- 12 Şubat 2023
- 96
- 235
- 23
- 32
- Konu Sahibi _Feslegen_
Benim bi kız arkadaşım vardı, eski sevgilisi dönene kadar hırs yapmıştı; döndükten sonra da kabul etmemişti onu. Maksak “ben son noktayı koyayım” demekti. Ondan sonra da umrunda olmadı o çocuk. “Kızım o kadar dönmesini bekledin” dedim “ben sevmiyordum ki onu, o kim ki beni bırakacak” demişti. Ama bu psikolojik bi rahatsızlık bu arada normal değil. Sağlıklı zihne sahip biri bunu yapmaz emin olun. Bu hırs sevgi göstergesi de değildir her zaman. Karısının yüzüne bakmayıp, karısı boşanma davası açtıktan sonra onu öldüren, döven “o kim ki bosanacak” diyen adam sevdiğinden mi yapıyor bunu ? Yoo. Ego bu. Egosuyla hareket eden insan her konuda o hırsla hareket eder. Ben şahsım adına sevmediğim biri mutluymus mutsuzmus, bana dönecekmiş dönmeyecekmiş umursamam bile. Birini unutmak demek o kişinin hiç aklına gelmemesi demek değil, aklına geldiğinde hiçbir şey hissetmemektir olumlu ya da olumsuz. Sizin evlendiğiniz kişi de belki o kadını sevmiyordur ama bu sizi de sevmediği anlamına gelir. Bu tarz insanlar asla ama asla gercekten birini sevemez. Ne yaşamış olursa olsun geçmişte, birini gercekten unuttuğunuzda eğer normal bi zihne sahipseniz dönüp o kişi umrunuzda bile olmuyor. Belki de gerçekten o kişiyi unutamamıstır, belki de sevgisinden değil kendi egosundan hırs yapmıstır. İkisi de çok tehlıkelı. Benim size tavsiyem kesinlikle bi red flag olarak düşünün bunu. Bazı erkekler sevmediği kadına “seviyorum” diyebiliyorlar. Önünde sonunda aklında baska biri varsa bunu hareketleriyle sözleriyle belli eder. Yalnızca bazı kadınlar bunu anlar ama umursamaz, anlar ama kondurmaz. Siz de kondurmak istemiyorsunuz. Midenizin bulandıgı sofrada oturmayın derim.