olayı anlatayım kızlar baştan sona.
2020de benden ayrılmıştı. benim onu daha çok sevdiğimi, sevgi dengesi açısından büyük fark olduğunu bu yüzden üzüleceğimi ve onun son zamanlarda aşktan ziyade benimle ilgili sürekli cinsellik düşündüğünü söylemişti bu durumda da ilişkiye devam edemeyiz demişti. 1 ay hiç konuşmamıştık gece yarısı bana mesaj atmıştı
''müsait misin müsait olduğun zaman yazar mısın seninle konuşmak istiyorum'' diye. ertesi sabah telefonla konuştuğumuzda ben çok şirin yaklaşmıştım tekrar takipleşmiştik falan filan ama sonralardan ben hiç arayıp yazmadığım için onu istemediğimi düşünmüş hep o aradıkça konuşmuşuz bu yüzden de çok kırılmış, o aradığında iyi yaklaşıyor olmamı kibarlığımdan diye düşünmüş. sarhoş bi şekilde beni gece aradığında söylemişti bunları, ''hiç mi merak etmedin beni, 1 kere bile arayıp sormadın bu kadar mı değersizdim'' falan demişti neyse 2021de iletişimsiz kaldık 2022de tekrar araşmaya başladık bu sefer ben de aradım tabi ama ilişki istemediğimi söylemiştim çünkü onu affedemiyordum 2020de benden ilk ayrıldığında atlattığımı düşündüğüm blumia nervosa nüksetmişti ve çok kötü depresyon yaşamıştım. şu an ne hissediyorum? kesinlikle onu seviyorum ama galiba açık açık ondan duymak istiyorum ''senden ayrıldığım için çok pişmanım gel bir şans daha ver bana'' gibi cümleler duymak istiyorum çünkü affedemiyorum. Bir detay daha yaklaşık 5 ay önce biz samimi şekilde konuşurken ben konuşmayı sonlandırmak istemiştim başka birisi var aklımda demiştim tamamen yalan tabi. 5 ay aradan sonra ilk defa geçen hafta onu aradım ve o yaptığıma rağmen bana çok kırılmasına rağmen(buluşma planı yapıp başkasına gidiyor olmam onu heveslendirip bırakmam çok kırıcıydı) benimle 1 saat telefonda konuştu hemen yumuşadı aynısını bana yapsa ben telefonunu bile açmazdım. Dün de telefonda konuştuk sevgili işlerine konu gelince ''çok uğraştık çok çabaladık ama olmadı naparsın'' dedi benim hakkımda. Yüz yüze geldiğimizde her şeyi sana detaylı anlatıcam kendimi ifade etmeyi çok beceremiyorum dedi. Son olarak hayatının içine eden kadınmışım. Öyle işte kızlar