• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi olur mu

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Selam kızlar
Esimle bosanma eşiğine geldim. Tabi buyukler 1evladin var yazık etme diye beni vazgecirdiler. Aslında vazgeçmiş degilim hani. Cok mutsuzum. Es kisisi ilgisiz alakasiz, kv ile oturuyorum. Aklimda surekli bosanmak var. Baba evine de gidemem orda uvey anne beni istemez. Caliscsm caliscam da evladim 1 ay sonra 2 yasina gircek konusmuyor. Tuvalet egitimi olmadigindan kresler almiyor. Acaba 2 sansi verip mutlu olan var mi? Tesekkurler simdiden yorumlariniz icin...

Kayınvalideyle yaşamak zorunda mısınız?
En mutlu çift bile herhangi bir ailenin yanında yaşarsa, mutlulukları çok zor gibi geliyor bana.

Mecbur ayri eve cikma gibi durum yok hersey cok pahali patates sogan bile
Eşiniz çalışmıyor mu?
Bu devirde asgari ücretle 4 kişi geçinip kira ödeyen aileler var.
Yuvanızın huzurundan daha önemli değildir bence çeşit çeşit yemek ya da daha rahat yaşamak.

Kreste tuvalet egiitimi sarti mi var? Pardon da bezli bebek aliyorlar 2 yasinda tuvalet egitimini de her cocuk alamaz yani. Ilk kez duysum kresin tuvalet egitimi istedigini.

Çocuğumuz 2 yaşında kreşe başladı. Henüz tuvalet eğitimi yoktu. Kreşler bezli bebek kabul ediyor, bilginiz olsun.

Ilginiz alakaniz icin tesekkurler kizlar. Ikamet ettigim semtte maalesef almiyor. Kv calisiyor.

Madem hayat pahalı düzenini kurup çocuk yapsaydın. Çocuk yapıp sonra ağlayanlara cok kızıyorum.
2 yaşında çocuk 2 kelimelik cümleler kurar kuramıyorsa bir uzmana götürmekte fayda var.
2. Kez denedim mutlu olmadım boşandım.

Çalışabiliyorsan şimdi işe gir çalış.kv baksın çocuğa.seninde kafan rahatlar.simdilik boşanmayı düşünme.

biraz daha açsanız konuyu? eşim ilgisiz demişsiniz, kv ile birlikte yaşamanın etkisi olabilir, düzeni değişmediğinden kendini hala bekar mı sanıyor acaba?

Back
X