Eşle aynı yerde çalışmak

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Eşimin yanında çalışan bayanın devlete geçti. Birini bulana kadar bana yardım et dedi. Başta cazip gibi geldi çünkü eşim gece nöbetçi sabah çok erken geliyor ve direk yatıyor yani pek görüşemiyoruz. Evli olmadan önce bir ay kadar birlikte çalışmıştık ama o zamanlar böyle değildi evlendikten sonra roller değişiyormuş bunu bir haftadır çok iyi anladım.
Bir haftadır resmen birbirimizi yiyoruz. Biz meğer aynı yerde ne kadar uyumsuz insanlarmışız.
Klima tüm gün açık donuyorum kışın bir de kaloriferi açtırmıyor fazla sıcak zararlıymış, yemek getiriyorum kokuyor diye ısıttırmıyor eve gidene kadar aç bekliyoruz bisküvi atıştırıyorum sağlıksız şeyler yiyorsun diye söyleniyor aç beklemek daha sağlıklı ya... kıyafetlerime dikkat etmeme rağmen sürekli söyleniyor. Yüzük takamıyor işinden dolayı bekar zannedip gözümün içine baka baka kur yapan bayanlar oluyor ve eşim bundan sanki mutlu oluyor gibi hissettim. Birini bulana kadar diyor ama kimseyi de aramıyor bir haftada beni çileden çıkardı.

sizin işiniz değil mi, sen arasana birini, sen ilan ver

muhtemelen o da rahatsızdır bence, kadınlar eşleriyle aynı ortamda çalışmak ister ama erkeklerde bunu pek göremiyorum, vakti olmuyodur, şimdi derken unutuyodur falan..
bence sen personel bakmaya başla

İşi ne ki yüzük takamıyor . Çok merak ettim .
Gelip bekar sanıp kur yapan kadınların yanında ''Canım '' falan diye hitap etseniz eşinize evli olduğunu anlarlar . Isıtmaya gerek kalmayan yemekler hazırlayabilirsiniz salata falan gbi hem de sağlıklı olur :) .
Alıştığınızın dışında bir durum içine girmişsiniz ama azıcık ılımlı davranırsanız bence yoluna girecektir:)

Eşim doktor yüzük takamaz ama bazı bayanların asılması sanki bu durum onun hoşuna gidiyor.

Yüzük ameliyat dısında engel mi ki pek bilmiyorum tıbbi ortamları.
yemek için salata vs bu tarzda yersiniz. aç durmayın.
aynı yerde çalışmaya gelincede biriinin alttan alması gerek. bu da malesef sen ol bi süre.
hem kendi işinizmiş sen ara bul. tanıdıkların vardır elbet.

bu arada hangi şehir?

canım bende eşimle birlikte çalışıyoruz. eşimin turizm şirketi var.
biz evlenmeden öncede birlikte çalışıyorduk.
yaklaşık 8 yıldır birlikte çalışıyoruz ve 3,5 yıllık evliyiz
biz evlenmeden önce çalıştığımız için evlendikten sonra sorun yaşamadık
eski iş düzenimizi korumaya çalıştık
ofiste eş gibi değiliz çoğu zaman herkes işini yapar bey ve hanım diye hitap ederiz
mesai bitince karı koca oluruz :)

şimdi bazen bizde gergin oluyoruz bazen tartışıyoruz iş konusunda
ama bu bizi kötü etkilemiyor bunu özel hayatımıza yansıtmıyoruz çünkü
biz işyerinde iki arkadaş patron işçi gibiyiz dışarda karı koca..
bu sayede mutluyuz.

benim eşimde yüzük takmıyor sevmiyor,
inanmazsın yanına hergün bir sürü gazeteci reklamcı sigortacı bankacı kızlar geliyor
ama eşim onlardan kurtulmak için bazen direk beni tanıştırır eşim der çocuğumuzdan bahseder
bizde durumlar böyle..

iş yerinde mutlaka tatsız olaylar yaşanabiliniyor
bu eşinle olmasada iş arkadaşın patronun vs olabiliyor
bu nedenle iş yerinde yaşadığın sorunları özel hayatına yansıtmamaya gayret et,
kendini eşinin yerine koymaya onu anlamaya çalış bakalım bir.
çok rahatsız oluyorsan bence bırak başka bir eleman bulmaya çalışın..
ama eşin senin yanında olmanı istemiş,yüzük takmıyor kızlara kur yapıyor gibi bişeyler demişsin ya
böyle kötü niyeti olsa seni yanında tutmaz sanırım.
sana tavsiyem orayı iş gibi kabul etmelisin ve eşini orada patron gibi gör gerçekten bir çalışanmış gibi davran
ofiste eşini eşin gibi görüp orada özel hayatını düşünürsen çok sorun yaşarsınız.

Son düzenleme:
takamaz derken??benim eşimde doktor ama alyansı 4 yıldır parmağında anlayamadım açıkçası..

bu arada yazdıklarımın bir kısmı silinmiş bende eşimle aynı yerde çalışamazdım sanırım onun dağınık benim derli toplu olmamı düşünürsek evde yeterince yetiyoruz birbirimize:))

bence yüzük meselesine çok takılmamak lazım,
erkek yüzük takarsa sadık takmazsa sadakatsiz mi oluyor sanki... hayır

bence konu sahibinin eşi böyle yüzük takmayıpta
yanlış bişeyler yapacak birisi olsa neden eşini yanında istesin değilmi

Son düzenleme:
bence eşinizin masasına bi tane evlilik fotoğrafınızı koyabilirsiniz, kimseye açıklama yapmak zorunda olmazsınız.
yemek konusunda da dışardan da söyleyebilirsiniz, salata dahi getiriyorlar.
bütün gün eşinizle birliktesiniz aslında güzel bir fırsat. iyi tarafından bakmaya çalışın.

ben eşimle birlikte çalışmaktan çok memnunum
aynı saatlerde evden çıkıp geliyoruz
gün boyu birbirimizi görüyoruz ve neler yaptığımızı biliyoruz
iş dışındaki zamanlarda bir ortamda eşim iş konusunda sohbet ederken bende katılıyorum sıkılmıyorum
birlikte iş konusunda tartışıp konuşuyoruz
ayrıca akşamları birbirimize inanılmaz anlayışlı ve düşünceli yaklaşıyoruz
çünkü gün boyu nasıl yorulduğumu gözleriyle görüyor eşim bazen çok yorucu günlerde akşamları çay yapar meyve hazırlar vs vs
ayrıca her ne kadar dışarıya karşı ofiste resmi olsak bey ve hanım diye hitap etsekte ara sıra öpücük kaçamaklarımız oluyor :)
birbirimizi bazen kıskanıyoruz mutlaka bu ilişkimizi olumlu etkiliyor
bu listeyi uzatabilirim

ama en önemli tavsiyem dediğim gibi işyerinde iş arakadaşı olabilmelisiniz iş bitince karı koca olursunuz
çünkü iş hayatında binbir türlü sorun olabiliyor bunu özel hayatınıza yansıtırsanız işin içinden çıkamazsınız

aslında benim merak etmemdeki neden yüzük takmasını aldatma anlamınd a asla değil sadece doktorların neden yüzük takamadığını merak ettim benim eşimde doktor olduğu için ayrıca jinekolog olduğunu söylemiş bir arkadaş benim doktorumun alyansı hep parmağında yakın aile dostu olduğumuz için iyi biliyorum her neyse sorun bu değil zaten

eğer birbirinizi kırıp evliliğinize zarar verecekseniz bence hemen ayrılın oradan kırılmanın manası yok...

2009 yılından beri bende eşimle birlikteyim dükkanımız var birlikte işletiyoruz gayette memnunum ben hiç bi sorun yok yani başka birisinin yanında çalışanlarda problem yaşıyoki herzaman herşey dört dörtlük olucak diye bişey yok daha yeni olduğun için alışamamışsındır ama zamanla alışırsın heralde

benim tanıdığım bir jinekolog vardı, (erkek doktor) alyansını boynuna asıyordu. öyle bir şey yapsa.. ya da arkadaşların dediği gibi beraber çekildiğiniz bir fotoğrafı masaya koysa. hafif açılı şekilde, önünd oturan birisinin görebileceği gibi.

Ay okurken ne çekilmez koca dedim valla ne saçma şeyler yapıyo ya öyle.. Birde işi ne acaba yüzük takmasına engel olacak onu anlamadım :44: Bir arkadaş demiş ya canım de kur yapan bayanların yanında diye bu bir seçenek olabilir o konu için şahsen ben biraz yırtık olduğum için saçını başını yolardım

kur yapan kadınlarıda yuzuk takmayan esınıde takma kafya canım bısıy olcak olursa olur zaten kur yapan kadınlara karsıda tavır alırsan eşşinlle aran bozulur karısdan ızle napabılcen ıste kadınlar cıkartıor adamları bastan

Canım ben de eşimle senelerdir birlikte çalıştım eşim şirketin sahibi olunca arada benim de fırça yemişliğim vardır:) Bunu aşmanın da tek yolu işyerinde normal bir çalışandan farklı olmadığına inanacaksın ve duygusal düşünmemeye zorlayacaksın. Zorlukları olsa da artıları da çok fazla. Hamilelikten sonra yerime personel alındı ben de başka şirkette işe başladım. Aynı ofiste olmasak da yine iş ilişkilerimiz devam ediyor toplantılarda görüyorum hasret gideriyoruz:) Eşim iş konusunda çok titizdir ama alışana kadar zorlanmıştım bende.

Salata gibi basit bir fikir hiç aklıma gelmemişti. Ton balıklı falan hem kokmaz. Birlikte çekindiğimiz bir fotoğrafı odasında konsolun üstüne koyacağım herkesin görebileceği bir yer. Bana Tan diye hitap ediyor hanım falan demiyor ama ben ona bey diye hitap ediyorum bu daha öncede böyleydi oldukça resmiyiz. Yanlız klimaya nasıl çözüm bulacağım adam sıcaktan nefret ediyor oturduğumuz ev merkezi sistem kışın kaloriferleri kapatıyor bekarlığından biliyorum ama ay başı yakıt faturasını ödüyor bu oturma odalarını ayıracağız bana sıcak zararlı diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…