EŞLE AYNI EVİN İÇİNDE KÜSLÜK

ben ona şiddete başladım. bana sakın vurma bi gün tersime gelirsin ALLAH MUHAFAZA DİYOR
O zaman şiddete meyil var, öfke terapisi şart hatta ilaç bile verirler, önce psikiyatıra Gidin daha sonra psikologa, baktın kaçıyor onlardan sakın çoçuk yapma, çünkü seni cepte gördükçe vurmaya başlayacaktır.

Aynen bence de aslında olayınız tatilde başlamış.

Aynen iki hafta kustunuz ya hemen düzelir şimdi
Küs durmayıp bağrış çağrış olmasından iyidir bana göre önceden çok üzülüyordum küslüklere içim sıkılıyordu resmen artık yüzünün bile görmek istemiyorum. Barışmaya gelirse de şartlarımı söylicem çocuklara bana en ufak kötü sözü olamasın diye kabul etmiyorsa en az 6 ay daha devam küslüğe diye düşünüyorum.

Bu ne yazık ki baştan bu şekilde alışmış zamanında diş gösterseydiniz bu kadar küfür etmez ilği görmediği zaman kudurmazdı kısacası bunların götlerini biz kaldırıyoruz ne yazık ki

Değil, hiçbir şekilde düzelmez. Ben araştırdım bunları psikolojiye çok meraklıyım ama hiç sanmıyorum düzeleceğine bi kere düzelmesi içn kendinin istemesi lazım sizin değil

Kocanız demek istemiyorum ama maalesef resmî kayıtlara göre aldı öyle, tam bir ‘onun bunun evladı’. İnsanın karısına saygısı yoksa onu doğuran anaya saygısı olsun bari!
Bu, insan sperminden başka bir şey olmamış şahıs ne yola gelir ne düzelir. Boşanmaktan da korkuyorsunuz sanırım musallat olacak diye. Başka da bir çare olmadığı için son 2 cümlemi şu şekilde kurmak istiyorum:
1-İnşallah en yakın zamanda çaresiz hastalığa yakalanır da konuşamadan gözleriyle karıcım karıcım diye elinize bakar
2-Allah belasını versin.

Esinizi terbiye etmeniz zor
Ailesinin edemedigini siz mi edeceksiniz
En.nefret ettiigim şey kufur
İlkbaslarda onleminizi alsaydiniz keske 10yil duzelme olmamasi enteresan
Bazıları daha onceden bilmiyor muydun diyor da insan biriyle tanisirken enkotu yanini hep saklar
Dışarda gorusmeyle insan tanınmaz zaten
Evlilik risktir

Size o çocuğu diyor ve duymazdan mı geliyorsunuz ?
Valla büyük konuşmayayım da normalde hanımefendi çizgimi bozmam ama benim anama o.. diyecek adamın yedi sülalesini elden geçirir yol veririm.

kadına kaltak derken sanki flörtleşiyorlardı gibi geldi anlayamadım. Çok sinirim bozuldu tepki göstersemde bildiğini okuyor.

Yok flört öyle bir şey değil...

Gerçi siz size ana bacı küfür eden kocanızı küserek düzelteceğinizi sanıyorsunuz on yıldır o yüzden nasıl flört edildiğini unutmanız normal. Ya da eşiniz aslında size küfür ederken sizinle flört ettiğini sanıyor, neden kızıyorsunuz o zaman?

Çocuklarınız sürekli küfür hakaret duyarak mı büyüyor yani?

10 yılda duzelmemis. 6 ayda neden düzelsin?

Eşim bana gerizekalı dese dünyam başıma yıkılır ...ama eski iğrenç yaratık ta kufurbazdi boşan bence

Madem tarzınız değil neden evlendiniz?hem evlenip hem küsmekle değişmezki. Üstelik 10 yıl olmuş.onun için merhaba,nasılsın gibi birşey.umut görmüyorum

Kolay gelsin o zaman. 10 yıl düzelmemiş belki gelecek 10 yılda düzelir

10 yıldır böyleyse bundan sonra bir şey beklemeyin.

Cocuklarin yanında da mı küfür ediyor ?

Neden baştan beri tepkinizi koymadiniz

Lisedeyken çok sevdiğim sevgilim sinirli bir anında anneme küfür edecekti sanırım, cümleye başladı bitirmesine müsade etmeden çaktım ağzının ortasına tokatı ve terk ettim. Ay Allaha şükürler olsun ki böyle bir an yaşanmış da yollarımız orda ayrılmış. Keşke siz de ilk hatasında daha net bir yol deneseydiniz. 10 yıl sonra hala sadece ‘küslük’ kozunu kullanmanız adamın neden değişme gereği duymadığını belli ediyor aslında..

Yeni evlisiniz sandım. 10 yıldır böyleyse bu adam düzelmez ki. Sanmıyorum yani küserek düzeleceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…