Eskiye özlem

Ben de çok özlüyorum ve o günlerin bidaha gelmeyeceğini bilmek daha da üzüyo. Her geçen sene eski seneyi aratıyo eski fotilere bakarken ne kadar da mutluymuşum eskiden demekten kendimi alamıyorum maalesef

Özlüyorum tabi. O zamanlardaki enerjiyi, aşkları, arkadaşlıkları özlüyor insan.
Ama siz daha çok gençsiniz. Geçmişe takılı kalmayın, anın tadını çıkarın. Yıllar geçince bu yaşınızda geçmiş olacak ve bu yaşınızı da mutlu hatırlamak elinizde.

Ne zaman bosanmistiniz uzun bir zaman mi oldu

iyi geceler yazdıklarınızı okudum . Bazen bende de oluyor eski daha önce ki zamanlarıma gitmek istiyorum. Zaman geri gelse bu mümkün olsa diye düşünüyorum. Bugünlerde kendimi yalnız hissediyorum . Kendi Kendi mi dinliyorum .

Maalesef ben de. Yaşıtlarım ana baba olmuş benim hâlâ zihnimin içinde lisedeyken servise bindiğim, kulaklıklarımı takıp hayallere daldığım, eve gelip dertsizce yatıp devrildiğim zamanlar var. Her şeyin heyecanı başkaydı, dediğiniz gibi hep güzel şeyler olacak sanıyordum. Şimdi ise " aman çok kötü bir şeyler olmasın da, o da yeter" düşüncesiyle yaşıyorum. O yaşlarda kurduğumuz dostluklar daha kuvvetli, daha fedakar ve daha eğlenceliymiş. Şimdi herkes daha bencil gördüğüm kadarıyla, birinden bir şey istemek zor geliyor mesela.

Bir de zaman çok değişiyor her sene yeni trendler cart curt bilmem neler çıkıyor, etrafıma bakıyorum çoğu insan sosyal medyaya göre yaşıyor ama bazıları farkında bile değil. Bu sığ görüntüden sıkıldım resmen, moda olan hiçbir şey bana çok güzel gelmiyor, çok s*lakça geliyor çoğu.

Geçmişe özlem duygusu normaldir ama çok derinlerde yaşayıp bugünü kaçırmamalı insan. O zamanlar da ondan önceki zamanları özlüyorduk, o zamanlar da dertlerimiz vardı illa ki, iyisi de kötüsü de geçti gitti.
Genceciksin, daha güzel anıların birikir umarım.

Aynen bende öyle düşünüyorum buna şükür bir sorunum yok, daha kötü şeyler olup bu günlerimi en azından huzurumu kaybedip onuda aramayım diyorum .

valla özlüyorum. 32 yaşındaydım ergenlikte umut doluydum, çok şükür istediğim birçok şeyi yaptım ama ülkenin gidişatı ve dünyanın gidişatı beni umutsuz yapıyor. İklim kriziyle geleceğe umutla bakamıyorum, Türkiye'deki sıkıntıları katmasam bile umutsuzluk var. Ayrıca 29 yaşındaymışsınız, gezin eğlenin, 30'lara yeni 20'ler gözüyle bakılıyor artık. Bekarsınız ve gençsiniz tadını çıkarın

geçmişe takılma, anı yaşa demişler. kız ben dünkü yedğimi hatırlamıyom. o kadar geçmişe gitsem oo. rüyalarımda bazen gidiyorum geçmişe. o da bilinçaltıma yerleşen kısmı. Ama ben gitmek istemezdim. şuanki halimle mutluyum 40 a merdiven dayamış biri olarak

Hiç özlemiyorum hatta keşke zamanı ilerletebilsem biraz geçmişimde çok zorbalık gördüm çok kazıklar yedim halada yiyorum o yüzden zamanı ileri almak isterdim

Benim hayatım eskiden çok daha durağandı ve hiçbirşeyim de yoktu.bomboştum.ama yine de umudum vardı.illaki bir şekilde istenenler gerçekleşiyor sanıyordum.benim 30 yaşa çok az kaldı.30 yaş sendromu tarzı birşeyler var galiba.hem kendim böyleyim hem de sizin gibi kişilere denk geliyorum çünkü.umudun azaldığı hatta bittiği yaşlardayız galiba.resmen yaşamaya üşeniyorum.vakit geçsin diye oyalanacak şey bulmaya çalışıyorum hatta çoğu zaman onu da yapmayıp yatıp duruyorum.felaket bir gelecek kaygım var.hayalim ve umudum kalmadığı gibi elimdekileri kaybetmekten de çok fena korkuyorum.birkaç sene önceye kadar umrumda bile drğildi.bir anda neler oldu bana anlayamadım.arkadaşlar moral olsun diye yazacaklar ama pek inanabileceğimizi de sanmıyorum.
Eskide bir erkek bana mesaj atsa bile mutluluktan uçardım, beğebildiğimi düşünürdüm ama şimdi yine mi bu salak diyorum.ya da kimseyi bulamamış yine şansını deniyor zavallı diye düşünüyorum.bence nedeni hayatı artık iyi tanımamız ve kendimizi kandırmayı beceremeyecek kadar tecrübe sahibi olmak.şimdi beyaz atlı prens hayali kursan insanların hatta erkeklerin nereden tutsan elinde kalacak canlılar olduğunu biliyorsun mesela.bunun gibi.kısaca cehalet mutluluktu...

Son düzenleme:
Çok özlüyorum evet, çocukluğumu, ergenlikteki o içimden taşan mutluluğu, bitmeyen enerjimi, çok güzel yıllardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…