eskisi gibi degil

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Arkadaslar konu acmistim bi kavga ettik diye bilen bilir hatali oldugumu arkadaslariyla cok disari cikiyor die kizmistim ozetle bende tamam hergun cikiyorsan da 12yi bulmasin banada zmaan ayir dedim burdaki elestirileri dikkate alip duzelttim kendimi acikcasi duzeldi dedim hatta ama ayni tas ayni hamam ben duzeldi sanmisim iiyilikle davrandim oda ise yaramiyormus çünkü 6 da kalkiyor 12ye kadar gezince hemen 2 dk konusup uyuyor bende diyorumki 11.30ta en azndan gel banada uyumadan vakit ayir diyorum guzelce konuya geliyim

Ilk basta ben dis agrisindan dolayı aksam 4 gibi kalktm cok uyumamdan rahatsszmis ben genelde gec kalkarim ama bu sefer uyanmak istemedim disimden dolayi acti agzini yumdu gozunu sen bole yatarsan senin evini evlenınce b.. goturur nasil bisey bu dedimki agir konuşuyorsun sonra kavgayi uzatmadan kapattim sonra is cikisi aramamis aradim neden bole yapiyosun disimden uyuyamadim oyuzden gec kalktm dedim fln fln konustuk arkadslaryla mac izlicekmis tmm.dedim ii izlemeler falan dedim

en son 10nda konuştuk bende vakitlice giderde uyumadan uzun konusuruz die düşünüyorum aramis 12 e dogru bende biraz soguk davrandim anladı gec kaldim.diemi trpdesin dedi bende evet dedim rica ettim dedim aksam 5den beri arkdslarnlasin biraz erken gelsen bana vakit ayrsan telde dedim oda sen uykundan fedakarlik etmiyorsan ole uyuyorsan bende keyfmden fedakarlik etmem dedi ben dedim sadece 15 dk ayirmani istiyorum hep arkdslarinlasin dedim bana ne derse begenirsin 5 dk suren hadi hadi konusta uyucam dedi ole zoruma gittiki anlatamam cok uydugum icnmis isteyken konusmuyormusum uyumayi terch ediyomusum gezsem tozsam daha mi iyiydi dedim ole soguk ki insan bundan kizipta bole davranir mi?
daha sonra benim sana artik duugusallgim yok ben boleyim sevgimde eksiklik yok ama ben duugusal deglm askim askim die telde duramam dedi vaktimi aldn uyucam fln dio arkadalarmin yanında ariyosun hesap veriorum die düşünürler beni rezil ediosun dio:(
ben dedim yanimda ilglisin kendimi kullanilmis hsedeyorum yanimdayken ilgili uzaga gidince unutuluyorum ozmn yanimda da ilglenme dedim alt tarafi ara diyorum dedim ben ole.uzun konusamam yeter fln dio bukadari dio:( gecen nikah konumuz konusuyoruz kisa kisa konusuyor kapatipta arkadaslarinin yanina gitmek istio belli bugunde olcak bakalim hayrlsii fln dio % 50 heyecani varmis nikah icin
ole zoruma gittiki ben ole heyecanliyken ole demesi belki kirmak icin dedi ama cok dokundu agladim

Cok.degisti bi baktim 1e dogru yaticam die teli zorla kapayan adam face girmis benimle konusmak istemedi arkdslariyla is yerinde kaliyorlar ordan nete girmis uyucam diyordu bide buna sinirlendim ya zaten arkdslaryla.her dk 15 dkyi bana cok gordu uyumak sucmu hakknzi helal edin cok uzun oldu bunaldim eskisi gibi duygusalik yapmicakmis ağladığım halde face grmiste beni arama geregi duymamis nediyim :(

sonucta cok ilimli davrandim yine ayni yine boyle sanirim sorun bende degilmis bunu anladim yorumlarınızi bekliyorun hakinizi helal edin.

Ilimli oldum yine hata bende mi o sozleri cok agrima gitti uyudum diye hak mi ettim arkadaslariyla gorusuyor die kavga cikaryordum hatami anladim hic karismadim tek istegm biraz ilgiydi :( yine bende mi hata kizlar eskisi gibi deil kendi agozla dedi sevgisi varmista ama.artik bana karsi eski duygusaliiigi yokmus bu nedemek ben uyuyormusum keyif yapiomusum uyudugum icn oda arkdslaryken zmn ayrp keyfini bozamazmis uykuyla gezmek bir mi:(

Merhabalar,
Onceki konunu bilmiyorum ama burdan anladigim kadariyla sevgilisinden normal bir ilgi bekleyen birisin. Sana karsi tutumu cok cirkin. Bunun senin yaptigin seylerden ziyade, kendi karakter ve duygularindan dolayi oldugunu dusunuyorum. O yuzden kendini suclamamani oneririm. Sen elinden geleni yaptigina inaniyorsan, vicdanin rahat olsun. Onun duygularini kontrol edemezsin. Sana istemedigi bir isi yapmak zorundaymis gibi davranan bir insan hayatindan ciksa, bu senin icin bir kayip olmaz. Lutfen bunu goz onunde bulundur..

Senin esin olacak adamin seni istemedigi zorla yaptigi bir gorev gibi gun sonunda skila skila 5dk aramasi o kadar abes bir davranis ki.. Icinden gelmiyorsa konusmak, seni hos tutmayi onemsemiyorsa, sana kirici olabiliyorsa, bu adam senin sevgine layik degildir. Kendi degerini anla lutfen..

Birsey beni endiselendirdi.. Aksama kadar uyuman hic hos degil. Neden erken kalkip hayata karismiyorsun? Calismiyor oldugun izlenimini aldim anlatisindan. Bence bir ise girersen hem hayatina yenilik, renk gelir, hemde surekli aklin sevgilinde olmaz.

Umarim moralin kisa surede duzelir. Kendine deger ver. Sevgini de sana deger verene ver.

Merhabalar,
Onceki konunu bilmiyorum ama burdan anladigim kadariyla sevgilisinden normal bir ilgi bekleyen birisin. Sana karsi tutumu cok cirkin. Bunun senin yaptigin seylerden ziyade, kendi karakter ve duygularindan dolayi oldugunu dusunuyorum. O yuzden kendini suclamamani oneririm. Sen elinden geleni yaptigina inaniyorsan, vicdanin rahat olsun. Onun duygularini kontrol edemezsin. Sana istemedigi bir isi yapmak zorundaymis gibi davranan bir insan hayatindan ciksa, bu senin icin bir kayip olmaz. Lutfen bunu goz onunde bulundur..

Senin esin olacak adamin seni istemedigi zorla yaptigi bir gorev gibi gun sonunda skila skila 5dk aramasi o kadar abes bir davranis ki.. Icinden gelmiyorsa konusmak, seni hos tutmayi onemsemiyorsa, sana kirici olabiliyorsa, bu adam senin sevgine layik degildir. Kendi degerini anla lutfen..

Birsey beni endiselendirdi.. Aksama kadar uyuman hic hos degil. Neden erken kalkip hayata karismiyorsun? Calismiyor oldugun izlenimini aldim anlatisindan. Bence bir ise girersen hem hayatina yenilik, renk gelir, hemde surekli aklin sevgilinde olmaz.

Umarim moralin kisa surede duzelir. Kendine deger ver. Sevgini de sana deger verene ver.

Ilginiz icin oncelikle cok tesekur ediyorum onceden cok bagiriyordum emir veriyordim kendimi duzeltim ilimli oldum ama onun tutumu cok agrima gitti demekki hata bende degilmis gibi geldi bilemiyorum

beni gu boyunca ariyor ama boyle kisa kisa konusuluyor her dakka arkadaslaryla çünkü :( bende en azndan gun bitimi uzunca konusup ii gecelr dileyelim istiyorum ama bana bunu vok gormeye basladi askerde saatlerce konusurdu kendi zamanimdan oma yaaratip nobetlerde cani sklmasim die ona adadim kendimi simdi sivile gecti onceden böyle deildi bianda değişti bende kendimi kullanilmis hsediyorum ozmn ben ona okdr zmn ayrdmki o sivile bi ckti zmanla bu sekil aldik varsa yoksa arkadaslari :( hak verdgnz icn cok tsk ederim

is olanagi cok küçük bi yerde yaşıyoruz ne yazikki yok :( bende kursa gitmeye karar verdim kendimce yarari olur die dusundum kendime zman ayrmak istiyorum spor salonuna yazilym.diyorum hep en ustune titriyorum cunku sosyal hayatim sifir oda bundan dolayı cok rahat cok mutsuuzm inanin :(

Aslında durum hem çok net, hem de çok vahim. Fakat bunu görebilmek mesele.
Yazının aşağıdaki alıntıladığım kısımları her şeyi özetliyor zaten.
oda sen uykundan fedakarlik etmiyorsan ole uyuyorsan bende keyfmden fedakarlik etmem dedi
Haksız olduğunun bilincinde. Senin en ufak bi açığını yakalayıp (aklınca) onu bahane ederek kendi haksızlığını örtmeye çalışmaca. Bu, saçma savunma ve bahane üretme hali, sana bilinçlice böyle davrandığını gösteriyor.
benim sana artik duugusallgim yok ben boleyim sevgimde eksiklik yok ama ben duugusal deglm askim askim die telde duramam dedi
"Sevgim var ama duygusallığım yok" un türkçesi:
Tatlım, ayrılasım var. Sebebi sıkılmam, fakat sana bunu söyleyemiyorum, mecburen senin açık vermeni beklicez artık ayrılmak için.
1e dogru yaticam die teli zorla kapayan adam face girmis
Senle konuşmak istemeyip facebook'a mı girmiş?
Niyetinde ayrılmak var evet, ama bari aldatmaca olmasa umarım.

Çok sevmesem de kendisini, Şebnem'in mayın tarlası hesabı, adama objektif şekilde bakabilip, ondan önce senin terk etmen artık nacizane tavsiyemdir. Terk eden sen olursan, daha kolay unutursun en azından.

Aslında durum hem çok net, hem de çok vahim. Fakat bunu görebilmek mesele.
Yazının aşağıdaki alıntıladığım kısımları her şeyi özetliyor zaten.

Haksız olduğunun bilincinde. Senin en ufak bi açığını yakalayıp (aklınca) onu bahane ederek kendi haksızlığını örtmeye çalışmaca. Bu, saçma savunma ve bahane üretme hali, sana bilinçlice böyle davrandığını gösteriyor.

"Sevgim var ama duygusallığım yok" un türkçesi:
Tatlım, ayrılasım var. Sebebi sıkılmam, fakat sana bunu söyleyemiyorum, mecburen senin açık vermeni beklicez artık ayrılmak için.

Senle konuşmak istemeyip facebook'a mı girmiş?
Niyetinde ayrılmak var evet, ama bari aldatmaca olmasa umarım.

Çok sevmesem de kendisini, Şebnem'in mayın tarlası hesabı, adama objektif şekilde bakabilip, ondan önce senin terk etmen artık nacizane tavsiyemdir. Terk eden sen olursan, daha kolay unutursun en azından.

Okadar vahim diyorsunuz nisanliyiz 7 yildir birlikteyiz yaza dugunumuz var hal böyleyken neden bole kırıyor bilmiyorum yaptiklari canimi acitiyor bencede suçum yokken suçluyor tek istedgm az bi zman :(

Cok tesekur ederim ilginiz icin

Arkadaşım sana bu şekilde davranan seni içinden geldiği için değilde mecburiyetten bi adam var karşında. Duygusallığı yokmuşta sevgisi varmış. Böyle şey mi olur ya. Bide sana karşı konuşma şekline bi bakar mısın hadi konuş 5dk süre sana.
lütfetmişte zaman ayırmış beyimiz. Arkadaşım ya kabulleneceksin bu adamı ya da yol verip gönderceksin sana bişe diyemem ama sende değerlisin bunu unutma.

Arkadaşım sana bu şekilde davranan seni içinden geldiği için değilde mecburiyetten bi adam var karşında. Duygusallığı yokmuşta sevgisi varmış. Böyle şey mi olur ya. Bide sana karşı konuşma şekline bi bakar mısın hadi konuş 5dk süre sana.
lütfetmişte zaman ayırmış beyimiz. Arkadaşım ya kabulleneceksin bu adamı ya da yol verip gönderceksin sana bişe diyemem ama sende değerlisin bunu unutma.

Ona cok karışıyorum diye bana öyle konusuyor vakitlice git demek sucmu bana kavagaya ayırcak zmaani yokmuş amacim kavga deildi ben istedimki konusalim neden boylesin onun tavri cok agrima gitti hele hado 5 dkn var diye konus filan demesi kahroldum :(
Ilginiz icn tesekur ederim

Sevgisi yokmuş ama artik bana karsi duygusal değilmiş ole her dakka konusamazmis ben ne yaptimda böyle oldun diyorum ama isteyken beni merak.etmiyorsun disari cikinca ara diyosun dio uyumusum o calisirken ondan boyleymis bu yaptıklarını hak etmismiyim :( bende sevginmi bitti diyorum hemen konuyu carpitma diyor duygusaligin bitmis nedemek ozmn diyorim ben boyleyim artik diyor anlayamiyorum

Sevgisi yokmuş ama artik bana karsi duygusal değilmiş ole her dakka konusamazmis ben ne yaptimda böyle oldun diyorum ama isteyken beni merak.etmiyorsun disari cikinca ara diyosun dio uyumusum o calisirken ondan boyleymis bu yaptıklarını hak etmismiyim :KK43: bende sevginmi bitti diyorum hemen konuyu carpitma diyor duygusaligin bitmis nedemek ozmn diyorim ben boyleyim artik diyor anlayamiyorum

Sevgisi varmis duygusaliigi yokmus dicektim bende sevginmi bitti dedim konuyu carptma dio siz olsaniz bu sozden ne anlarsiniz kizlar :(

Okadar vahim diyorsunuz nisanliyiz 7 yildir birlikteyiz yaza dugunumuz var hal böyleyken neden bole kırıyor bilmiyorum yaptiklari canimi acitiyor bencede suçum yokken suçluyor tek istedgm az bi zman :KK43:

Cok tesekur ederim ilginiz icin

Şu an hele daha da vahim oldu.
Yorumum size bi anda labs diye çok karamsar geldi sanırım tepkinize göre, fakat siz şimdiden "duygusallığı bitmiş" bir adamdan evlenince ne bekliyorsunuz ki?
Nikah için yarım heyecanlıymış falan?

Evlenince, keramet değneği değecek de, balkabağından at arabası çıkacak falan diyorsanız o ayrı. Hatta at çıksa iyi, öküz arabası çıkması kuvvetle muhtemel.
Ama onun için şu durumda 'evlenmek', ayrılmakla aynı şey. Köprüyü geçmiş olacak, sonra ver elini ilgisiz, sokaklarda gezen koca. Bu da en iyi ihtimal yani.

Canim sense her aradiginda mesgul olsun veya actiginda cabuk ol isim var diyebilirsin birnevi onun aynasi ol naparsa aynisi yap..niliyorum belki kaybetmekten korkuyorsun ama gordugum kadariyla,o oyle degil sert ol biraz o kaybetmekten korkmuyorsa sende korkmaz!!

Şu an hele daha da vahim oldu.
Yorumum size bi anda labs diye çok karamsar geldi sanırım tepkinize göre, fakat siz şimdiden "duygusallığı bitmiş" bir adamdan evlenince ne bekliyorsunuz ki?
Nikah için yarım heyecanlıymış falan?
Evlenince, keramet değneği değecek de, balkabağından at arabası çıkacak falan diyorsanız o ayrı. Hatta at çıksa iyi, öküz arabası çıkması kuvvetle muhtemel.
Onun için şu durumda 'evlenmek', ayrılmakla aynı şey. Köprüyü geçmiş olacak, sonra ver elini ilgisiz, sokaklarda gezen koca. Bu da en iyi ihtimal yani.

Haklisiniz bana karsi hic bole olmamisti sizce benim yanlışım var mi tam olayi anlattim size gec kalkiyorum is durumum yok die bunlari hak etmemisim dimi objektif olamiyorum sogdugunu düşünuyorum :( haklisiniz

Canim sense her aradiginda mesgul olsun veya actiginda cabuk ol isim var diyebilirsin birnevi onun aynasi ol naparsa aynisi yap..niliyorum belki kaybetmekten korkuyorsun ama gordugum kadariyla,o oyle degil sert ol biraz o kaybetmekten korkmuyorsa sende korkmaz!!

Bende sizin gibi dusundum aslinda inceldigi uerden kopsun o bu duygulari unuttu cunku ben heo evde pinekleyrn biriyim duvardan kiskancak deil ya beni sosyal yasarsam belki akli basina gelir hatasini anlar die düşünüyorum ama biandanda bu yaptiklari agrima cok gidiyor bilemiyorum

ilginiz için teşekkür ederim

Daha önceki konuyla şimdikinin arası ne ki? İki gün içinde bir şeylerin değişmesini mi bekliyorsun? Elimizde sihirli değnek olmadığını kimsenın anında değişemeyeceğini yazmıştım zaten orada da, şimdi diyosun ki ben eleştirileri dikkate alarak kendimi düzelttim, ılımlı oldum? E hala tek derdin arkadaşları? Senin hala arkadaşın yok? Askerdeyse ve yeni gelmişse doğal olarak senle askerdeki kadar konuşmayacak, oranın durumuyla şimdinin durumu bir mi? Oradayken kısıtlı zaman vardı, arkadaşlarıyla geçireceği zaman azdı, geri geldi acısını çıkarıyor.

Ben, erkektir ne yaparsa ona yönelik, onu mutlu edecek şekilde hareket et falan da demiyorum ama yani dişim ağrıyor lafının yanına da bir şey eklemem, 4 de kalkman tamamen seni ilgilendiren bir şey, zaten kısa süre önce büyük gerginlik olmuş o da olayı gole çevirmiş, evlenince de mi bu kadar geç kalkacaksın? diye. Ee cevabın yok mu? Her gün mü dişim ağrıyacak, saçmalama! diye. Ilımlı olmak, ev pis olcak lafını duyduktan sonra susup üzülmek mi yani? Benim bildiğim beraber temizleriz sevgilim sen şimdiden dert etme bunları :) deyip gülmek, onun da gülmesi, gerilmeden birileri kırılmadan öteki konuya geçmek. Sen kırıldıktan sonra adı ılımlılık olmuyo onun, seni sevmiyormuş gibi davranan insana da ılımlı olamazsın, bu arada bu şekilde devam ederse, kavgadan sonra geri geldiğine de pişman olabilirsin. Tamamen kendine yönel bu aralar, 11.30 da seni aramasını beklemekle bir şeyler düzelmeyecek, kilonu ver, sporunu yap, dişçine git, aradığı zaman açarsın sadece. Aramazsa da senin nasıl olsa kendine göre işin gücün olacak.

Üniversitede ikinci ogretim oldugu icin uyku duzenimi yerine sokamadim aliskanlik kaldi bende :( simdi 4de kadar uyudugum için uykumda gelmiyor bide stresten su saat oldu uyuyamadim uzuldum akilima takildi size danismak istedim :(

Bende sizin gibi dusundum aslinda inceldigi uerden kopsun o bu duygulari unuttu cunku ben heo evde pinekleyrn biriyim duvardan kiskancak deil ya beni sosyal yasarsam belki akli basina gelir hatasini anlar die düşünüyorum ama biandanda bu yaptiklari agrima cok gidiyor bilemiyorum

ilginiz için teşekkür ederim

Rica ederim canim,onda suan rahatlik var ne disari cikiyorsun ne bisey,o yuzden rahat o ve soyle dusunuyor olabilir butun gun evdeydi disari cikmadi ne konusucam veya ne sorucam diye dusunuyor..kuzum sosyallesmen lazim anladin mi? Yoksa bu durum uzaaar gider

Daha önceki konuyla şimdikinin arası ne ki? İki gün içinde bir şeylerin değişmesini mi bekliyorsun? Elimizde sihirli değnek olmadığını kimsenın anında değişemeyeceğini yazmıştım zaten orada da, şimdi diyosun ki ben eleştirileri dikkate alarak kendimi düzelttim, ılımlı oldum? E hala tek derdin arkadaşları? Senin hala arkadaşın yok? Askerdeyse ve yeni gelmişse doğal olarak senle askerdeki kadar konuşmayacak, oranın durumuyla şimdinin durumu bir mi? Oradayken kısıtlı zaman vardı, arkadaşlarıyla geçireceği zaman azdı, geri geldi acısını çıkarıyor.

Ben, erkektir ne yaparsa ona yönelik, onu mutlu edecek şekilde hareket et falan da demiyorum ama yani dişim ağrıyor lafının yanına da bir şey eklemem, 4 de kalkman tamamen seni ilgilendiren bir şey, zaten kısa süre önce büyük gerginlik olmuş o da olayı gole çevirmiş, evlenince de mi bu kadar geç kalkacaksın? diye. Ee cevabın yok mu? Her gün mü dişim ağrıyacak, saçmalama! diye. Ilımlı olmak, ev pis olcak lafını duyduktan sonra susup üzülmek mi yani? Benim bildiğim beraber temizleriz sevgilim sen şimdiden dert etme bunları :) deyip gülmek, onun da gülmesi, gerilmeden birileri kırılmadan öteki konuya geçmek. Sen kırıldıktan sonra adı ılımlılık olmuyo onun, seni sevmiyormuş gibi davranan insana da ılımlı olamazsın, bu arada bu şekilde devam ederse, kavgadan sonra geri geldiğine de pişman olabilirsin. Tamamen kendine yönel bu aralar, 11.30 da seni aramasını beklemekle bir şeyler düzelmeyecek, kilonu ver, sporunu yap, dişçine git, aradığı zaman açarsın sadece. Aramazsa da senin nasıl olsa kendine göre işin gücün olacak.

Tabi hemen duzelmez ama ben elimden geleni yaptım arkadasi degil derdim biraz ilgi gormek istedim :( rejime basladim bugun soor salonuna yazılcam kendime gore zmaan ayirmak istiyorum

bende ben is cikisi aradgmda ben sana soyliym ben evlenince asla bole olmam dedim sana gul gibi bakarim dedim güldüm flan dedigniz gibi davrandim sonuc bole yani :( o sozleri agrima gitti nedemek olduğunu anlamadim oyuzden konu actim duygusallik biterse sevgi Nasil kalır

Yorumunuz icn tesekur ederim

Rica ederim canim,onda suan rahatlik var ne disari cikiyorsun ne bisey,o yuzden rahat o ve soyle dusunuyor olabilir butun gun evdeydi disari cikmadi ne konusucam veya ne sorucam diye dusunuyor..kuzum sosyallesmen lazim anladin mi? Yoksa bu durum uzaaar gider

Aynen sanirim öyle düşünüyor canim cok haklisin her aradiginda zaten anlatilicak bisi olmuyor hep evde oldugum icin

Kesinlikle artik eksisi olucam yoksa bu is duzelmez merak.etmesi lazim beni

Haklisiniz bana karsi hic bole olmamisti sizce benim yanlışım var mi tam olayi anlattim size gec kalkiyorum is durumum yok die bunlari hak etmemisim dimi objektif olamiyorum sogdugunu düşünuyorum :KK43: haklisiniz

Canım hala haklı mıyım yanlışım var mı diye soruyorsun.
Yahu diş ağrısından fazla uyumanın hangi tarafı suç / yanlış olacak?
Adam sana evlilikte kuracağı hiyerarşiyi göstermiş, sana bunu çoktan empoze etmiş, sen de kuzu kuzu kabullenmişsin.
Ya da efsunlanmışsın.
Yoksa o seni uyumakla suçladı diye "hakkaten suçlu muyum" demenin başka bi açıklaması olamaz.

Hatan şu.
Ona bu işin olacağını garanti etmişsin. Seni kafeslediğini düşünüyor, haliyle "malım budur, ister kabullen ister kudur, benim malım budur" diyor sana.
Ona "sana bu şekilde davranan bi adamla bir ömür geçiremeyeceğini" net bi şekilde, sertçe anlat. Kafasına sok.
Bırak evlenmeyi, evlendikten sonra bile bu şekilde davranırsa ertesi gün boşanma celbini kapısında bulacağını bilsin. Kafasına sok bunu iyice.
Kabul etmiyorsa da, yok kardeşim mal budur demeye devam ediyorsa da, gerçekten şimdiden böyle olan bi adamla bi hayat geçiremezsin.

Back
X