Eskisi kadar güzel değilken eski sevgilinizle buluşur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevgikaplan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
89
180
93
En son 2 sene önce görüşmüştük gayet tatlı şekilde ayrılmıştık aramız hep iyiydi yani. Yakın zaman için buluşma planı yaptık ama beni en son gördüğünde 7 kilo daha zayıftım ve dişlerim kusursuzdu şimdi ise ön alt dişim yamuldu maalesef ki Anlayacağınız önceden daha güzeldim ve onun beni görünce benden uzaklaşmasını soğumasını istemiyorum aramız ne kadar iyi olsa da erkekler görselliğe çok önem verir kızlara kıyasla. Napmalıyım sizce?

En son 2 sene önce görüşmüştük gayet tatlı şekilde ayrılmıştık aramız hep iyiydi yani. Yakın zaman için buluşma planı yaptık ama beni en son gördüğünde 7 kilo daha zayıftım ve dişlerim kusursuzdu şimdi ise ön alt dişim yamuldu maalesef ki Anlayacağınız önceden daha güzeldim ve onun beni görünce benden uzaklaşmasını soğumasını istemiyorum aramız ne kadar iyi olsa da erkekler görselliğe çok önem verir kızlara kıyasla. Napmalıyım sizce?
Tarkan’ın da ilk çıktığında dişleri yamuktu
Tüm kızlar peşindeydi 🫠🤣

Siz evlenirseniz ve doğum falan yaparsanız ne olacak peki. Evlerimi ayıracaksınız en ufak bir fiziksel değişimde. Gerçek hayat böyle bir şey değil. Tamam ömür boyu aynı kiloda yada o dişle kalın demiyorum. Kilo verirsiniz dişi yaptırırsınız. Ama önemli olan şey karşınızdaki insanın bu geçiş süreçlerinde de sizi sevmesi. Tabiki bakımlı olmakta çok güzel ve önemli. Ama insanız her an instagram profilindeki kusursuz fotoğraflardan fırlamış gibi dolanamayız ortada. Bence onun ne düşündüğünden ziyade siz bu düşüncelerinizi aklınızdan silin. Sonra güzel güzel giyinip, bakımınızı yapıp kendinizden emin bir şekilde buluşmaya giderseniz ortada bir sorun kalmaz bence.

Siz evlenirsen ve doğum falan yaparsanız ne olacak peki. Evlerimi ayıracaksınız en ufak bir fiziksel değişimde. Gerçek hayat böyle bir şey değil. Tamam ömür boyu aynı kiloda yada o dille kalın demiyorum. Kilo verirsiniz bakım yaptırırsınız. Ama önemli olan şey karşınızdaki insanın bu geçiş süreçlerinde de sizi sevmesi. Tabiki bakımlı olmakta çok güzel ve önemli. Ama insanız her an instagram profilindeki kusursuz fotoğraflardan fırlamış gibi dolanamayız ortada. Bence onun ne düşündüğünden ziyade siz bu dğşünvelerinizi aklınızdan silin. Sonra güzel giyinip, bakımınızı yapıp kendinizden emin bir şekilde buluşmaya giderseniz ortada bir sorun kalmaz.
çok teşekkür ederim sırf bu yüzden evlenmekten bile korkuyordum her an ona güzel gözükememekten dolayı maalesef ki terapilik bi durumum var🥺 dediğinizi yapacağım❤️

Karsi taraf her dakika daha da mi guzellesiyor, benjamin mi?
Sizi ancak ozguvensizlik daha cirkin yapar
Dediğiniz doğru ama o en son gördüğüme kıyasla kaslanmış, yüz hatları iyice oturmuş baya olumlu anlamda değişmiş yani. Herkes de aynısını söyleyince iyice gerildim

Çok gereksiz yere kafaya takıyorsunuz. 7 kilo çok rahat gizlenir uygun kıyafetle. Hem azıcık kilo almış olsanız ne olacak sanki, bakımlı olmanız önemli ve hoş bir kıyafet. Şaçlarınıza da fön çektirin. sizi görünce dibi düşecektir

İkimizde aradınız taradınız bulamadınız heralde hadi gel tekrar deneyelim moduna geldiniz🤣
Olabilir canım neden olmasın.
Bence dişlerini yaptır kilonu ver.
Eskiler hep bakar buna benden sonra ne olmuş diye erkeklerin takıntısı bu .
Daha bakımlı alımlı olmak gerekiyor🤣
Biz erkeklere öyle bakmıyoruz değişmiş mi pişman olmuş mu diye bakarız ikinci şans isteyene.
Saçı kelleşmiş mi kilo mu almış pek umrumuzda olmaz.

2 yil sonra "simdilik kimseyi bulamadim, eh yaz da geldi bostayim bulusalim" modunda gelen bi erkekle sahsen bulusmazdim ben olsam
Resmen 2 yil once biraktigi yerde bekliyorsunuz birde begenmez diye korkuyorsunuz kendinize hic mi sayginiz yok? Ilginc

Kilo alınıp verilir siz aynı insansınız sizin bedeniz bu içinizdeki kaygıları sakın karşı tarafa yansıtmayın ayrıca ön dişleriniz neden yamuldu

Cocuk bence sizden ayrilirken sizin bir cesit fb olarak hayatinda ara ara yer alabileceginizi dusunmus. Siz gururlu cikmissiniz ama sonra yumusamissiniz. Onun yolunu yapiyor. Romantik seyler soyluyor ama sirf kafanizi karistirip tekrar cinsellik yasamak icin. "Tekrar sevgili olalim ciddi bir iliski pesindeyim bu sefer seni birakmayacagim" demiyor. Bunlari derse gorusun ya da kafaniz rahatlasin istiyorsaniz yine de gorusun ama yukaridaki sozu soylemezse barismayin guclu durun. 57 kilo ise gayet iyi bir kilo ama isterseniz gorustugunuzde dersiniz diyette oldugunuzu ve bu goruntunuzun gecici oldugunu

Bişey hissetmiyorsam önemsemezdim 🙄 abartı derecede göze çarpan bişey yoksa hiç takma kafana bence diş bu sonuçta saklama ihtimalin yok ayrica sorunca etmez bence

o ayrıldıktan 1 ay sonra da denemişti şansını ama kabul etmemiştim şimdi ben de özlediğimden ılımlı yaklaşıyorum, geri dönme sebebi benim gibisini bulamadığını belirtti akıllı sohbeti saran kız hiç tanımamış. Kendisi de sporcu, kızlar tarafından beğenilen hoş birisi
Ayrıl barış bir müddet sonra yalama olur dış görünüşe gelince bitecekse baştan bitsin çok da takılmayın rahat olun derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X