artık karşı taraf için hiç bir anlam taşımaması demektir :31:

Saklanması hatıra niyetinedir değer verildiğini gösterir :ssz:

Atılması işte o en beteri :34:

ben atmak istemiyorum cünkü birgün ayrıldıgımızda ben onları evlenecegim kıza tkcm falan dedi resmen geri istedi bende zatn verecem endişelenme falan dedim ogünden sonra barıssakda onları bir daha hiç kullanmadım ve ona vermek için sakladım gelince veririm düşüncesiyle ...ama yine ayrıldık ve baya oldu ayrılalı.şimdi vermek hala mantıklı mı bana göre daha iyi cünkü o istemişti düşüncesindeyim siz ne düşünüyrsunuz

Valla canim benim eski sevgilim bana telefon almıştı iade ettim kendisine çok zoruna gitmiş.O hediyeydi nden gönderdin falan filan bir sürü şey söyledi.Bende kalmasının bir anlamı yoktu artık dedim bende.Benimki istememisti ama verdim yinede sende iade et gitsin öyle söylemiş ama görünce bozulur bence

Valla canim benim eski sevgilim bana telefon almıştı iade ettim kendisine çok zoruna gitmiş.O hediyeydi nden gönderdin falan filan bir sürü şey söyledi.Bende kalmasının bir anlamı yoktu artık dedim bende.Benimki istememisti ama verdim yinede sende iade et gitsin öyle söylemiş ama görünce bozulur bence

peki tatlım aramayı dşünmüyorum msj atmayı düşünüyorum nasıl bir msj yzsam ?

ben söyle düşündüm..
slm,sana hediyelerini iade etmek istiyorum ben onları ...bırakırım sende gider ordan alırsın ok ?
saçma bir msj mı bu ne önerirsin vs vs :D cok soru sordum galiba

ben söyle düşündüm..
slm,sana hediyelerini iade etmek istiyorum ben onları ...bırakırım sende gider ordan alırsın ok ?
saçma bir msj mı bu ne önerirsin vs vs :D cok soru sordum galiba

canım ben hiç bir şey söylemedim özel kargo ile çalıştığı yere gönderdim zaten gidince mesaj gidiyo kargo eline ulaşınca o beni aradı :) sende öyle yap.

canım ben hiç bir şey söylemedim özel kargo ile çalıştığı yere gönderdim zaten gidince mesaj gidiyo kargo eline ulaşınca o beni aradı :) sende öyle yap.

tatlım biz aynı yerdeyiz suan kargoyla yollamk saçma olur :) ama seninki cok iyi olmus sok etkisi yaratmıstır eminim :))

Ben söyle düşündüm..
Slm,sana hediyelerini iade etmek istiyorum ben onları ...bırakırım sende gider ordan alırsın ok ?
Saçma bir msj mı bu ne önerirsin vs vs :d cok soru sordum galiba

bence sen barışmak istıyorsun o çocukla ..hedıyelerıde bahane edıyorsun
gönderırsen tekrar muhattaba geçecek senle
ıyı bılıyorsun
kendını hatırlatmak ıstıyorsun ona...ne dersen de

ben atmak istemiyorum cünkü birgün ayrıldıgımızda ben onları evlenecegim kıza tkcm falan dedi resmen geri istedi bende zatn verecem endişelenme falan dedim ogünden sonra barıssakda onları bir daha hiç kullanmadım ve ona vermek için sakladım gelince veririm düşüncesiyle ...ama yine ayrıldık ve baya oldu ayrılalı.şimdi vermek hala mantıklı mı bana göre daha iyi cünkü o istemişti düşüncesindeyim siz ne düşünüyrsunuz

Hediyelerini geri isteyen adamı neden daha fazla bekletiyorsun ki?
Ver kime ne takacaksa taksın.
Bu kadar uzatman hata.

arkadaslar eski sevgiliye hediyelerini iade etmek dogru bir sey mi ? ne anlam tasır

ay bende ayrılırkenn sayıp sövdümm bana aldıklarınıı yarın kapnn önüne atıcam demstm ama tabi sonradan cok cocukca geldii ilk ayrıldgmzda sevgllr günü hediyesni küvette yakmstm smdi artık hiç umrumda degl ikinci ayrlgmzz mangodan kot almstı onu çok seviorm giyiormda sefam olsun ohh bosverr sende öyle yap bırak onu daha çok umursams olcaksn hediyeleri yollayarak :9:

bence sen barışmak istıyorsun o çocukla ..hedıyelerıde bahane edıyorsun
gönderırsen tekrar muhattaba geçecek senle
ıyı bılıyorsun
kendını hatırlatmak ıstıyorsun ona...ne dersen de

ben görüşmeycem ki onunla bir yere bırakacam..
demek ki oda senin gibi düşünecek bende bir sey yapmam o halde..

ay bende ayrılırkenn sayıp sövdümm bana aldıklarınıı yarın kapnn önüne atıcam demstm ama tabi sonradan cok cocukca geldii ilk ayrıldgmzda sevgllr günü hediyesni küvette yakmstm smdi artık hiç umrumda degl ikinci ayrlgmzz mangodan kot almstı onu çok seviorm giyiormda sefam olsun ohh bosverr sende öyle yap bırak onu daha çok umursams olcaksn hediyeleri yollayarak :9:

iyi yapmıssın tatlım :) ama ben bir daha onları kullanmam ilk söylediği zaman midem bulanıyordu hele onlardan şimdi eskisi gibi olmasam da kullanmak istemiyorum

bende öyle düşünüyorum ama yanlış anlamasından korkuyorum yani bahane falan der diye bir sey yapmadım henüz

Hediyeleri istemiş.
Sen vermemişsin.
Bu süreç uzadıkça seni yanlış anlaması normal zaten.

tatlım biz aynı yerdeyiz suan kargoyla yollamk saçma olur :) ama seninki cok iyi olmus sok etkisi yaratmıstır eminim :))

Canım sen bilirsin ama aynı yerdeyseniz yüz göz olma aynı şehirdeyken kargoya verirsen daha çok bozulur bence beni görmek bile istememiş kargoya vermiş der.Yinede karar senin ;)

Canım sen bilirsin ama aynı yerdeyseniz yüz göz olma aynı şehirdeyken kargoya verirsen daha çok bozulur bence beni görmek bile istememiş kargoya vermiş der.Yinede karar senin ;)

yok cnm yüz göz olmayı düşünmüyorum zaten :)
evine gönderemem ailesi acısından en iyisi bir arkadaşla elden teslim yapmak galiba

Back
X