Esle ayni uni

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar konuyu arkadasim icin aciyorum illaki burda bunu yasayanlariniz vardir yardimci olursaniz seviniriz. Arkadasim ikinci uniyi okuyo su anda 3. Sinif sayilir eside bu sene tekrar okumaya karar vermis ve ayni okulu ayni bolumu yazmis girme ihtimali cok yuksek ama cok kiskanc biri arkadasim onu hic rahat birakmicagindan okulu burnundan getiriceginden korkuyo daha once yapmisligi var cunku o en azindan ayri ayri nefes alabildigimiz biyer vardi diyo sizce bu dusunce nasil nasil davranmali simdi vazgecirmeye calismis ama vazgecmiyo

Kıskançlığın farkında ve bunu bir şekilde aşması gerekiyor. Kıskançlığın fazlası bir hastalıktır ve tedavi gerekir.

kıskançlığı bile bile evlendiyse bu tip şeylere karşı hazırlıklı olmalı. adamın baştan 1. üni için izin verdiğine şükretsin.

Sırf kıskançlıktan eşiyle aynı bölümü okumaya kalkmak net patolojik bir durum ya, kıskançlık diye indirgeyip geçemem ben. Kıza sabır dilerim ne diyeyim, bile bile böyle biriyle evlenmek deli cesareti valla. En azından dersleri çok ortak olmaz kendisi 3ken o 1inci sınıf olacak seneye de mezun olacak. Çok fazla katlanması gerekmeyecek iyi tarafından bakarsak.

Ben acikcasi Sinanimin her animda yanimda olmasini isterim. Eger arkadasin istemiyorsa ya sevmiyor ya da universitede yaninda olmasini istedigi baska biri var:skandal:ayrica adam emegiyle kazanmis karisinin yaninda basliyo okumaya. Kim bilir nasi seviyo. Allah bu garibimin gozunu acsin insallah

Back
X