5 bucuk aylik canmBebek kaç aylık canım?
Ilgisiz olmadigimi soyledi belkide kirmamak icin. işin icinden cikamadim ilgiliysem benden istediği ne olabilir kiBütün bunlar doğumdan sonra olağan şeyler. Muhtemelen siz bebekle ilgileniyorsunuzdur ve eşiniz de kendisini ihmal ettiğinizi düşünüyor ve ilgi bekliyordur.
Ne yapicagimizi sordum kendimizi duzelticez dedi ama ben nerde hata yaptigimi bilmeden nasil duzeltebilirim.sordugumda kendimiz arayip bulalim dediOncelikle cok sanslisiniz. Konusarak anlasmaya calisan, kendini güzel ifade eden bir esiniz var. Durumu biraz daha detayli sorgulayin, çözüm onerilerini merak ettiginizi söyleyin.
Bebek biberon istemiyo bu yuzden surekli emzirmek zorundayim. birakicak cok insan var ama bebis beni birakmiyo.İyi bir eşin var ki seninle konuşmayı tercih etmiş,seni çok sevdiği belli.
Kaptırmışsın kendini bebeğe o da çok belli.
Kendini yetersiz hissettiğin bir durum varsa eşinle paylaş yardımcı olmaya hazır görünüyor.
Bebişle ilgilenecek biri var mı bilmiyorum ama biraz kendine zaman ayırmayı dene.,
Dogru söylüyorsun ama onunda sabir kotasi dolmus demekki. hem bebek hem eşime ilgi hem kendime bakım nasıl bekleyebiliyo benden bunlari bilmiyorum30 haziran oğlum oldu dünyam değişti. Her şey o. Tabi eşler ihmal ediliyor ama hiç biz kendimizi ihmal etmiyor muyuz? Sürekli ağlayan bir bebek,huysuz,kucakçı.... Bu günler de geçecek. Eşiniz biraz daha sabır göstersin
Haklisin ama insan ister istemez kaybetme korkusu icine düşüyo ki suan o durumdayimO da size öyle davranmak yerine olgunca konuşmayı seçmiş takdir ettim eşinizi. Bebek cok büyük sorumluluk ve sizi germiş olabilir ama biraz eşinizin dediklerini dikkate alırsanız düzelmeyecek bir sorun yok evliliğinizde
Bak ışte arayıp bulalım demis arayip bul dememiş digerleri gibiNe yapicagimizi sordum kendimizi duzelticez dedi ama ben nerde hata yaptigimi bilmeden nasil duzeltebilirim.sordugumda kendimiz arayip bulalim dedi
Korkmayın eşiniz sizin çabaladığınızı gördükçe rahatlayacaktır siz de rahatlayın o sizi sevmiş kaybetmek istememiş ki konuşmuş derdini anlatmışsiz de biraz caba gösterirseniz hiç bir şey kalmazHaklisin ama insan ister istemez kaybetme korkusu icine düşüyo ki suan o durumdayim
Yaptigi hatalari ben hemen söylüyordum demekki üslubum yanlismis. bunlari anlatirken bana sanki utana sıkıla konusuyodu. ona karsi çekilmez bi insana donusmusum. bide şöyle bisey var bana ilerde birbirimizin yaninda mecburen bulunmak istemiyorum dedi sanki suan öyle davranıyo belkide beni alistirmak icin soyledi.Bak ışte arayıp bulalım demis arayip bul dememiş digerleri gibi
Bence gerçekten durumdan rahatsız duzeltmek isteyen bi eş karşınızda şikayetçi olmak için soylmememis
İnsan beşer kuldur şaşar yaratılışımiz gereği hata yapabiliriz yanılır ve bazende şaşırıriz hatta hataniz olduğu anda birbirnize soylersiniz ama birikince kötü oluyo
Ben öyle sanmıyorum hemen kötü düşünmeyin onada tatlı dille söyleyin ona hatasını dile getiriyormuşsunuz ya onun da siz hata yaptığınız da dile getirmesi gerektiğini söyleyinYaptigi hatalari ben hemen söylüyordum demekki üslubum yanlismis. bunlari anlatirken bana sanki utana sıkıla konusuyodu. ona karsi çekilmez bi insana donusmusum. bide şöyle bisey var bana ilerde birbirimizin yaninda mecburen bulunmak istemiyorum dedi sanki suan öyle davranıyo belkide beni alistirmak icin soyledi.
Tskr ederim içim biraz rahatladi :)Korkmayın eşiniz sizin çabaladığınızı gördükçe rahatlayacaktır siz de rahatlayın o sizi sevmiş kaybetmek istememiş ki konuşmuş derdini anlatmışsiz de biraz caba gösterirseniz hiç bir şey kalmaz
Aynen bendede oyle oluyo 5 aydir dogru duzgun uyudugumu hatirlamiyorum ama bunun icinde yapicak hic biseyim yok. bebegim beni gormeyince huysuzlaniyo.Uykusuzluk yasiyor musunuz? Belki buyuzden olabilir. Eğer uyumamissam veya yeterince uykumu almadan asiri yorgun kalkmissam icimde muthis bir öfke oluyor herseye. Belki yoruldunuz ve fazla uykusuz kaldiniz. Cocugu annenize filan birakip bir dinlenseniz gecer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?