Eskisi gibi degiliz

Kucukbeyinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
264
126
18
Merhaba. 1 buçuk senelik bir ilişkim vardı sonrasında severek evlendim. Şu an 6 aylık evliyim . Bir de bebek bekliyoruz. 2. Ayımdayım. Ama eşimle eskisi gibi değiliz. Bebek olduğundan beri sanki herşey değişmiş gibi. Eşim çok uzaklaştı. Asla yanaşmıyor sürekli yanına girip sokulan ben oluyorum. Sürekli ben ilgi gosteriyorum. Sanki hamile olan oymuş gibi. Özel bir ilgi beklemiyorum aslında. Ama olan ilgi de resmen kayboldu ailem farklı şehirde burda zaten kimseyi tanımıyorum. Kv. Var o kadar . Diyorum acaba farklı bir ilgi mi bekliyorum hayır o da degil. Olan ilgi de kayboldu bana ilgisi sevgisi şevkati yok resmen kayboldu. Sarıl bana dön diyorum omzun ağrıyor diyor dönüyor. Arkasını. Zaten 1 buçuk ay kadardır bebek beklediğimiz için de cinsel olarak ilişki de yok. Resmen kopma durumundayız zoruma gidiyor . Ben bu durumu nasıl düzelticem.

Ne aceleniz vardı cocuk yapmaya
Acele değil aslında. Hep erken anne olmak istemişimdir. Çocuk seviyorum. Evlendiğimde en azindan 2 sene gecmesin istiyordum aslında. Evliliğin oturması adına eşim çok istiyordu. Oldu bir şekilde allah verdi . Ama çocuk olduğundan beri gerçekten çoğu şey değişti.. ve kendimi değersiz hissetmeye başladım. Bu durum uzuyor beni . Anlamlandıramiyorum

Sakin olun kopma falan yok.Eşiniz de ancak alışır baba olma fikrine.siz de kendinizi düşünün.Dönmenin.hamileliği alışın.İlgi alaka anlık değişen şeyler.zaman verin birbirinize.birlikte hamilelikle bebekle ilgili şeyler okuyun.Onun da duyguları harekete geçsin.sevgi ilgi şefkati birlikte tadın.o zaman yoluna girer hersey

Bazı erkekler brşey yaparm korkusuyla eşlerne yanaşmyor. Eşinizle bu durumu açık açık konuşmalısınız.. Bir de cinsellik neden yok doktor mu yasakladı ?
Kendisi öyle diyor aslında . Ama ilgi ve şefkatle bana ne tür bir zarar verebilir ki ? Artı bir ilgi değil. Eksilen ilgiden çok şikayetçiyim. Bunu zaten tavrımla belli ediyorum . Az önce aynı şey oldu inanın artık yoruldum . Ben yaklaşmaktan onun gözlerine ilgi ararcasina bakmaktan

O çok istiyordu bebek için çok istekli ama bana olan ilgisi kayboldu. Bazen kendimi bende değişmiş hissediyorum çirkinleşmiş hissediyorum acaba bu sebeple mi acaba cinsellik yasaklandığı için mi diyorum sebep bulamıyorum

Bebek için biraz erken olmuş, keşke biraz alışsaydınız birbirinize
1 buçuk yıllık surecte üniveriste sürecinde sürekli birlikte vakit geçirdik evet 1 buçuk yıl biraz az bir süre ama huyumuz suyumuz ikimizinde aynıydı bir değişiklik yoktu. Ikimizde olduğumuz gibiydik ama araya bebek girdi ben ne oldu anlamadım. Bebek acaba bahane mi diyorum . Sebep ne anlayamiyorum

Erkekler tavrdan anlamaz. Açık açık konuşaçaksınız

Evet doktor yasak dedi salı günü randevum varo zaman belli olucak ne diyecek
Sağlıkla doğsun inşaALLAH.. Belki cinsellik olmadığı için siz öyle hissediyorsunuz. Mesela ben lohusayken yaknlaşma oymadığı icin artık beni sevmiyor, benimle.ilgilenmiyor diye kafamda kuruyordum.. ne zaman cinsellik başladı geçti

Çocuk ve sonrasında bu tür bir süreç tüm çiftler yaşıyor hemen hemen. Sizin tam cicim aylarınızda olunca zorlanmışsınız ama olan olmuş artık. İsteklerinizi beklentinizi güzelce dile getirin eşiniz de anlayışlıysa bi orta yol bulunur belki. En önemlisi bebek ve sizsiniz kendinize odaklı olun.

Evlilik ve sevgililik apayrı seyler. Ki zaten eşiniz sanırım biraz daha ilerleyen zamanlarda bebek istiyormuş.

Arkadaşım evliliğinin ikinci ayında çocuk yapalım diye tutturdu adam istemedi otursun bi evliliğimiz, iyice tadalım demesine rağmen hamile kaldı. İlk senesini bebekle kutladılar. Sanırsın 15 yıllık evliler öyle sıkıcı öyle donuklar ki adam çocuğunu çok sevmesine rağmen eşinden hiç cicim ayı göremediği için hep şikayet etti tavır yaptı. Erken davranmışsınız. O yüzden tavır yapıyor olabilir. Alışır zamanla. Hem şu aptal dünyaya nasıl güvenip hemen cart diye çocuk yapıyonuz ya..

Bu ne acele ya atlı mı kovalıyor. 20 yaşında 6 aylık evlilik, 2 aylık bebek
Başka şeylerle uğraşın bu kadar ilgi beklemezsiniz o zaman. Tek dünyanız kocanız olmasın
Hayır canımat kovalamıyordu kendi özgür irademle evlendim. Sadece bebek haberi aldıktan sonra bir takım değişikler yüzünden şikayetçiyim. eşim çalışıyor. Gece işinde. Ailemden farklı yerdeyim ve burda bir çevrem yok corona nedeniyle bir aktivite de yok . Yalnız kaldığım için bunalabilyorum. Ve şu an hamileyim. Nerde ne kadar ne yapabilirim? Sürekli evde olarak canı sıkılıyor insanın.

Inan ki herşeyden çok çocuk istiyordu. Istemiyorum dediğimde erken dediğimde kavga çıkıyordu sen istemiyorsun. Kendine güvenmiyorsun diye . Yine sonunda istediği de oldu allah bir evlat haberi de verdi ama ne oldu böyle

İkiniz de istemiş yapmışsınız, bunun hesabını kimseye vermeye gerek yok önceliklesağlıkla alırsınız kucağınıza inş.
Büyük ihtimal cinsel olarak uzaklaşmanızında etkisi olabilir, erkekler malesef bu süreci kadın kadar duygusal yaşamayabiliyorlar.
Hep siz adım atmayın ve nedenini kafanızda kurmayın açık açık sorun konuşun , derdi neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…