• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskiyi unutmak için yeni biri ile başlamak yeniye haksızlık olurmu?

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
10 yıllık ilişkim bitti son dört yılı evlilik...onu unutabilmem için yeni biri ile başlama fikri sizce ne kadar doğrukafamçokkarıştı

uzun suren bir ilişkiymiş.ayrılık acısı çekiyorsunuz......böyle düşüne bilirsiniz...ama şöyle bir şey var siz birini unutmaya çalışırken karşınızdaki insanda size aşık olur ve baglanırsa
onun için zor olabilir ...
biraz zaman geçtikten sonra yeni ilişkiler açık olun en azından bir süre kendi kendinizle kalın derim

insanları kullanmayın lütfen..duygularıyla da oynamayın ...hem birini diğeri ile unutamazsınız bunu da bilin ...elma yerine armut yenirmi yenmez ...

Bencee çok doğru bi davranış biçimi eskiyii anca yeni biri unutturabilirrr..

yeniye bunu açıklamak gerekir. eskiden bir ilişkinin olduğunu fakat tamamen 10 yılı silmenin kolay olmayacağı için bunu bilip ona göre onun karar vermesini istersen haksızlık olmaz.ama bunu ondan gizlersen o zaman haksızlık olur bana göre.tabi herkesin fikri farklı olabilir.

mutlu olabılecekmısın unutamayacaksın ki o ınsanın sesını duymaya nasıl dayanacaksın,seni öpmek isteyecek,senınle konuşmak ısteyecek aklında başka bırısı varken bunları yapabılecekmısın ona bence hayır cunku aynı seylerı yaşadım 5 yıllık bır ılıskıyı 1.5 senede bıtırebıldım o zamanlar dusundum çivi çiviyi sökermi diye ama başaramadım.Şimdi ise acayıp mutlu oldugum bırısı cıktı karşıma.acını çek ve ıstıyorsan oyle bırısı ıle başla zaten o ınsan geldıgınde emın ol aklında geçmişe dair hersey anı olarak kalıyor.

Gerçekten işe yarıyor mu bu yöntem hep merak etmişimdir..:hulya:
Ben olsam yapmam,yapmadım da..
Size de tavsiye etmem..
Aklınızda ve kalbinizde başka biri varken nasıl muhabbet edeceksiniz ki yeni kişiyle?:delphin:

Bence yanlis olur.

Baskasi aklinizdayken yeni birisini hayatiniza sokmak istesenizde sokamazsiniz.

Acinizi yasamak icin kendinize zaman taniyin.

Gecen zamanla hersey kendiliginden gelisecektir zaten,buna inanin ..

Yeniye tabii ki haksizlik olur,insan once kendini zamanin akisina birakip terapi yapar..yoksa yeni bir iliskiye baslamak icin erkek cok,cok ta baskasinin kalbini kirmaya ne gerek var??...

ben olsam asla böyle bisey yapmazdim
karsinizdaki kisiye haksizlik olur bu.. kendinizede :1no2:
kendime yapilmasini istemedigim biseyi baskasina yapmam :delphin:

canım hiçç tavsiye etmem zamanında bende yaptımm hemde çok ii biriyde tamam demştm bazı ama ben eskiyi unutamadıgım için ona kalbimi açamadımm ufak sorunları büyüttüm sonunda ayrıldıkk ama şimdi yaşadıklarımı düşününce ne kadar hata yaptıgımı anlıyorumm onu kırdıgımı onun ahını aldığımı düşünüyorumm

Back
X