Eskisi gibi hayat dolu değilim artık :(

Hayatındaki olumsuzlukları çıkarmakla başla mutlu olmaya . . :KK73:

Kahkaha atmadigim gunu yasamiş saymayan biri olarak ve cevremdekileri surekli gulduren hayat dolu enerjimle herkese pozitif enerji yayan cok mutlu cok gulen ve bulasik yikamayi bile eglenceli kilan bir yapim vardi taaaki 2 sene oncesine kadar. Şuan nasilmiyim hicbirseyden memnun olmayan aglayan kahkaha atarken esimin suratsiz haliyle karsilasip hemen yuzunu dusuren eglenemeyen arkadas cevremin evlilerler dlu oldugu en yakin arkadaslarimi binbir minnetle bulusmaya ikna eden bazen bundan cok yorulan kimsyle gorusmeyen biri oldum. Senin işin benimse evliligim buna neden oldu.
Benden sana tavsiye cok sevdigim hareketli muzikleri kulaklikla dinle ve enerjini ona gore ayarla kendi kendine deşarj ol. Ben oyle yapiyorm sonra eşim geliyor o ayri konu tabi.
Allah yardımcınız olsun. Gerçekten hayat enerjimizi yutan bitiren insanlarla karşılaşmak çok kötü bir durum. Bir daha eskisi gibi olamıyor insan. Umutsuzluklarla doluyor hayatı, karamsar olup çıkıyor insan. Bilmiyorum Nasıl pozitif bakabilirim eskisi gibi ama çok zorlanıyorum artık. Kendimi iyileştirme yeteneğimi de kaybetmiş durumdayım. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Çünkü bizi bu hale getiren kötülere bir şey olmuyor olan bize oluyor.

Hayatındaki olumsuzlukları çıkarmakla başla mutlu olmaya . . :KK73:
Çıkarabilsem keşke çıkarıp atabileceğim bir durumda da değilim ki. Mecburiyetler engel oluyor buna.

Özel hayat ile mesleki hayatı karıştırmaman gerekirdi , sen arkadaşlığı ile çalışma hayatını aynı seviyede tutma karmaşası yaiıyorsun oysaki iş hayatı dışında dostlukları beslemen gerekirdi ,
genelde iş hayatında ki insanlar maskelerle çıkarlarla dolaşır , keşke bunları ayırt etme gücün olsaydı bunları kabul etme ve gerçeklerle yüzleşmen olsaydı bu kadar dibe vurmazdın ama halen bunu gerçekleştirme fırsatın var , sana değiş demiyorum sadece öğren diyorum yaşadıklarından
Öğrenirken yıpranıyorum ben. Evet kötü tecrübe oldu öyle çıkarcı iki yüzlü insanlarla karşılaşmak ama yaşadığım Şoku hasarsız atlatmam mümkün olmadı. Şimdi tamamen bitkinim

Aynen öyle artık sıkıntı çekiyorum sürekli. Sağlığımdan olacağım artık. Bir de sesimi çıkaramıyorum haksızlıklara karşı, yüklendikçe yükleniyorlar. Ben de çabaladıkça zorlanıyorum bir süre sonra sinir stres sahibi oluyorum iyice.
Ama kendine yapmış oluyorsun
Değer mi o insanlara karşı stres sahibi olmana ?
Kim ki onlar, psikoloğu ciddiyete al derim, konuşmak ondan bir fikir almak ilaç gibi gelecektir
İlla ilaç kullanacaksın diye birşey yok, sadece eski sen olmana yardım edecek. Ama dik dur ve haksızlık karşısında sessiz olmamaya çalış. Onlarda 9 aylık sende hiç bir üstünlükleri yok.

Ama kendine yapmış oluyorsun
Değer mi o insanlara karşı stres sahibi olmana ?
Kim ki onlar, psikoloğu ciddiyete al derim, konuşmak ondan bir fikir almak ilaç gibi gelecektir
İlla ilaç kullanacaksın diye birşey yok, sadece eski sen olmana yardım edecek. Ama dik dur ve haksızlık karşısında sessiz olmamaya çalış. Onlarda 9 aylık sende hiç bir üstünlükleri yok.
Keşke sessizliğimizi bozduğumuzda bir şey değişse. Dediğiniz gibi bu böyle devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin.

Aynı ortamda olmak zorunda olunca ne yazık ki mümkün olmuyor hayattan çıkarmak.
ahhhh!! ayni ortamda yüzyüze baktiklarini cikaramiyorsun,cok iyi bilirim..ayni anlattigin gibi, içime kapandim, bakimsizlastim, is yerindekiler hep bi açığımı aradilar, özel hayatimi kurcaladilar sirf kendilerine malzeme bulmak. için,cevap veremedim tatsizlik cikmasin diye, 2 yıldır ayaklarim geri geri gidiyorum işe..saçı başı dagittim, ne kadar bakimliydim oysa..hepsinden nefret ediyorum, Allahindan bulsun hepsi.

ahhhh!! ayni ortamda yüzyüze baktiklarini cikaramiyorsun,cok iyi bilirim..ayni anlattigin gibi, içime kapandim, bakimsizlastim, is yerindekiler hep bi açığımı aradilar, özel hayatimi kurcaladilar sirf kendilerine malzeme bulmak. için,cevap veremedim tatsizlik cikmasin diye, 2 yıldır ayaklarim geri geri gidiyorum işe..saçı başı dagittim, ne kadar bakimliydim oysa..hepsinden nefret ediyorum, Allahindan bulsun hepsi.
Aynen öyle Allah bildiği gibi etsin onları. Çok haklısınız gerçekten ben de öyle oldum bakımsızlaştım, mutsuzlaştım tamamen paspal oldum. Mutlu hissetmiyorum ki bakımlı olayım. Aynı makyajı yapıyorum aynı şekilde görünmüyorum dışarıdan. Gerçekten defolup gidiyorlar hayatımızdan ama olan bize oluyor geç uzaklaşınca da bir işe yaramıyor.

Kahkaha atmadigim gunu yasamiş saymayan biri olarak ve cevremdekileri surekli gulduren hayat dolu enerjimle herkese pozitif enerji yayan cok mutlu cok gulen ve bulasik yikamayi bile eglenceli kilan bir yapim vardi taaaki 2 sene oncesine kadar. Şuan nasilmiyim hicbirseyden memnun olmayan aglayan kahkaha atarken esimin suratsiz haliyle karsilasip hemen yuzunu dusuren eglenemeyen arkadas cevremin evlilerler dlu oldugu en yakin arkadaslarimi binbir minnetle bulusmaya ikna eden bazen bundan cok yorulan kimsyle gorusmeyen biri oldum. Senin işin benimse evliligim buna neden oldu.
Benden sana tavsiye cok sevdigim hareketli muzikleri kulaklikla dinle ve enerjini ona gore ayarla kendi kendine deşarj ol. Ben oyle yapiyorm sonra eşim geliyor o ayri konu tabi.
Hepimizin 2 yılda degisimi yaşaması yakın hissettiriyor :)İnşallah yakın zamanda daha mutlu olarakda ortak nokta yakalariz orası ayrı konu:)
Hiç farkında değilmi peki esin? Hiç birşey yapma gereği duymuyormu? Eminim neşeli hallerine vurulup sevmistir, getirdiği noktaya bak bir de

Hepimizin 2 yılda degisimi yaşaması yakın hissettiriyor :)İnşallah yakın zamanda daha mutlu olarakda ortak nokta yakalariz orası ayrı konu:)
Hiç farkında değilmi peki esin? Hiç birşey yapma gereği duymuyormu? Eminim neşeli hallerine vurulup sevmistir, getirdiği noktaya bak bir de

Normalde eşim agir takilir pek gulmez nadir guler tam guler belli basli arkadaslarinin yaninda o da...
Ben kac kere konustm ama artik gecmiste kaldigini agir olmam gerektigini evde istedigim kadar cocukluk yapabilecegimi soyledi. Ama disari da dikkat etmeliymisim hareketlerime gulmelerime. Bakma boyle dedigine hic kiskanc degildir. Onun yakin arkadaslariyla ben daha iyi anlasirim diyebilirim.
Iste evlenmisiz oyle diyor :) ben kismet olursa birgun anne olacakmişim. Falan filan

Önceden mutluydum güne mutlu başlardım. Sebep bulabilirdim eskiden kendime Mutlu olmak için. Halbuki şimdi sabah kalkıyorum içimde hep bir mutsuzluk... Bundan iki yıl öncesine kadar gerçekten hayat doluydum. Gülümsemeyi şakalaşmayı seviyordum. Yeni bir ortama girdim mecburen iş ortamımda çok değişik insanlarla karşılaştım. Hayat enerjimi aldı hepsi gerçekten. Karşılaştıklarımın hepsi hırsları menfaatleri olan insanlar oldu. İki yüzlü insanlar oldular. Yavaş yavaş kabuğuma çekildim onların gerçek yüzünü görünce. Ve şimdi bu haldeyim. Kimseye güvenemiyorum, mutlu olamıyorum. Nasıl eski neşemi kazanırım bilmiyorum artık halim kalmamış gibi hissediyorum. Psikiyatriste gitsem biliyorum ki konuşacak, ilaç verecek. Ben kendimi düzeltemedikçe, toparlanamadıkça bir faydası olmayacak. Eski beni istiyorum, artık ben çok yoruldum. :KK43:

Isten ayrılma imkanın yok mu

Normalde eşim agir takilir pek gulmez nadir guler tam guler belli basli arkadaslarinin yaninda o da...
Ben kac kere konustm ama artik gecmiste kaldigini agir olmam gerektigini evde istedigim kadar cocukluk yapabilecegimi soyledi. Ama disari da dikkat etmeliymisim hareketlerime gulmelerime. Bakma boyle dedigine hic kiskanc degildir. Onun yakin arkadaslariyla ben daha iyi anlasirim diyebilirim.
Iste evlenmisiz oyle diyor :) ben kismet olursa birgun anne olacakmişim. Falan filan
Senin neşen evinize cocugunada kendisine de yansır aslında. Değişik bir düşünce tarzı var esinin:)

Senin neşen evinize cocugunada kendisine de yansır aslında. Değişik bir düşünce tarzı var esinin:)

Aynen oyle malesef tanidigimda boyle degildi aslinda boyleydi ama sevgilsin ya bunlari yansitmiyor sana. Her zaman isyerime cicekler gonderip beni guldurmeye calisirdi gezerdik bi an olsun susmazdi gulumserdi hep sarilirdi askim agzindan dusmez hep cocuk gbi olurdu. Benle unutulmaz anlari sordugum zaman bana hep yakalambaç oynamiştik bir ara senle hic unutmam o ani demisti. Cok eglenceliydi yaklasik 6 kisi bizi.izliyordu kahkahalarla ben esimi kovaliyordum erkekligin %90 i kacmaktir ya o da kaciyordu terin suyun icinde kalmistik ama cok guzeldi onu hep soyler.
Ama suan malesef kendimi eglendiremiyorum ki benim neşem birilerine yansisin bazen oyle bir enerji geliyo baya iyi gidiyorum. Espriler yapiyorum gulmesini istedigim kisi kendisi herkes guluyor o gulmuyor agir abimz. Bende kabuguma cekiliyorum

Back
X