YENA Her günüm mis gibi dünya kokan bir kavun dilimi Kayıtlı Üye 20 Mart 2009 30.804 91.860 1.123 13 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #41 kaymaklisambali .!.: Çukur'u hiç izlemedim ama çok duydum bir ara bakayım netten :) Edho da ben hiç inanmamıştım Davut beyin öldüğüne saçma olmuştu. Görünce biliyordum diye pek bir sevindim :) Genişletmek için tıkla... Ben inanmıştım öldüğüne ve acaip şaşırdım görünce :) Nevzatı severdim rahmetliyi :) Çukuru izle lütfen şahane bir dizi...
kaymaklisambali .!.: Çukur'u hiç izlemedim ama çok duydum bir ara bakayım netten :) Edho da ben hiç inanmamıştım Davut beyin öldüğüne saçma olmuştu. Görünce biliyordum diye pek bir sevindim :) Genişletmek için tıkla... Ben inanmıştım öldüğüne ve acaip şaşırdım görünce :) Nevzatı severdim rahmetliyi :) Çukuru izle lütfen şahane bir dizi...
YENA Her günüm mis gibi dünya kokan bir kavun dilimi Kayıtlı Üye 20 Mart 2009 30.804 91.860 1.123 16 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #42 Pek izlenmiyor sanırım.. Ben ısrarla izlemeye devam ediyorum :)