Eskisi gibi hayat dolu değilim artık :(

Büyümemek, hep çocuk kalmak gibi bir seçeceğim olsaydı eğer; ben gerçekten bu seçeneği kullanırdım.

Bu senın elınde degıl sımaracak kımsen kalmadıgında buyuyrsun ama etrafında senı delı gıbı seven kruyan kllayan bırılerı varsa bı yanın hep cocuk kalıyr ve basına gelen ktu seylere cok takılmıysun evlımısın bılmyrum ama ınsallah yakında sana cok asık olck bı adamla karsılasrsın :)

Aynı zamanlarda aynı değişim sürecine girmisiz demekki...Bende aynı hisleri yaşıyorum hayatıma giren insanciklarin etkisiyle
Evet bu bizim elimizde, evet ben bile sürekli olumsuz düşünceden insanlardan kaçarken insanlarada hak veriyorum. Senin kendin halletmeni bekliyorlar, kimsenin sabri yok.Fakat kendimde o hayat enerjisi yok İşte ve de insanlara güven.
Belki baslayacagimiz güven dolu mutlu bir ilişki; belki güzel dostluklar tamir etmeye yardımcı olcaktir inşallah
Mutluluk insanın içinde diyorlar, ama insan o içindeki mutluluğu ortaya çıkarmak için inancak tebessüm edicek şeylere ihtiyaç duyan bir varlık sonucta eninde sonunda
Haklısınız gerçekten. Dediğiniz gibi etrafta gerçekten iyi dostlar arkadaşlar olunca hiçbir şey zor gelmez bir şekilde tebessüm etmenize vesile olurlar. Ama etrafınızda boş, her şeyi size yükleyen iki yüzlü insanlar olunca her şey daha da zorlaşıyor.

Bu senın elınde degıl sımaracak kımsen kalmadıgında buyuyrsun ama etrafında senı delı gıbı seven kruyan kllayan bırılerı varsa bı yanın hep cocuk kalıyr ve basına gelen ktu seylere cok takılmıysun evlımısın bılmyrum ama ınsallah yakında sana cok asık olck bı adamla karsılasrsın :)
Çok teşekkür ediyorum bu güzel dilekleriniz için gerçekten ☺️ evli değilim. Eskiden dediğim zaman diliminde gerçekten iyi insanlar vardı etrafımda. Ama son iki yıldır onlardan çok uzaktayım çeşitli nedenlerden dolayı. Öyle insanlar yok ne yazık ki yeni ortamımda. Ancak çıkarcı, boş, haksızlık yapan insanlar var.

Yalnız son iki yılda sürekli olumsuz ilerleyen bir durumdayım. Çıkış yolu da bulamıyorum iyice her şeyi kafaya takan biri olmaya devam ediyorum içime iyice kapanıyorum.
Maalesef büyümek cokta guzel bisey degil. Hayatin akisi, sorumluluklar ve dunyamizin bu kadar kotu olmasindan kaynaklanan bi sorun. Cogumuzda oluyor bu tur gel gitler

İlaç falan hikaye kullanılmaması taraftarıyım, insan beyni çok güçlüdür her şeyi kendisine en iyi kendisi yapabilir. Bende öyleyim arkadaşım falan yok bi kaç yıldır, öyle yakın yani kendimi gerçekten herşeyimi anlatabilceğim, onlar anlatır ben dinlerim ama hiç mi hiç güvenmem çünkü gördüm canım pışşşşııık :P ben de öyleydim laylaylom millete derdim saçmalama dert denen şey nedir diye aslında hala da öyleyim de insan o ruha bi girdi mi kendisine onu kabul ettiremiyo işte şurda insanlar aç şurda şunlar böyle diye evet öyle onlardan iyiyim şükür, ama bu da benim kendimce sorunum ve mutsuzluğumun istemsiz nedeni. Ben de özellikle insanlar konusunda açık görmeye başladıkça çıkarlarım için kullanmaya başladım çünkü öyle ekmeğe böyle köfte, öyle aklına kötü çıkarlar gibi gelmesin, bi arkadaşımı sevmiyorum pek mesela ama alışverişe gitmek için çağırıyorum yalnız olmamak için gibi yani kullan bazı şeyleri, kendine çevir madem iki yüzlü,çıkarcı,kuyu kazıcılar öyle aralarında olmuş gibi dahil ol dinle gül hallerine boşver. Her şeyi takıcaksak biz kıl tüy sevgili arkadaş aile ohoo kadınlar böyle ayrıntıcı ve takıntılı ama bi kere boşverdin mi geçiyo kimse de mutluluktan ölmüyo zaten :dondurma:

Haklısınız gerçekten. Dediğiniz gibi etrafta gerçekten iyi dostlar arkadaşlar olunca hiçbir şey zor gelmez bir şekilde tebessüm etmenize vesile olurlar. Ama etrafınızda boş, her şeyi size yükleyen iki yüzlü insanlar olunca her şey daha da zorlaşıyor.
Benim için aşk hayatıyla başlayan bir sürecti ve ailevi diyeyim. O yüzden fazlaca yiprandim diyebilirim aylarca agladigimi bilirim.Ama is hayatında olsaydı o kadar yikamazdi sanırım
En azından yikmamali. İlkokul zamanlarimizi düşünün, yada lise...O zaman kizdigimiz belki kiskandigimiz insanlar suan hayatımızda hiçbir önemi olmayanlar. Belki 3 yıl sonra is degistirdiginizde bu insanlar içinde aynı şey geçerli olacak. Onları kafaya takip yiprandiginiz icin en büyük kizginliginiz kendinize olacak...
Dost yada sevgili bakimindan sansliysaniz kıymetini bilin bence

Çok teşekkür ediyorum bu güzel dilekleriniz için gerçekten ☺️ evli değilim. Eskiden dediğim zaman diliminde gerçekten iyi insanlar vardı etrafımda. Ama son iki yıldır onlardan çok uzaktayım çeşitli nedenlerden dolayı. Öyle insanlar yok ne yazık ki yeni ortamımda. Ancak çıkarcı, boş, haksızlık yapan insanlar var.
İyi bulduğunuz arkadaslarinizla telefonda görüşün en azından sevgilerini hissetmek iyi gelecektir...Eve gelince format atın hiç üstüne düşünmeyin isyerindekilerin.Bir is değiştirmeniz bakar tüm önemlerini kaybetmeleri :KK49:

İlaç falan hikaye kullanılmaması taraftarıyım, insan beyni çok güçlüdür her şeyi kendisine en iyi kendisi yapabilir. Bende öyleyim arkadaşım falan yok bi kaç yıldır, öyle yakın yani kendimi gerçekten herşeyimi anlatabilceğim, onlar anlatır ben dinlerim ama hiç mi hiç güvenmem çünkü gördüm canım pışşşşııık :p ben de öyleydim laylaylom millete derdim saçmalama dert denen şey nedir diye aslında hala da öyleyim de insan o ruha bi girdi mi kendisine onu kabul ettiremiyo işte şurda insanlar aç şurda şunlar böyle diye evet öyle onlardan iyiyim şükür, ama bu da benim kendimce sorunum ve mutsuzluğumun istemsiz nedeni. Ben de özellikle insanlar konusunda açık görmeye başladıkça çıkarlarım için kullanmaya başladım çünkü öyle ekmeğe böyle köfte, öyle aklına kötü çıkarlar gibi gelmesin, bi arkadaşımı sevmiyorum pek mesela ama alışverişe gitmek için çağırıyorum yalnız olmamak için gibi yani kullan bazı şeyleri, kendine çevir madem iki yüzlü,çıkarcı,kuyu kazıcılar öyle aralarında olmuş gibi dahil ol dinle gül hallerine boşver. Her şeyi takıcaksak biz kıl tüy sevgili arkadaş aile ohoo kadınlar böyle ayrıntıcı ve takıntılı ama bi kere boşverdin mi geçiyo kimse de mutluluktan ölmüyo zaten :dondurma:
Gerçekten çok çok haklısınız bilmiyorum kendimi ezdirmeyi, insanları yaptıklarını takmayı ne zaman tamamen bırakabileceğim ama bırakmazsam gidişat iyi olmayacak böyle giderse.

Bana da dua edermisin arada belki seninki kabul olur:KK36:

İyi bulduğunuz arkadaslarinizla telefonda görüşün en azından sevgilerini hissetmek iyi gelecektir...Eve gelince format atın hiç üstüne düşünmeyin isyerindekilerin.Bir is değiştirmeniz bakar tüm önemlerini kaybetmeleri :KK49:
Bilmiyorum hep aynı insanlar, öyle görmüş öyle de devam ediyorlar. Her yerde varlar ve ne yazık ki hep bana denk geliyorlar. Birçok kişinin mutlaka sorun yaşadığı boş, ikiyüzlü çıkarcı insanlar. Bu da bir sınav sanırım ama kendimi yiyip bitiriyorum bu dengesizler yüzünden.

Benim için aşk hayatıyla başlayan bir sürecti ve ailevi diyeyim. O yüzden fazlaca yiprandim diyebilirim aylarca agladigimi bilirim.Ama is hayatında olsaydı o kadar yikamazdi sanırım
En azından yikmamali. İlkokul zamanlarimizi düşünün, yada lise...O zaman kizdigimiz belki kiskandigimiz insanlar suan hayatımızda hiçbir önemi olmayanlar. Belki 3 yıl sonra is degistirdiginizde bu insanlar içinde aynı şey geçerli olacak. Onları kafaya takip yiprandiginiz icin en büyük kizginliginiz kendinize olacak...
Dost yada sevgili bakimindan sansliysaniz kıymetini bilin bence
Hep öyle oluyor gerçekten ama elimde değil. Mutlaka yıpratıyorum kendimi. Beni bu hale getirenlere değil kendime yapıyorum en büyük kötülüğü. Çünkü biliyorum öyle insanlarla uğraşılmaz onlar iflah olmazlar.

Hep öyle oluyor gerçekten ama elimde değil. Mutlaka yıpratıyorum kendimi. Beni bu hale getirenlere değil kendime yapıyorum en büyük kötülüğü. Çünkü biliyorum öyle insanlarla uğraşılmaz onlar iflah olmazlar.
Onların umrunda bile değildir zaten bu yüzden bir şekilde kötü ler.Eger vicdanli insanlar olsalar bize bunları yasatmazlar. Ama hayatımıza giren herkesin bir imtihan olduğunu düşünüyorum Allah büyüktür üzülmeyin

ederım tabi kıııız :) ınsallah senınde karsına senı cok seven mutlu edecek hayırlı bı kısmet cıksın amin :) yalnıııız bak duam kabul olursa haber et
Yaa canımsin aminn:KK37: İcimden geldi bi anda senden istemek neden bilmiyorum:-)Inşallah sende her konuda coook mutlu olursun:KK73:
Screenshot aldım adını soz haber vericem:KK6:

Bak mesela hep beni buluyolar yazmışsın, ne kadar inanırsın bilmem ama The Secret kitabını duydun mu ya da internette türkçe dublajıyla Sır adlı belgeseli var, izle derim. İnandığın ve gönülden isteyip bağlandığın şey olur temalı bi düşünce, ben hayatımda çokça gördüm, şuan bozuk plak gibi takılıp düşünüp duruyosun belki çünkü bi kere takılmışsın o şeye, ama düşüncelerini değiştirirsen insanlara bakış açını ve onların öyle olduğunu ve hep öyle kalıcağını kabullenip öyle devam edersen belki daha farklı olabilir, o ruh halinden çıkabilirsin yani 'böyle geldi böyle gidiyo, yapamıyorum, hep aynı, herkes art niyetli, mutlu olamıyorum' gibi gidersen vallahi olmuyo ben denedim, ama madem öyle önce kendini düşün herkesin sağlığı için ve kendine oyna, kendinle oyna kadınız her şeyden mutlu olabiliyoruz bi meşgale bul mesela bi süre unutursan devamı gelir diye düşünüyorum.

Yaa canımsin aminn:KK37: İcimden geldi bi anda senden istemek neden bilmiyorum:-)Inşallah sende her konuda coook mutlu olursun:KK73:
Screenshot aldım adını soz haber vericem:KK6:

Ayyyy amııın amın ınsallah :KK200:Hadı bakalım tez zamanda ınsallah :) ıcınden geldıyse bı hıkmetı vardır:21: ben byle seylere ınanırım ve onem verırım balık burcuyum duygularımla hareket ederım genelde :)

Bugün bir söz okudum tam senlik, net hatırlamıyorum ama şöyle bir şeydi;

Eğer bulunduğunuZ yerde Mutlu değilseniz, yer değiştirin, ağaç değilsiniz.

Özel hayat ile mesleki hayatı karıştırmaman gerekirdi , sen arkadaşlığı ile çalışma hayatını aynı seviyede tutma karmaşası yaiıyorsun oysaki iş hayatı dışında dostlukları beslemen gerekirdi ,
genelde iş hayatında ki insanlar maskelerle çıkarlarla dolaşır , keşke bunları ayırt etme gücün olsaydı bunları kabul etme ve gerçeklerle yüzleşmen olsaydı bu kadar dibe vurmazdın ama halen bunu gerçekleştirme fırsatın var , sana değiş demiyorum sadece öğren diyorum yaşadıklarından

Bak mesela hep beni buluyolar yazmışsın, ne kadar inanırsın bilmem ama The Secret kitabını duydun mu ya da internette türkçe dublajıyla Sır adlı belgeseli var, izle derim. İnandığın ve gönülden isteyip bağlandığın şey olur temalı bi düşünce, ben hayatımda çokça gördüm, şuan bozuk plak gibi takılıp düşünüp duruyosun belki çünkü bi kere takılmışsın o şeye, ama düşüncelerini değiştirirsen insanlara bakış açını ve onların öyle olduğunu ve hep öyle kalıcağını kabullenip öyle devam edersen belki daha farklı olabilir, o ruh halinden çıkabilirsin yani 'böyle geldi böyle gidiyo, yapamıyorum, hep aynı, herkes art niyetli, mutlu olamıyorum' gibi gidersen vallahi olmuyo ben denedim, ama madem öyle önce kendini düşün herkesin sağlığı için ve kendine oyna, kendinle oyna kadınız her şeyden mutlu olabiliyoruz bi meşgale bul mesela bi süre unutursan devamı gelir diye düşünüyorum.
Denemeye çalışacağım gerçekten. Çünkü artık son noktaya geldiğini düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Bir şekilde eskisi gibi umutlu bakmam lazım hayata. Yoksa kederden ölüp gideceğim.

Önceden mutluydum güne mutlu başlardım. Sebep bulabilirdim eskiden kendime Mutlu olmak için. Halbuki şimdi sabah kalkıyorum içimde hep bir mutsuzluk... Bundan iki yıl öncesine kadar gerçekten hayat doluydum. Gülümsemeyi şakalaşmayı seviyordum. Yeni bir ortama girdim mecburen iş ortamımda çok değişik insanlarla karşılaştım. Hayat enerjimi aldı hepsi gerçekten. Karşılaştıklarımın hepsi hırsları menfaatleri olan insanlar oldu. İki yüzlü insanlar oldular. Yavaş yavaş kabuğuma çekildim onların gerçek yüzünü görünce. Ve şimdi bu haldeyim. Kimseye güvenemiyorum, mutlu olamıyorum. Nasıl eski neşemi kazanırım bilmiyorum artık halim kalmamış gibi hissediyorum. Psikiyatriste gitsem biliyorum ki konuşacak, ilaç verecek. Ben kendimi düzeltemedikçe, toparlanamadıkça bir faydası olmayacak. Eski beni istiyorum, artık ben çok yoruldum. :KK43:

Kahkaha atmadigim gunu yasamiş saymayan biri olarak ve cevremdekileri surekli gulduren hayat dolu enerjimle herkese pozitif enerji yayan cok mutlu cok gulen ve bulasik yikamayi bile eglenceli kilan bir yapim vardi taaaki 2 sene oncesine kadar. Şuan nasilmiyim hicbirseyden memnun olmayan aglayan kahkaha atarken esimin suratsiz haliyle karsilasip hemen yuzunu dusuren eglenemeyen arkadas cevremin evlilerler dlu oldugu en yakin arkadaslarimi binbir minnetle bulusmaya ikna eden bazen bundan cok yorulan kimsyle gorusmeyen biri oldum. Senin işin benimse evliligim buna neden oldu.
Benden sana tavsiye cok sevdigim hareketli muzikleri kulaklikla dinle ve enerjini ona gore ayarla kendi kendine deşarj ol. Ben oyle yapiyorm sonra eşim geliyor o ayri konu tabi.

Back
X